• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از ادگاه و هزاران سایت و وبلاگ ایرانی

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
همانطورکه در قسمت پرسش و پاسخ سایت در پاسخ به یکی از دوستان بیان شده:

متاسفانه از همان ابتداي كار عده‌اي ما را به چشم يك رقيب ديده و به روشهاي گوناگون در تلاش هستند تا كار ما با موفقيت به پيش نرود، ما كار بزرگي را شروع كرديم و انتظار حمايت داشتيم ولي نه تنها مورد حمايت قرار نگرفتيم بلكه موانع بزرگي نيز بر سر راه ما قرار داده شد، عده‌اي نمي‌خواهند از هزينه‌هاي ميلياردي كه صرف تبليغات در تلويزيون، مطبوعات، بيلبوردهاي خيابانها و مترو يا تعداد انگشت شماري وبگاه شناخته شده مي‌شود، درصد اندكي نيز به هزاران وبگاه و وبلاگي برسد كه شايد در مجموع از نظر تعداد بازديدكننده از بسياري از آنها جلوتر هم باشد. در حال حاضر بيشتر زمان ما صرف رفع اين موانع مي‌شود در حاليكه مي‌توانستيم اين زمان را صرف تاييد وبگاه ها و وبلاگها و يا جذب تبليغات كنيم.

هر روز در برنامه های مختلف رادیو، تلویزیون و یا روزنامه، مجله و صدها رسانه دیگر سایتهای خارجی با موضوعات مختلف که بعضی از آنها حتی رتبه جهانی شان از ما پایین تر نیز هست معرفی می شوند ولی وقتی صحبت از یک سایت داخلی می شود آن را نوعی تبلیغات در نظر گرفته و هزینه های هنگفت تقاضا می شود، ولی در مورد سایت ما جالب اینجاست که حتی با پرداخت هزینه نیز این رسانه ها حاضر به انتشار اخبار مربوط به ما نیستند، ما با تلاش بسیار توانستیم تنها یک بار در ضمیمه کلیک روزنامه جام جم با پرداخت هزینه بیشتر از معمول سایت خود را معرفی کنیم ولی هر چه تلاش می کنیم رسانه دیگری حاضر به معرفی کار ما در جایی که مخاطب عام دارد نیست.

حمایت از ادگاه به معنی حمایت از هزاران سایت و وبلاگی است که می خواهند از طریق این سایت درآمدی کسب کرده و بخش اندکی از درآمدی که در همین تبلیغات اینترنتی صرف می شود را به خود اختصاص دهند، شاید باور نکنید که اگر بگویم درج یک آگهی کوچک در برخی سایتهای پربازدید داخلی مانند تابناک، از کل مبالغی که ما تاکنون به صاحبان هزاران سایت و وبلاگ داده ایم و قرار است بدهیم، بیشتر است.

من از همه دوستان می خواهم به هر طریقی که می توانند به صورت خبری سیستم ادگاه را معرفی نمایند تا شاید با کمک یکدیگر بتوانیم حداقل عرصه تبلیغات اینترنتی را از چنگ عده ای خاص بیرون کشیده و منافع آن را نصیب درصد بیشتری از مردم نماییم. رتبه سایت ما در حال حاضر از سایت صدا و سیما (irib.ir) هم بالاتر است و به کمک شما می توانیم بدون نیاز به این رسانه ها نیز کار خود را پیش ببریم.

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از مشکلات شما جواب ندادن به ایمیل ها هست
بنده چندین بار برای دریافت نمایندگی شما در یکی از استان ها ایمیل فرستادم و جوابی نگرفتم و این امر سبب میشه که بنده فکر کنم شما تمایلی به گرفتن نمایندگی ندارید
نماینده میتونه براتون تو این شهر تبلیغ کنه ( روزنامه و. . . )

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از مشکلات شما جواب ندادن به ایمیل ها هست
بنده چندین بار برای دریافت نمایندگی شما در یکی از استان ها ایمیل فرستادم و جوابی نگرفتم و این امر سبب میشه که بنده فکر کنم شما تمایلی به گرفتن نمایندگی ندارید
نماینده میتونه براتون تو این شهر تبلیغ کنه ( روزنامه و. . . )

ما قطعا نماینده، بازاریاب و هر کس دیگری که بخواهد به ما کمک کند را نیاز داریم ولی نیاز اصلی ما در حال حاضر حمایت است، ما نباید خود را دست کم بگیریم، ما به کمک همدیگر می توانیم سایتهای مغروری مانند بلاگفا که حاضر نشدند حتی یک بار جواب ایمیلهای ما را بدهند تحریم کنیم و نشان دهیم که می شود تغییراتی را در فضای اینترنت کشور اعمال نمود.

ادگاه بدون سایتهایی که با آن همکاری می کند هیچ نیست و اگر روزی این سایتها قطع همکاری کنند، همین روندی که با سرعت به صورت صعودی طی کرده به صورت نزولی طی خواهد نمود و هر آنچه داشته از دست خواهد داد، پس قدرت دست شما وبمسترهاست نه عده ای خاص که به خاطر داشتن سایتهای رتبه بالا خود را تافته جدا بافته می دانند، ما نیز خود را در کنار شما می بینیم و می خواهیم که با کمک شما تغییراتی را اعمال نماییم.

فرض کنید به دلیل عدم همکاری بلاگفا با ما، ما در آگهی های خود که در حال حاضر می تواند بیش از 15 میلیون بار در روز به نمایش درآید، همین مطلب تحریم بلاگفا را مطرح نماییم، آیا تغییری پدید خواهد آمد یا خیر؟

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
همه میدونیم درامد زایی ادگاه برای سایتها بسیار ارزشمند بوده و تا الان صادقانه پرداخت داشتند.و انصافا از بقیه سیستمها یک سروگردن بالاتر بودند.من فکر میکنم وبمسترها همه بتونیم با حمایت از سیستم نوپای ادگاه انحصار تبلیغات اینترنتی رو بشکنیم و رقابت رو بیشتر کنیم و در نهایت به نفع همه ما وبمسترها خواهد بود.

پیشنهادی میتونم داشته باشم. در جهت حمایت از ادگاه:

ادگاه میتونه یک یا چند لوگو کوچک درست کنید.در چند سایز
ویا مثلا چند نوع نوار گرافیکی زیبا ;iکه مستقیما به ادگاه لینک بشه.
با عنوانهای تبلیغاتی مثل:
سایت همکار پربازدیدترین سیستم تبلیغاتی "ادگاه"
ویا مثل شرکت هاستینگ بسیار خوب هاست دی ال:
HostDl%20IMG%20%5BKamhajmdl.com%5D.gif

دوستانی که علاقه مند هستند در سایتشون بگذارند.و این سیستم خارج از سیستم شمارش ادگاه باشه و دوستانه.
و یا وبمسترهادر امضا پروفایل انجمن و یا تکست در تمام صفحات .
علاوه بر بازدید و برندسازی , برای پیج رنک ادگاه هم مناسب خواهد بود.

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
من موافقم
یک تصویر یا بنر تبلیفاتی خاص طراحی کنید تا در سایتمون قرار بدیم...

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
ما قطعا نماینده، بازاریاب و هر کس دیگری که بخواهد به ما کمک کند را نیاز داریم ولی نیاز اصلی ما در حال حاضر حمایت است، ما نباید خود را دست کم بگیریم، ما به کمک همدیگر می توانیم سایتهای مغروری مانند بلاگفا که حاضر نشدند حتی یک بار جواب ایمیلهای ما را بدهند تحریم کنیم و نشان دهیم که می شود تغییراتی را در فضای اینترنت کشور اعمال نمود.

