• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل مشكلات write و copy سي دي و برنامه هاي nero و اينگونه...

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
مشكلات write و copy سي دي و برنامه هاي مثل nero مشكلاتي هستن كه خيلي از آماتورها و حرفه هيها هم با اون درگيرن. :rolleyes:
من اين topic را افتتاح كردم تا هر كي هر سوال ومشكلي داري بگه

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اين نرو خيلي برنامه توپيه، من خيلي وقته ازش استفاده ميکنم و تا حالا ميتونم بگم مشگل چنداني باحال نداشتم، البته من بيشتر از نرو اکسپرس استفاده ميکنم.

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
من يه مشكل اساسي دارم تا قبل از نروي 5 اكثر شوهام رو نميتونستم رو سي دي بريزم الان بهتر شده و خود نرو اكثر فايلهام رو درست ميكنه اما باز هم توي ظبط كه ميخوام vcd هام رو ببينم سكته اي مياد

ghazal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با nero کاملا مشکل دارم اولا که نتونستم تا حالا باهاش vcd رایت کنم وسط رایت error می ده بعدش هم با اون نمی تونم فایلهای که متن فارسی به صورت unicode هست رو رایت کنم یعنی رایت می کنه ولی وقتی فایل رایت شده رو باز بکنی همه اونها به ؟ تبدیل شده . شما اصلا برنامه رایتی می شناسين که بشه باهاش فارسی رایت کرد و اینکه آیا باید برای رایت vcd از تنظیمات خاصی استفاده کرد
مرسی :idea:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
براي ساختن vcd من سالهاست با همين برنامه nero كارميكنم و هيچ مشكلي هم نداشتم.
پيغام error كه ميگي دقيقا چيه؟
البته بعضي از فيلمهاي vcd كه داخل هارد كپي ميكنيد,يا بعضي ار فرمتها رو موقعي كه
nero بخواد به vcd نبديل كنه پيغامي ممكنه بده براي تبديل فرمت اون.
كه اين عمل خيلي طول ميكشه.
و بعد از اين تبديل طولاني شروع به ساختن و رايت vcd خواهد كرد.

در مورد كاركترهاي فارسي هم nero و چند برنامه ديگه كه من ديدم اونها رو ساپورت نميكنن.

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
البته من بيشتر از نرو اکسپرس استفاده ميکنم.
آره من هم با نرو اكسپرس كار ميكنم
چون كار باهاش هم ساده تره هم سريعتر

در حقيقت فول ورژن نرو برای کارهای حرفه های خوبه مثلاً من یه بار میخواستم ویندوز اکس پی رو از روی هارد بریزم روی سی دی و برای اینکه سی دی قابل بوت کردن بشه به کمک یه سری فایلهای boot sector ویندوز که از اینترنت داونلود کردم و ورژن فول نرو تونستم این کار رو بکنم که در حقیقت با نرو اکسپرس قابل انجام نبود!

برای رایت کردن سیدی های عادی مثل موسیقی و vcd و ... همون نرو اکسپرس خیلی سریع تر و بی دردسر تره!

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام آقا سروش بابا دمت گرم ما ميخواستيم يه چيزايي در مورد رايت ياد بديم اومدي جاي مارو گرفتي

اقا اختيار داري، من کي باشم جاي شما رو بگيرم، بفرما هرچي ميخواي ياد بده ما هم بهره ببريم!!!! ;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از s_i_n_a :
اگه بخواهیم تو nero burning rom بیشتر از ظرفیتی که نرو مشخص کرده رایت بزنیم باید چیکار کنیم؟

در داخل برنامه اصلي (نه اسمارت و نه اكسپرس) داخل تبFILE قسمت Preferences ميشيد...
بعد به زبانه Expert Features رفته و گزينه Enable Disk at once Overburnnig رو چك مارك ميزنيد...
توجه داريد كه ميشه براي حداكثر رايت هم مقدار تايين كرد و پس از تعيين حداكثر اوكي كرده و تمام... :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من هروقت براي ضبط ماشين MP3 رايت ميكنم بعضي file هارو مشكل داره ! بهترين برنامه و بهترين سرعت write براي ضبط هاي ماشين چيه ؟! ( MP3 )

( ضبط Pioneer )

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
در داخل برنامه اصلي (نه اسمارت و نه اكسپرس) داخل تبFILE قسمت Preferences ميشيد...
بعد به زبانه Expert Features رفته و گزينه Enable Disk at once Overburnnig رو چك مارك ميزنيد...
توجه داريد كه ميشه براي حداكثر رايت هم مقدار تايين كرد و پس از تعيين حداكثر اوكي كرده و تمام...

این کار برای dvd هم جواب میده ؟ چون 120 دقیقه بالا تر قبول نمیکنه من میخوام یه سری دیتا را تو dvd بریزم که 4.6 گیگه ولی از 4.5 به بعد دیگه قرمزه.

MRAST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بشم الله الرحمن الرحیم
سلام :)
چرا بعضی موقع ها سی دی یا دی ویدی رایت می شوند ولی هیچ چیزی توشون نیست و دیگه نمی شه چیزی رو روشون رایت کرد ؟ :(
توجه : بدون این که بسوزند ! :blink:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از s_i_n_a :

این کار برای dvd هم جواب میده ؟ چون 120 دقیقه بالا تر قبول نمیکنه من میخوام یه سری دیتا را تو dvd بریزم که 4.6 گیگه ولی از 4.5 به بعد دیگه قرمزه.

هون جايي كه ادرس دادم نگاه ني دو تا قسمت داره.. يكي سي دي و دومي دي وي دي....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
من هروقت براي ضبط ماشين MP3 رايت ميكنم بعضي file هارو مشكل داره ! بهترين برنامه و بهترين سرعت write براي ضبط هاي ماشين چيه ؟! ( MP3 )

( ضبط Pioneer )
شايد دليلش اين باشه كه خود فايل مشكل داره ؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از ghazal :
بعدش هم با اون نمی تونم فایلهای که متن فارسی به صورت unicode هست رو رایت کنم یعنی رایت می کنه ولی وقتی فایل رایت شده رو باز بکنی همه اونها به ؟ تبدیل شده .
ايه راهش اينه كه اون فيلها رو با WinRAR زيپ كنيد بعد رايت كنيد...با WinZip هك نميشه چون خودش error ميده

به نقل از شايان :

( ضبط Pioneer )
با سرعت پايين رايت كنيد.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از MRAST :
بشم الله الرحمن الرحیم
سلام :)
چرا بعضی موقع ها سی دی یا دی ویدی رایت می شوند ولی هیچ چیزی توشون نیست و دیگه نمی شه چیزی رو روشون رایت کرد ؟ :(
توجه : بدون این که بسوزند ! :blink:
حجم cd رو كه مي گيري ، پر نشون ميده ؟
اگه اينطوريه بايد با nero بخش يا session مربوط به اون رو ببندي ، اونوقت درست مي شه .

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از شايان :

( ضبط Pioneer )
همونطور كه دوستمون گفت اگه با سرعت پايين رايت كنين بهتره .
در ضمن اگه نوع رايت رو ، روي disk at once بذارين بهتره . ( براي mp3 , audio )

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
Originally Posted by ghazal
بعدش هم با اون نمی تونم فایلهای که متن فارسی به صورت unicode هست رو رایت کنم یعنی رایت می کنه ولی وقتی فایل رایت شده رو باز بکنی همه اونها به ؟ تبدیل شده .

با خود winxp رايت كني مشكل حل ميشه.

بالا