• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از ادگاه و هزاران سایت و وبلاگ ایرانی

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
نه تنها تبلیغات بلکه هر چیزی که شما فکرش رو میتونید بکنید باندبازی و انحصاری هست.

به شدت موافقم
اما یه بحثی هم هست، که خودمون یعنی تک تک ملت خواستیم که اینطور بشه (خودکرده را تدبیر نیست! )
بی توجهی و بهتر بگم بی احترامی به بحث بسیار مهم فرهنگ باعث شد به این حال و روز بیفتیم که زیر بنای تمام ساختارهاست حتی مذهب !
به بیان بهتر و ساده تر، اون فردی که در هر پست و مقامی به جای اینکه کارشو بکنه در راستای رشد ایران عزیز و رشدش رو در راستای ایران عزیزمون قرار بده چی می شه که منافع خودش رو به منافع کشورش ترجیح می ده ؟

اون فرد از کجا اومده ؟ یکی از ماهاست...
توی همین فرهنگ بزرگ شده و یه آدم ایرانیه نه از مریخ اومده نه از جای دیگه.
برای اطلاعات بیشتر لطفا بخونید : کی می تونه جز من و تو درد ما رو چاره کنه ؟

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
ديكتاتور ها مي ميرند ....

درود به شما. البته سخنی درباره دیکتاتوها دارم، اما اصلا منظورم آقای شیرازی نیست، چون ایشون رو نمی شناسم و البته خوب می دونیم فعالیت در ایران سخته و فک کنیم به مشکلاتی که برای ایشون به وجود میاد و ...
در هر صورت قصدم هیچ حمایت یا برعکسش از آقای شیرازی نیست، بلکه می خوام درباره صحبت شما که گفتید دیکتاتورها می میرند صحبت کنم.

دوست من نه تنها دیکتاتورها بلکه هیچ چیزی بدون دلیل نمی میره یا بر عکسش رشد نمی کنه، ممکنه یه دیکتاتور رشد حیرت آوری کنه.

مثلا همین مصر رو ببینید، خوب قیام کردند و دولت رو برانداز کردند، آیا این تغییر حکومت یعنی دگرگونی در تغیر دیدگاه و جهان بینی مصری ها ؟
مسلما نه،
مثلا وقتی مردم مصر قیام کردند و این قیام تعبیر شد به میل آزادی خواهی ، خانم لارا لوگان ، زن خبرنگار آمریکائی اومد و گفت دنیا شاهد باشید این مردم رو ببینید، با اراده خودشون خواستند که آزاد باشند و همون لحظه 10-12 یا بیشتر مرد مصری ریختند لباسهاشو از تنش دراوردند و بهش تجاوز کردند !

یا یه زن بیگناه دیگه توی همون شب انقلاب مورد تجاوز قرار گرفت :

مریم نکیوی زن ۲۴ ساله‌ای‌ست که او هم مثل لارا لوگان درست در روز کناره‌گیری مبارک از قدرت قربانی آزار جنسی شد. آنقدر به سرعت این اتفاق افتاد که او به سختی توانست به خود بیاید. او جیغ کشید، او فریاد زد. واکنشی سریع! واکنش مردم چه بود؟

«مردم شروع کردند به فریاد زدن که ساکت باشم،» این چیزی‌ست که مریم به خبرنگار لوس‌آنجلس تایمز می‌گوید. آن‌ها به او گفتند: «شلوغش نکن! انقلاب را لکه‌دار نکن! ما مرد هستیم دیگر! خب ببخشید! خواهش می‌کنیم فقط برو!»

منبع: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15068112,00.html

مگه اینها مذهب ندارند؟ مذهب چرا اما فرهنگ چی ؟

شک نکنید همه این قیام ها در کشورهای عربی روزی می رسه دیکتاتوری دیگه رو تولید خواهند کرد .
چرا؟
چون دیکتاتورپروری در ذهن کشورهای جهان سوم جای داره
بت شکستن یه عامل بیرونیه و از بته خسته شدند نه از بت پرستی !
و فردا روز همین مردم با تصویب قانون کاری می کنند بت جدید ساخته شده
و یا اگه کسی بیاد بخواد خدمتی کنه چنان سر راهش سنگ بندازند که پیش خودش می گه منم می شم مثل خودشون و پولشون رو چپاول می کنم و طوری کاریزما می کنم که از من ممنون هم باشند. (مستشار - قهوه تلخ)
و اگه یه مرد بزرگ و آزاداندیش بیاد که خیر اونا رو بخواد.
به جرم کفر اعدامش می کنند، یا بخاطر عدم حمایت از اون زمینه سقوطش رو فراهم می کنند.
چون در ذهن اون ملت دیکتاتور پروری وجود داره !

و در ایران عزیز ما هم...
مقصر فرد نیست، همه ما سهمی داریم.
دکتری که پا می شه می ره مطب و یادش می ره باید اول با بیمارش همدردی کنه نه اینکه بترسونش تا بتونه چند بار بکشوندش مطب و پول بیشتری بگیره.
یا راهنمائی که وقتی ده نفر ازش سوال می کنند، نفر یازدهم که بیگناهه چنان سرش داد می زنه...
یا مسئولی که یادش رفته برای چی حقوق این ملتو می گیره...
یا تولید کننده ای که خیانت می کنه به مردم کشورش و جنس بی کیفیت تولید می کنه برای سود بهتر !
یا راننده ای که حق تقدم رو رعایت نمی کنه
یا هر کسی که احترام بزرگترها رو نگه نمی داره.
ما بازگشت افکار خودمون رو در جامعه شاهد هستیم ! و هر کدوممنون روزی درگیر همین نابهنجاریهائی که تک تکمون ساختیمش خواهیم شد.
هیچ دیکتاتوری بدون پشتوانه رشد نمی کنه . چون اون دیکتاتورهم از فرهنگ ما اومده !
هر کسی خودش رو درست کنه جائی برای رشد دیکتاتور نیست، همونطور که در محیط سالم بیماری تکثیر پیدا نمی کنه !
و...

Last edited:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
به نظر منم همون طور که یکی از دوستان گفت بیان از سایت ها در خواست حمایت در مقابل این ..... ها بکنین و با یه سازماندهی سایت ها رو گروه بندی کنین و(و با میل ازشون) بخواین با کلمات کلیدی شما رو لینک کنند. تا در همه کلمات مهم در حوزه خودتون در صدر نتایج گوگل قرار بگیرین بعد رنکتون هم میره بالا مثلا پنج که شد یه پیج رنک نما بزارین تو سایتتون رنک 5 رو که نشون بده کلی کلاسه!

به هر حال از ما فقط این بر می اد اگه خواستین این کار رو بکنین حتما زیر نظر کارشناس سئو این کار و بکنین چون غیر اصولی نتیجه عکس می ده و جریمه شدن چند ماه....

ارزوی موفقیت برای ادگاه...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اما پیشنهاد تخصصی من به مجموعه ادگاه که شامل مدیر سیستم و وبمسترهای عزیز می شه.

ببینید دوست خوبم می دونم مشکلات هست. زیااااااااااااااااااااد...
مثلا خود من اومده بودم توی پی تی و باهمه مشغله ام جاهائی که نیاز بود و چیزی که می دونستم شیر می کردم.
بیش از 150 سایت اینترنتی دارم که هندلش واقعا شوخی نیست !
اما خوب متاسفانه درگیر پاسخ دادن محترمانه به تهمت ها و توهین ها شدم که البته همه اونها خدای نکرده قصدشون توهین و تخریب نبود !
مثلا برخی اگاهی از قوانین تجارت الکترونیکی نداشتند، برخی کار نوی منو (همین قرار دادن لینک در بین متنها و پیشنهاداتم ) چون نو بود براشون قابل هضم نبود، و بعضی جاها هم اشتباه من بود البته، اما خوب برخی بودند که نگران بودند سودشون در پی تی مورد تهدید قرار بگیره و خیلی اذیت کردند منو .

خلاصه داستان ما مردم ایران هم اینه :
پروفسور حسابی که در یک کشور پیشرفته تدریس می کرد یکی از دانشجوها ازش پرسید شما که در یک کشور جهان سوم بودید ، می تونید به ما بگید که اونجا چه کشوریه؟ وپروفسور حسابی گفتند که برای من جواب فوری داده باشم گفتم: در یک کشور جهان سوم اگه می خواهی رشد کنی باید کشورت رو ویران کنی و اگه می خواهی کشورت رو آباد کنی باید خونت رو ویران کنی. اما بعدها هر روز که گذشت خودم بیشتر به این باور رسیدم !

و نهایتا دیدم خیلی دارم وقت می گذارم (وقت بیمورد منظورمه ) برای رفع و رجوع نوشته ها و تهمتها که خوب ملاک تصمیم گیری قرار می گیره و باید پاسخی محترمانه می دادم.
برخی گفتند هدفت اسپم هست و بالابردن پستت که اگه من هدفم بالابردن پست بود بخش جوک و سرگرمی پی تی ده بیست روزه می تونم برسونم 4000 پست !

خلاصه اول مثل بقیه دوستانم که گفتند در وب ایران بخوای صادقانه کار کنی نابود می شی می خواستم ول کنم بره. اما خوب بعدا گفتم شاید یه بخش مخصوص به خودم در همین بخش درست کنم تجربیاتم رو بگذارم و کسی هم خواست همونجا بگه تا توی پستی که زده نظربدم تا دیگه دیگران نگن اسپم و ...
نمی دونم وقت کنم یا نه که بماند...
اینا رو گفتم که تجربه منه می تونه کمکت کنه در راستای تصمیم گیری بهتر.
اما اینها تجربه بود نه پیشنهاد.

1- پیشنهاد می کنم به جز درامد از راه نمایش تبلیغات برای وبمسترها، یه سیستم ریفرال یا افلییت جذب ادورتایزر داشته باشی.
به بیان ساده تر وبمسترها کدی در سایتشون برای جذب آگهی قرار بدن تا هر کی آگهی جذب کرد پورسانت بگیره که این چند سود داره.
اول برای قرار دادن آگهی پولی نمی دی به وبمسترها
دوم برای وبمسترها هم خوبه چون اگه اگهی جذب شه هم پورسانت می گیرن و هم از بابت نمایش همون آگهی !

البته چه اسکریپتی نوشته شه چون من برنامه نویسی نمی دونم پیشنهادی هم ندارم.

و اما چند پیشنهاد دیگه:
در سایتتون دیدم نوشته بودید گوگل ما رو تحریم کرده ما هم تحریمش می کنیم.
به نظر من این تصمیم غیر حرفه ای هست
گوگل بزرگه . بسیار بزرگ و حرفه ای که اتفاقا سیستم تبلیغاتیش رو آقای امیدکردستانی عزیز که افتخار می کنم بهشون راه اندازی کردند.

فک کنید...
این شوخی نیست که مجله تایم درباره اش گفته ایشون یکی از 100 انسان برتر جهان مدرن امروز هستند که دنیای امروز ما رو تشکیل دادند !

واقعا شوخی نیست !

شاید بگید دارم از تعصب حرف می زنم. نه بر عکس ! ضرری که من از گوگل ادسنس کردم هر کی بود شاید از عمق ضربه ای که خود و باعث شد همه دارئیش و مهم تر از اون اینده اش از بین بره زنده نبود.
همونطور که در بخش دیگه پی تی گفتم من درامد بسیار خوبی از گوگل داشتم و شاد بودم و برای سهیم کردن ومسترهای ایرانی اگهی های بسیار زیادی با ترکیب ممناسب از اگهی خارجی به ایرانیها دادم.
اونم آگهی هائی با متن سرگرمی با کلیک بالا !
ماهیانه سه میلیون تومن پول آگهی به سایتهای ایرانی می دادم !
اما یه حسادت کوچک متاسفانه چند تا وبمستر ایرانی متاسفانه باعث شد گوگل درامد منو که کلی برای رسیدن بهش هزینه تبلیغات داده بودم بست که این به بخشی بودف اما همین حسادت باعث شد کلی وبمستر از دنیا وب اون موقع خداحافظی کنند وسایتشون بسته شه بخاطراینکه این اشتغال زائی بسته شده بود و دیگه نبود که این مقدار درامد تزریق شه به وب ایران.

اما همونطور که می بینی هرگز گوگل رو مقصر ندونستم !
بهش نامه دادم و گفتم اقای گوگل این بر اثر حسادت به وجود اومد حداقل حسابم رو نبندید ! که خوب محترمانه جواب دادند ما احترام می گذاریم به شما اما باید بدونید متاسافنه رعایت حقوق اگهی دهنده که به ما اعتتماد کرده و کلیک واقعی می خواد برای ما مهمه . خودتون رو جای آگهی دهنده بگذارید و ...
و البته اینم بگم سیاست گوگل این هست که هر چی حساب سته می شه کل درامد برگشت داده می شه به حساب آگهی دهنده ها و این یعنی صداقت ! که اساس کار گوگل هست انسانیت !

شعار گوگل اینه : بد نباش !
و فلسفه گوگل اینه ک تو می تونی پول دربیاری بدون اینکه بدی کنی !
و همه وبمسترهای عزیز لطفا دقت کنید گوگل یه سایت خیریه نیست، بلکه یه سایت کاملا موفق و رتبه اول تجارت الکترونیکی جهان هست، اما شعارش رو ببینید !

منبع و اطلاعات بیشتر درباره شعار و فلسفه گوگل اینجا

یعنی می خوام بگم که وبمسترهای عزیز انسانیت زیربنای همه چیزه ! و گوگل بهترین اگو برای ما . اگه بدونید چقدر دره کمک برای رشد می کنه به دنیاف به هندف به در مان بیماریهاف به رشد دانش فضا، به درامد برای وبمسترهای دنیا ! تکنولوژی واقعا حیت اوری به نام جستجوگر گوگل اصلا شوخی نیست که چقدر کمک می کنه به ادمای دنیا و برای رشد اطلاعات و دسترسی آسان تر و یافتن سریع تر اخرین دستاوردهای دنیا در تمامی زمینه ها !

اینا برای ما ایرانیها عادت شده و متاسفانه هر چیز یکه در ساختار ذهن عادت بشه بی ارزش می شه ! از یاد می ره.

و اینطوره که در راستای سود خودش به تمام یجهان سود می رسونه، اما ما هنوز توی نظرتنگی های خودمون موندیم. همه ما ایرانیها منظورمه نه فرد خاصی !

فکر می کنید اگه امید کردستانی و پیر امیدیار ایران می موندند، Google و Ebay وجود می داشت ؟

نه ! توی این فرهنگ نمی تونستند رشد کنند و نابود می شدند !

ادگاه عزیز دوست بزرگوارم، گوگل بزرگه و این تحریم کردن ایرانیها تقصیر گوگل نیست، بلکه باید به سیاستهای کشوری که فعالیت می کنه احترام بگذاره.
ساده تر می گم تا عمیقا لمس کنی موضوع رو.
به نظرت آیا الان یه سایت اسرائیلی بیاد برای نمایش در www.Adgah.com آگهی بده آگهیش رو قبول می کنی ؟

و نهایتا پیشنهاد می کنم پستی که دادید درباره گوگل و تحریمش حذف کنید، به خیلی از دلائل که دیگه وقتم اجازه نمی ده بگم.

و یپشنهاد دومم همین گوگل ادوردز هست

توش آگهی بدید برای پذیرش تبلیغات، ابلته روی متن اگهی هر کله اش باید به سختی تلاش کنید، آزمن و خطا کنید و ...

پیشنهاد سومم ایجاد یک موتور جستجوگر هست.
یا یه موتورجستجوگر راه اندزای کنید یا یکی از همین سیستمهای موجود رو خریداری کنید و توسعه بدید !

اما، اما ، اما !!!!
با یک ایده بصورت شایستگی متمایز !
انقدر این مهمه در کسب رشد ! فقط خلاصه بگم گوگل با رعایت همین اصل ساده شایستگی متمایز گوگل شد .

یعنی توی موتوری که راه اندزای می کنید یه ایده نوئی باشه که تا الان هیچ کس استفاده نکرده که این می تونه اقبال عمومی به همراه داشته باشه.
و توش می تونی اگهیهات رو هم نمایش بدی.

و نهایتا امید و آرزوی آخر

آرزو دارم به رشد بالائی برسی
و مهم تر از اون امیدوارم همیشه وب ایران رو به یاد داشته باشی و وقتی به رشد بالائی رسیدی هرگز وب ایران و وب مسترای ایران روکه بهتر از من می دونی چه مشکلاتی دارند تنها نگذاری و فقط به سود خودت فکر نکنی.

شاید بگی مسلما نه، اما بدون در عمل سخته، نه برای تو، بلکه حتی برای من !

و نهایت اینکه من کمترین کاری که به عنوان وظیفه تونستم انجام بدم
1- وقتی بود که برای نوشتن این همه مطلب گذاشتم که خوب مجبورم از نوشتن در قسمتهای دیگه پی تی برای چند روز آینده بزنم ! و امیدوارم سودمند باشه .
چون گفتم شاید سودی که این داشته باشه برای همه وبمسترهاست نه یک نفر و این مهم تر هست

2- لینک شما رو در امضام قرار دادم
3- لینک شما رو در صفحه اول سایت سرگرمی http://www.bia2Best.com bia2Best.com که رنکش سه هست قرار دادم.

و نهایتا به وبمسترهای عزیز
دوستان عزیز لطفا توجه کنید که شما یک نفر هستید و به باور خودتون برای یک نفر ایمیل می کنید، اما لطفا دقت کنید که چند صد نفر شاید همین فکرو می کنند. یعنی شما با یه نفر طرف هستید، اما آیا مدیران ادگاه هم تنها با شما یک نفر طرف هستند ؟
پس صبر کنید در پاسخ و ناراحت نشید از عدم پاسخ ایشون. شاید دلیلی داشته.
اینو نه فقط برای ادگاه می گم، شاید آقای شیرازی هم همینطورهست .

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
من هم به نوبه خودم، حمایتم رو از شما اعلام میکنم.

میتونم با کلمات کلیدی مورد نظرتان تبلیغ سایتتون رو در قسمت تبلیغات متنی سایت پربازدیدم به صورت رایگان تا هر مدتی که دوست داشتید قرار بدم.

ایمان دارم که در این کار بزرگ موفق خواهید شد و اطمینان دارم که موفقیت شما مساویست با موفقیت ما

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
من هم با شمشاد جان موافقم.
اميدوارم سايت ادگاه بتونه انحصار رو بشكنه.من خودم تو كلاس هاس سئو هميشه ميگم به زودي ادگاه كسب درآمد رو واسه كاربران اينترنتي راه ميندازه.هرچند هنوز سايت خودم اضافه نشده ولي به انتظار ادگاه تا ....(حتي قيامت)
با تشكر

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
بهتره کد html لینک خودتون رو به همه اعضا ایمیل کنید و ازشون بخواین که برای حمایت از شما در سایتشون قرار بدن فکر می کنم اکثرا انجام بدن چون موفقیت شما یعنی موفقیت اعضا.

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
مساله اینجاست که ادگاه حتی جواب ایمیل یوزرها رو هم نمیده!وقتی چنین رابطه ای بین وب مستر و ادگاه هست!انتظار حمایت کردن انتطار خیلی زیادیه!:|

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
یکی یا دوتا ایمیل نیست
روزانه واسشون هزار تا ایمیل میاد
نمیتونن هم کارشون رو انجام بدن و هم ایمیل پاسخ بدن، پشت هر ایمیلی که پاسخ بدن یه ایمیل دیگه ارسال میشه و اون رو هم بایستی جواب بدن، خب منطق حکم میکنه که همین جا اعلام کنن(که همین کارو هم کردن) و حتی یجورایی پوزش خواستن که نتونستن پاسخ ایمیل ها رو بدن

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
تعرفه تبلیغاتتون اگه نجومی نیست و در حد گوگله یه لیست از نرخها بفرستید تا اگه مناسب بود تبلیغ بدیم ;)
مطمینا اگه جواب بده همیشه تمدید می کنیم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
تعرفه تبلیغاتتون اگه نجومی نیست و در حد گوگله یه لیست از نرخها بفرستید تا اگه مناسب بود تبلیغ بدیم ;)
مطمینا اگه جواب بده همیشه تمدید می کنیم

آنالیز کردم شهرام جان . به درد خود ماها که تو نت فعالیت می کنیم نمی خوره . تعرفه ها طوریه که باید از بازار سنتی و صنعت ، آگهی جذب کرد . چون نرخ ها با اینکه بالاتر از سطح نرخ تبلیغات رایج نت هست ، به مراتب کمتر از تبیلغات تلویزیونی و بیلبورد و ماهواره ایه .

و در واقع فلسفه بیزینس پلن ادگاه هم همینه که پلی باشه بین تبلیغ دهنده های خارج نت با بازار تازه ی تبلیغات اینترنتی. ;)

البته به نظر میاد نرخ تبلیغات متنیشون که تازگی دارن روش کار می کنند واسه ماها هم به صرفه باشه .

پ.ن : یه پی ام دادم جواب بده

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
آنالیز کردم شهرام جان . به درد خود ماها که تو نت فعالیت می کنیم نمی خوره . تعرفه ها طوریه که باید از بازار سنتی و صنعت ، آگهی جذب کرد . چون نرخ ها با اینکه بالاتر از سطح نرخ تبلیغات رایج نت هست ، به مراتب کمتر از تبیلغات تلویزیونی و بیلبورد و ماهواره ایه .

و در واقع فلسفه بیزینس پلن ادگاه هم همینه که پلی باشه بین تبلیغ دهنده های خارج نت با بازار تازه ی تبلیغات اینترنتی. ;)

البته به نظر میاد نرخ تبلیغات متنیشون که تازگی دارن روش کار می کنند واسه ماها هم به صرفه باشه .

پ.ن : یه پی ام دادم جواب بده
پی ام حله جواب دادم
من احساس می کنم که اگه جواب بده و من مطمین باشم مثلا بنری بزارم 500 هزینش باشه و 3 تومن بتونم بفروشم مطمینا تمدید می کنیم چون با تبلیغ 500 تومنی میشه همین حدود و حتی خیلی بیشتر فروخت که البته راهش رو باید بلد باشی ;)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
پی ام حله جواب دادم
من احساس می کنم که اگه جواب بده و من مطمین باشم مثلا بنری بزارم 500 هزینش باشه و 3 تومن بتونم بفروشم مطمینا تمدید می کنیم چون با تبلیغ 500 تومنی میشه همین حدود و حتی خیلی بیشتر فروخت که البته راهش رو باید بلد باشی ;)

صددرصد اگه بیارزه چرا که نه .

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در هیچ جای دنیا برای سرویس های تجاری رایگان تبلیغ نمی کنند

اگر اینجوری بود که تمام روزنامه ها / مجله و تلویزیون باید پر می شد از تبلیغ مجانی

yashar009

Registered User
لایک‌ها
3
سایتی که ایشون راه اندازی کردن اگر ایده جدیدی نیارن تو کارشون ممکنه شکست نخوره ولی به پولی که خرج کردن هم نمیرسن

شما باید اصولی جلو می رفتید تا بتونین تبلیغ درست و درمون بگیرید
اگر طرحی مانند دابی که الان توی بزرگترین سایت های ایران تبلیغات خودشو گذاشته ارائه می دادین بدون شک سود بالاتری داشتید و به پولتون می رسیدید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

الان پیج رنک سایتتون توی گوگل 1 هست و توی الکسا هم توی ایران 317 هستید؟ الان روی این مورد هم باید تمرکز کنید و یک قسمت راه بندازید توی سیستم که کدی که وبمسترها توی سایتهاشون گذاشتند رو تغییر بدید که زیر یک لینک از شما توی سایتها اتوماتیک درج بشه به عنوان بک لینک یعنی زیر بنر ها یک لینک درج بشه از شما به غیر اون لینک اداگاه زیر بنر یعنی مثل لینک باکس مجیک که زیر لینک باکس لینکش درج شده جداگانه و باعث بالا رفتن پیج رنک میشه اگه این قسمت رو اتوماتیک قرار بدید که احتیاج به قرار دادن مجدد کد نباشه اینطوری توی همه سایتها فعال میشه و با سرعت پیج رنکتون هم بالا میره.