ادگاه بدون سایتهایی که با آن همکاری می کند هیچ نیست و اگر روزی این سایتها قطع همکاری کنند، همین روندی که با سرعت به صورت صعودی طی کرده به صورت نزولی طی خواهد نمود و هر آنچه داشته از دست خواهد داد، پس قدرت دست شما وبمسترهاست نه عده ای خاص که به خاطر داشتن سایتهای رتبه بالا خود را تافته جدا بافته می دانند، ما نیز خود را در کنار شما می بینیم و می خواهیم که با کمک شما تغییراتی را اعمال نماییم.

فرض کنید به دلیل عدم همکاری بلاگفا با ما، ما در آگهی های خود که در حال حاضر می تواند بیش از 15 میلیون بار در روز به نمایش درآید، همین مطلب تحریم بلاگفا را مطرح نماییم، آیا تغییری پدید خواهد آمد یا خیر؟
برای سایت هایی مثل بلگفا باید تاسف خورد با این طرز فکرشون !
ولی شما جواب ایمیل کاربراتون رو نمیدید هر چقدر هم طولانی باشد تقریبا همچنین رفتاری دارید ؟!
این باعث خوشحالی که شما خودتون رو با وبسمتر های دیگه هم سطح میدونید

در یک زمینه براتون پیام خصوصی فرستادم و منتظر پاسختون هستم

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
همه میدونیم درامد زایی ادگاه برای سایتها بسیار ارزشمند بوده و تا الان صادقانه پرداخت داشتند.و انصافا از بقیه سیستمها یک سروگردن بالاتر بودند.من فکر میکنم وبمسترها همه بتونیم با حمایت از سیستم نوپای ادگاه انحصار تبلیغات اینترنتی رو بشکنیم و رقابت رو بیشتر کنیم و در نهایت به نفع همه ما وبمسترها خواهد بود.

پیشنهادی میتونم داشته باشم. در جهت حمایت از ادگاه:

ادگاه میتونه یک یا چند لوگو کوچک درست کنید.در چند سایز
ویا مثلا چند نوع نوار گرافیکی زیبا ;iکه مستقیما به ادگاه لینک بشه.
با عنوانهای تبلیغاتی مثل:
سایت همکار پربازدیدترین سیستم تبلیغاتی "ادگاه"
ویا مثل شرکت هاستینگ بسیار خوب هاست دی ال:
HostDl%20IMG%20%5BKamhajmdl.com%5D.gif

دوستانی که علاقه مند هستند در سایتشون بگذارند.و این سیستم خارج از سیستم شمارش ادگاه باشه و دوستانه.
و یا وبمسترهادر امضا پروفایل انجمن و یا تکست در تمام صفحات .
علاوه بر بازدید و برندسازی , برای پیج رنک ادگاه هم مناسب خواهد بود.

با تشکر از پیشنهاد خوبی که مطرح نمودید، مهمترین چیز همان شکستن انحصار تبلیغات اینترنتی است، چندین نفر تا حالا به ما پیشنهاد همکاری بدین صورت داده اند که به جای تبلیغات برای دیگران از همین فضای تبلیغاتی به صورت انحصاری برای خودمان استفاده کرده و مثلا با راه اندازی یک فروشگاه درآمد بیشتر کسب کنیم. ولی ما هدف ما از ابتدا چیز دیگری بوده است.

به هر حال به نفع همه ماست که سایت ادگاه را که با کمک همدیگر به این حد رسانده ایم و در آینده نزدیک در بین بزرگترین سایتها کشور جای خواهد گرفت را حمایت کنیم به گونه ای که بتواند بی نیاز از رسانه هایی که آن را رقیب خود می دانند، این انحصار را بشکند.

