mohammadhosin
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 1
همين طور كه مي دونيد كش سرور ها چيز خوبي هست
ولي يه جايي بدرد نمي خوره
مثلا براي سايت هاي خبرگذاري و سايت هاي فلشي
مثلا الان من يه سايت فلش داشتم كه وقتي آپديت ميكردم بايد يه چند دقيقه يا ساعت صبر ميكردم تا اعمال بشه
و اما روش حل مشكل
ابتدا تو اون داريكتوري كه فايل مربوطه كه ميخوايد به دلخواه شما آپديت بشه هست يه .htaccess فايل درست ميكنيد
بعد كد زير رو توش مينويسي
فكر كنم كد بالا گوياي همه چيز هست ولي براي اون دسته از دوستان كه مثل خودم زياد آشنا نيستن با PHP يه كم توضيح ميدم
اول اينو بگم كه من اين كد رو براي سايت خودم كه يه سايت بر مبناي فلش بود گذاشتم
و تو اون دايركتوري كه اين كد رو قرار دادم يه فايل با پسوند XML بود كه كارش اين بود كه متن مطالب سايتم رو با اون آپديت ميكردم
ول روش كار كد بالا
ExpiresActive On كه expirations رو فعال ميكنه
ExpiresByType text/xml M30 اينم كه فایلهایی از نوع متن text و با پسوند XML میتوانند پس از هربار modify شدن، ( M = Modification ) به مدت 30 ثانیه معتبر باشند.
اگه بجاي ExpiresByType از ExpiresDefault استفاده كنيم ، مدت اعتبار برای همه انواع فایلها اعمال میشود.
البته تب هاي مختلفي داره كه ميتونيد با يه سرچ كوچيك راحت از پهناي باند هاست خود بهنه استفاده كنيد
تشكر خونم كم شده:blush:
ولي يه جايي بدرد نمي خوره
مثلا براي سايت هاي خبرگذاري و سايت هاي فلشي
مثلا الان من يه سايت فلش داشتم كه وقتي آپديت ميكردم بايد يه چند دقيقه يا ساعت صبر ميكردم تا اعمال بشه
و اما روش حل مشكل
ابتدا تو اون داريكتوري كه فايل مربوطه كه ميخوايد به دلخواه شما آپديت بشه هست يه .htaccess فايل درست ميكنيد
بعد كد زير رو توش مينويسي
کد:
# enable expirations
ExpiresActive On
# HTML documents are good for a week from the
# time they were changed
ExpiresByType text/xml M30
فكر كنم كد بالا گوياي همه چيز هست ولي براي اون دسته از دوستان كه مثل خودم زياد آشنا نيستن با PHP يه كم توضيح ميدم
اول اينو بگم كه من اين كد رو براي سايت خودم كه يه سايت بر مبناي فلش بود گذاشتم
و تو اون دايركتوري كه اين كد رو قرار دادم يه فايل با پسوند XML بود كه كارش اين بود كه متن مطالب سايتم رو با اون آپديت ميكردم
ول روش كار كد بالا
ExpiresActive On كه expirations رو فعال ميكنه
ExpiresByType text/xml M30 اينم كه فایلهایی از نوع متن text و با پسوند XML میتوانند پس از هربار modify شدن، ( M = Modification ) به مدت 30 ثانیه معتبر باشند.
اگه بجاي ExpiresByType از ExpiresDefault استفاده كنيم ، مدت اعتبار برای همه انواع فایلها اعمال میشود.
البته تب هاي مختلفي داره كه ميتونيد با يه سرچ كوچيك راحت از پهناي باند هاست خود بهنه استفاده كنيد
تشكر خونم كم شده:blush: