• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل مشکلات سئوی شما

dinadesign200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان عزیز میتونید سوالات و مشکلات سئوی خودتون رو اینجا مطرح کنید تا بنده و دوستانی که به سوالات شما تسلط کافی رو دارند پاسخ سوالاتتون رو بدن
فقط اینکه از پرسش سوالات خیلی کلی خودداری کنید و اینکه بگید سئوی سایت من رو چک کنید
سوالات هدفمند بپرسید که بتونیم بهتون کمک کنیم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

dinadesign200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mizfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
نظرتون رو درباره تغییرات چند ماه پیش گوگل بگید که ظاهرا خیلی ها رو راضی و خیلی ها رو ناراحت کرده
اینکه بیشتر چه سایت‌هایی جز ناراضی ها هستند؟ و چه عملی رو به نظرتون انجام دادن

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
سلام وقت بخیر خیلی لطف می کنید
آقا من مدتی هست عجیب رتبه الکسام افت کرده. چیکار کنم؟

آخرین اخبار دشتستان بزرگ

:) سلام خدمت شما دوست عزیز
اینو بگم که همه چیز به بازدید نیست و افت الکسا میتونه دلایل زیادی داشته باشه
من به یه سری دلایل اشاره میکنم

1-کپی نکردن مطالب
2-سایتتون باید از لحاظ سئو بهینه شده باشه و یه چک بکنید ایندکس مطالبتون تو گوگل چه قدر زمان میبره
3-آپ تایم سرور میزبانتون چیزی که من مشاهده کردم ضعیفه و میتونه تو لکسا تاثیر زیادی داشته باشه
4-تو سایتتون آماری چیزی ندیدم زده باشید در صورت امکان از وبگذر استفاده کنید دقیق تره
5-سایتتون رو چک کنید ببنید تو لیست سیاه نرفته باشه

مواردی که میدونستم رو گفتم
در ضمن رتبه الکسا بعضی وقت ها نوسان داره
سایت خودم یادمه رتبه 4 هزار ایران بود بعد تو 1 هفته الکسا سایتم افت کرد ولی بعد 1 هفته دوباره الکسا به همون 4 هزار برگشت
ولی از اونجایی که سایت شما از ماه ابان تا الان رتبه ایران نداره باید بگم سایتتون یه مشکل جدی داره
توصیه میکنم به یه نفر که تو کار سئو حرفه ای هستش بگیدسایتتون رو بررسی کنه
راستی دامنه قبلیتون رو قرار بدید و اینم بگید دامنه قبلی چند ماه رو سایت بود و دامنه جدید چند وقته به سایت متصل شده

karaj24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

من دو تا سئوال داشتم:

1- یکی از دوستان دامنه ای ( سابقه بد با حدود 700 هزار ایندکس!! و 400 زهرا 404 ) به خاطر اسمش خریده بودن و سایت بالا آوردن. بعد مدتی روی کلمه کلیدی صفحه اول گوگل بودن. یهویی سایت کلا از نتایج حذف شد( صفحات داخلی در صفحه های 10 11 هستند). به من گفت منم نگاه کردم گفتم باید ارورها درست بشه. الان حدود 6 ماه گذشته. ایندکس ها 3 هزار تا شده و ارور به 25 هزار رسیده. تو این مدت هر موقع سایت آپدیت میشه سایت میاد صفحه دوم دوباره بعد چند روز ناپدید میشه. موندیم مشکل از کجا هستش!!!

2- من کلی صفحه و محتوا تو سایتم دارم. برای هر کلمه کلیدی سعی کردم یه صفحه بیارم بالا. منتها بعضی موقع ها اون صفحه ای که روش تمرکز کردم بالا نمیاد یا یه صفحه دیگه بالا میادش. از لینک دهی داخلی و خارجی هم استفاده کردم. میخواستم بدونم چطور باید اعتبار یه صفحه رو برای کلمه کلیدی از بقیه صفحات بالاتر آورد

ممنون میشم جواب بدید

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
سلام

من دو تا سئوال داشتم:

1- یکی از دوستان دامنه ای ( سابقه بد با حدود 700 هزار ایندکس!! و 400 زهرا 404 ) به خاطر اسمش خریده بودن و سایت بالا آوردن. بعد مدتی روی کلمه کلیدی صفحه اول گوگل بودن. یهویی سایت کلا از نتایج حذف شد( صفحات داخلی در صفحه های 10 11 هستند). به من گفت منم نگاه کردم گفتم باید ارورها درست بشه. الان حدود 6 ماه گذشته. ایندکس ها 3 هزار تا شده و ارور به 25 هزار رسیده. تو این مدت هر موقع سایت آپدیت میشه سایت میاد صفحه دوم دوباره بعد چند روز ناپدید میشه. موندیم مشکل از کجا هستش!!!

2- من کلی صفحه و محتوا تو سایتم دارم. برای هر کلمه کلیدی سعی کردم یه صفحه بیارم بالا. منتها بعضی موقع ها اون صفحه ای که روش تمرکز کردم بالا نمیاد یا یه صفحه دیگه بالا میادش. از لینک دهی داخلی و خارجی هم استفاده کردم. میخواستم بدونم چطور باید اعتبار یه صفحه رو برای کلمه کلیدی از بقیه صفحات بالاتر آورد

ممنون میشم جواب بدید

:) م و خسته نباشید

:: در مورد سوال اول شما چند نکته بیان کنم ، سایت خیلی کم پیش میاد که در رده بندی های گوگل پاک و یا همون حذف بشه .... در صورتی که تمام مقاله ها کپی شده باشه و سایت منبع ریپورت به گوگل ارسال کرده باشه
:: من خودم مشتری داشتم که سایت خریداری کرده بوده سایت رده های اول گوگل بوده بهد از 3 ماه کلا سایت ناپدید شده بعد از برسی هایی مکرر متوجه شدیم که مالک قبلی از سیستم بکلینک برای صفحات سایت استفاده میکرده .
:: برای اینکار شما باید یک برسی کامل انجام دهید یعنی از رتبه بندی صفحات گرفته تا برسی ورود روبات ها و یا همان خزنده ها به وب سایت شما ، یک نکته برای ورود خزنده ها شما باید دستوری اجرا کنید که هر ماه خزنده های گوگل اجباری به برسی وب سایت شما بپردازن که یکمی سخت خواهد بود این فرامین ولی با دانش خواندن آموزش های کنونی میتوان این دستور را اجرا و پیاده سازی کرد .

:) در مورد کلمات کلیدی بنده 2 تا لینک برای شما قرار میدم که انشالله به کار شما بیاد به دلیل اینکه من اگر بخوام توضیح بدم یک سرفصل کامل خواهد بود .

1 - لینک ( 1 ) کلمات کلیدی متن چگونه تعیین میشود؟
2 - لینک ( 2 ) نحوه افزایش رتبه کلمات کلیدی در گوگل

بالا