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
من در تمامی سایتهای زیر نظر خودم که بازدید نسبتا مناسبی هم دارند و چندین هزار صفحه ثبت شده در موتورهای جستجو.
تبلیغ یا تکست و یا نوار تبلیغاتی شما رو خواهم گذاشت
امیدوارم همه وبمسترها همکاری کنند.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوست عزیز من قبلا این سوال رو از شما پرسیده بودم خیلی مشتقم بدونم
شرکت بزرگی مثلا در حد بانک ها یا شرکت هایی که در تلویزیون آگهی میدن تا حالا پیشنهاد همکاری به شما دادن

در مورد حمایت هم یه بنر بزنید منم یه مدت میذارمش توی امضام

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
اوایل بنده دید منفی نسبت به کار شما داشتم ولی جدیدا با توجه به بررسی از نحوه کارتون کردم واقعا ایده شما به نظر من بزرگترین ایده در جهت حمایت از وبمستر ها هستش و بنده تا جای که تونستم تبلیغ سایت شما رو انجام دادم و انشالله تا چند مدت دیگه شرکت ها و کارخانجات بودجه بیشتری نسبت به تبلیغات در اینترنت بدن .

در ضمن چرا با مدیران سایت های پر بازدید صحبت نمیکنین ؟
فکر نکنم یه سری از سایت ها تا ایمیلی از طرف شما به اونها نرسه بخوان با شما همکاری کنند .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
برای سایت هایی مثل بلگفا باید تاسف خورد با این طرز فکرشون !
ولی شما جواب ایمیل کاربراتون رو نمیدید هر چقدر هم طولانی باشد تقریبا همچنین رفتاری دارید ؟!
این باعث خوشحالی که شما خودتون رو با وبسمتر های دیگه هم سطح میدونید

در یک زمینه براتون پیام خصوصی فرستادم و منتظر پاسختون هستم

در مورد نمایندگی ما باید به یک نتیجه برسیم تا بتوانیم جواب شما را بدهیم، وقتی می توانیم به صورت فعال در هر شهر یک نماینده داشته باشیم که کار کاملا در سطح کشوری جا افتاده باشد و به آن قدرت رسیده باشد که در جای کشور که کسی خواست تبلیغ اینترنتی دهد به نزدیکترین نمایندگی ما رجوع کند.

مسلما با چنین هدفی را داریم ولی متاسفانه ما هنوز به دلیل وجود موانعی که ذکر شد نتوانستیم کار خود را در سطح کشوری جا بیاندازیم، ما باور داریم که تنها کافی است که بتوانیم این موانع را از سر راه برداریم، آن موقع معلوم است که به جای اینکه صاحب یک کارخانه 120 میلیون تومان پول بدهد تا روی یک بیلبورد سر یک کوچه تو خیابان گاندی که شاید روزانه 1000 نفر هم در آنجا رفت و آمد نداشته باشند، محصولش معرفی شود، همین پول را صرف نمایش اگهی خود در هزاران سایت و وبلاگ کرده و مطمئن باشد که حداقل چند میلیون نفر در سرتاسر ایران با محصول وی آشنایی پیدا کرده و بسیاری نیز با رجوع به سایت اطلاعات بسیار بیشتری را بدست خواهند آورد.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
مسلما با چنین هدفی را داریم ولی متاسفانه ما هنوز به دلیل وجود موانعی که ذکر شد نتوانستیم کار خود را در سطح کشوری جا بیاندازیم، ما باور داریم که تنها کافی است که بتوانیم این موانع را از سر راه برداریم، آن موقع معلوم است که به جای اینکه صاحب یک کارخانه 120 میلیون تومان پول بدهد تا روی یک بیلبورد سر یک کوچه تو خیابان گاندی که شاید روزانه 1000 نفر هم در آنجا رفت و آمد نداشته باشند، محصولش معرفی شود، همین پول را صرف نمایش اگهی خود در هزاران سایت و وبلاگ کرده و مطمئن باشد که حداقل چند میلیون نفر در سرتاسر ایران با محصول وی آشنایی پیدا کرده و بسیاری نیز با رجوع به سایت اطلاعات بسیار بیشتری را بدست خواهند آورد.