و همچنین باید چند تا بازاریاب حرفه ای داشته باشید که بتونید همه فروشگاهها و سیستمهای همکاری و غیره رو قانع کنید که توی سیستم شما فروش بیشتری میتونند داشته باشند باید باهاشون در تماس باشید و چندین ایمیل بفرستید و بهشون تو ضیح بدید تا متوجه بشن که سیستم شما براشون مفیده و باید با بیش از 100 سایت فروشگاه و سیستم همکاری در تماس باشید که بتونید ازشون تبلیغ بگیرید بصورت ماندگار که هر ماه هم تمدید کنند و همچنین توی سایتهای مثل بلاگفا و بقیه که انحصاری تبلیغ دارند میگیرند تبلیغاتی که توی سایتهاشون هست رو برید توی سایتهای تبلیغ دهنده و اونها رو قانع کنید که بجای تبلیغ توی بلاگفا و غیره توی سایت شما تبلیغ بدهند و قانعشون کنید که اینکار رو بکنند باید فعالیت زیادی داشته باشید برای اینکه تبلیغات رو در انحصار در بیارید!!!:cool:

به نظر من اگه میخواید تبلیغات رو از انحصار بعضیا در اینترنت و در تلویزیون و غیره دربیارید باید برید سراغ کسانی که توی این رسانه ها تبلیغ میدهند و قانعشون کنید که به جای تبلیغ در این رسانه ها که زیاد فایده ای نداره توی سایت شما تبلیغ بدهند و بهشون آمار کامل بدهید و که ما در روز اینقدر نفر تبلیغ ما رو میبینند ولی در تلویزیون اینقدر میبینند و تفاوت ها رو نشون بدید و بهشون بگید که اونا اینقدر از شما میگیرند تا تبلیغات رو به اینقدر نفر نشون بدهند ولی ما یکدهمش رو میگیریم در عوض به ده برابر برای شما تبلیغ میکنیم و بازده بیشتری داره در این صورت اونا به شما تبلیغ میدهند شما باید تمرکز خودتون رو در این مورد بازاریابی بگذارید تا بازده بیشتری داشته باشید اگر این مورد بازاریابی را در مدت یکسال انجام بدید فکر کنم بشه که این انحصار رو شکست!!!:cool:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سایتی که ایشون راه اندازی کردن اگر ایده جدیدی نیارن تو کارشون ممکنه شکست نخوره ولی به پولی که خرج کردن هم نمیرسن

شما باید اصولی جلو می رفتید تا بتونین تبلیغ درست و درمون بگیرید
اگر طرحی مانند دابی که الان توی بزرگترین سایت های ایران تبلیغات خودشو گذاشته ارائه می دادین بدون شک سود بالاتری داشتید و به پولتون می رسیدید

سلام
مگه دابی سود بزرگی کرده؟ و به پولش رسیده؟!
پیروز باشید

yashar009

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
مگه دابی سود بزرگی کرده؟ و به پولش رسیده؟!
پیروز باشید

منظور بنده در آینده نزدیک هست
خودتون قضاوت کنید
دابی در سایت هایی که اکثرا رتبه های برتر ایران هستن و تبلیغ درشون یک جور کلاس کاری مشتری برای تبلیغات رو بالا می بره و می تونه از خیلی ها تبلیغ بگیره
ادگاه در اکثر سایت هایی که تفریحی و سایت عکس و وبلاگ و سایت های تازه تاسیس تبلیغ داده که مشتریاش از وبمستر ها فراتر نمیره برای تبلیغات دادن درش
مگر اینکه طرحی جدید پیاده کنن

arashebaabaa

Registered User
لایک‌ها
0
1- سرعت سیستم اصلا جالب نیست و در ساعاتی کاملا متوقف میشه. هنوز هم سرور مناسب تهیه نکردید.

2- کلیک شماری اصلا کار نمی کنه. بعد از یک روز تست بنر شما با حدود 70 هزار نمایش (تبلیغ عمودی) و 100 هزار نمایش (تبلیغ افقی) حدود 1000 تومان درآمد از نمایش بوده است و هیچ کلیکی ثبت نشده است. در شرایطی که هیچ بنر دیگری در سایت موجود نبوده است.

بالا