جانا که سخن از زبان ما میگویی..
به نظر من باید برای شروع محیطی شما در 6-7 کلان شهر به طور بیلبورد یا استند تبلیغات خود راشروع کنید تا برند سازی کنید و سپس اقدام به جذب گسترده تبلیغات بکنید . با اینکه با 1/10 هزینه تبلیغات شهری میتوان در اینترنت بهتر نتیجه گرفت ولی برای افرادی مثل صاحب کارخانه باید در سطح شهر نیز تبلیغات کرد تا متوجه کلاس کاری شود .

برای بهترین بازده و تبلیغات محیطی در تبریز بنده میتوانم کمکتون کنم.

آرزوی همه ما وبمسترها موفقیت ادگاه و جایگزینی واقعی و همیشگی برای ادسنس میباشد.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
انشاا... این انحصار تبلیغاتی هر چه زودتر پایان پذیره

به امید هر چه بیشتر ادگاه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بنده به نوبه خود وظیفه خودم دونستم هم لینک شما رو در سایت قرار بدهم و هم لینکتون رو با فونت درشت در امضام جهت حمایت از شما درج کردم
حتی در خارج از نت هم تبلیغ شما رو به دوستان خواهم نمود، آرزوی همه ما وبمسترها موفقیت شماست
امیدوارم تونسته باشم یه کمک ناچیز و هر چند کوچک در این امر به بالابردن اعتبار شما کرده باشم

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
با تشکر از پیشنهاد خوبی که مطرح نمودید، مهمترین چیز همان شکستن انحصار تبلیغات اینترنتی است، چندین نفر تا حالا به ما پیشنهاد همکاری بدین صورت داده اند که به جای تبلیغات برای دیگران از همین فضای تبلیغاتی به صورت انحصاری برای خودمان استفاده کرده و مثلا با راه اندازی یک فروشگاه درآمد بیشتر کسب کنیم. ولی ما هدف ما از ابتدا چیز دیگری بوده است.

به هر حال به نفع همه ماست که سایت ادگاه را که با کمک همدیگر به این حد رسانده ایم و در آینده نزدیک در بین بزرگترین سایتها کشور جای خواهد گرفت را حمایت کنیم به گونه ای که بتواند بی نیاز از رسانه هایی که آن را رقیب خود می دانند، این انحصار را بشکند.
فعلا ما وبمسترها در محیط کاری خودمون که اینترنت هست. .ساده ترین کمکی که میتونیم داشته باشیم با در اختیارداشتن چندین هزار وب پیج و ایجاد بمب گوگلی شما رو در صدر کلماتی مانند "تبلیغات"," تبلیغات هوشمند" و ...هر کلمه ای که شما نیازتون باشه .. بالا بیاریم.
با این کار شما در حیطه کاری خودتون و محیط کاری خودتون (اینترنت) ,حداقل با تفاوتی فاحش در صدر جستجوها هستید و همینطور کلیه کاربران ما ( و ورودی های ما از موتورهای جستجو)اسم شما رو روزانه و همه جا مابین مطالب میبینند.و اسم و برند شما در فضای نت بیشتر جا می افته و تکرار!
یکی از عوامل موثر در تبلیغات از لحاظ روانی , تکرار اسم و لوگو یک برند هست., تکرار در اکثر سایت ها.
سایر روشهای سنتی همانند جذب شرکتها و کارخانجات بزرگ هم که دوستان عنوان کردند.. اگر کسی از دوستان بتونند بسیار کمک خواهد کرد.
شما لوگو و نواربارهای شیک و ظریفی رو تهیه کنید و در ادگاه بگذارید.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه تنها تبلیغات بلکه هر چیزی که شما فکرش رو میتونید بکنید باندبازی و انحصاری هست.

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا