اما پیشنهاد تخصصی من به مجموعه ادگاه که شامل مدیر سیستم و وبمسترهای عزیز می شه.
ببینید دوست خوبم می دونم مشکلات هست. زیااااااااااااااااااااد...
مثلا خود من اومده بودم توی پی تی و باهمه مشغله ام جاهائی که نیاز بود و چیزی که می دونستم شیر می کردم.
بیش از 150 سایت اینترنتی دارم که هندلش واقعا شوخی نیست !
اما خوب متاسفانه درگیر پاسخ دادن محترمانه به تهمت ها و توهین ها شدم که البته همه اونها خدای نکرده قصدشون توهین و تخریب نبود !
مثلا برخی اگاهی از قوانین تجارت الکترونیکی نداشتند، برخی کار نوی منو (همین قرار دادن لینک در بین متنها و پیشنهاداتم ) چون نو بود براشون قابل هضم نبود، و بعضی جاها هم اشتباه من بود البته، اما خوب برخی بودند که نگران بودند سودشون در پی تی مورد تهدید قرار بگیره و خیلی اذیت کردند منو .
خلاصه
داستان ما مردم ایران هم اینه :
پروفسور حسابی که در یک کشور پیشرفته تدریس می کرد یکی از دانشجوها ازش پرسید شما که در یک کشور جهان سوم بودید ، می تونید به ما بگید که اونجا چه کشوریه؟ وپروفسور حسابی گفتند که برای من جواب فوری داده باشم گفتم: در یک کشور جهان سوم اگه می خواهی رشد کنی باید کشورت رو ویران کنی و اگه می خواهی کشورت رو آباد کنی باید خونت رو ویران کنی. اما بعدها هر روز که گذشت خودم بیشتر به این باور رسیدم !
و نهایتا دیدم خیلی دارم وقت می گذارم (وقت بیمورد منظورمه ) برای رفع و رجوع نوشته ها و تهمتها که خوب ملاک تصمیم گیری قرار می گیره و باید پاسخی محترمانه می دادم.
برخی گفتند هدفت اسپم هست و بالابردن پستت که اگه من هدفم بالابردن پست بود بخش
جوک و سرگرمی پی تی ده بیست روزه می تونم برسونم 4000 پست !
خلاصه اول مثل بقیه دوستانم که گفتند در وب ایران بخوای صادقانه کار کنی نابود می شی می خواستم ول کنم بره. اما خوب بعدا گفتم شاید یه بخش مخصوص به خودم در همین بخش درست کنم تجربیاتم رو بگذارم و کسی هم خواست همونجا بگه تا توی پستی که زده نظربدم تا دیگه دیگران نگن اسپم و ...
نمی دونم وقت کنم یا نه که بماند...
اینا رو گفتم که تجربه منه می تونه کمکت کنه در راستای تصمیم گیری بهتر.
اما اینها تجربه بود نه پیشنهاد.
1- پیشنهاد می کنم به جز درامد از راه نمایش تبلیغات برای وبمسترها، یه سیستم ریفرال یا افلییت جذب ادورتایزر داشته باشی.
به بیان ساده تر وبمسترها کدی در سایتشون برای جذب آگهی قرار بدن تا هر کی آگهی جذب کرد پورسانت بگیره که این چند سود داره.
اول برای قرار دادن آگهی پولی نمی دی به وبمسترها
دوم برای وبمسترها هم خوبه چون اگه اگهی جذب شه هم پورسانت می گیرن و هم از بابت نمایش همون آگهی !
البته چه اسکریپتی نوشته شه چون من برنامه نویسی نمی دونم پیشنهادی هم ندارم.
و اما چند پیشنهاد دیگه:
در سایتتون دیدم نوشته بودید گوگل ما رو تحریم کرده ما هم تحریمش می کنیم.
به نظر من این تصمیم غیر حرفه ای هست
گوگل بزرگه . بسیار بزرگ و حرفه ای که اتفاقا سیستم تبلیغاتیش رو آقای
امیدکردستانی عزیز که افتخار می کنم بهشون راه اندازی کردند.
فک کنید...
این شوخی نیست که مجله تایم درباره اش گفته ایشون یکی از 100 انسان برتر جهان مدرن امروز هستند که دنیای امروز ما رو تشکیل دادند !
واقعا شوخی نیست !
شاید بگید دارم از تعصب حرف می زنم. نه بر عکس ! ضرری که من از گوگل ادسنس کردم هر کی بود شاید از عمق ضربه ای که خود و باعث شد همه دارئیش و مهم تر از اون اینده اش از بین بره زنده نبود.
همونطور که در بخش دیگه پی تی گفتم من درامد بسیار خوبی از گوگل داشتم و شاد بودم و برای سهیم کردن ومسترهای ایرانی اگهی های بسیار زیادی با ترکیب ممناسب از اگهی خارجی به ایرانیها دادم.
اونم آگهی هائی با متن سرگرمی با کلیک بالا !
ماهیانه سه میلیون تومن پول آگهی به سایتهای ایرانی می دادم !
اما یه حسادت کوچک متاسفانه چند تا وبمستر ایرانی متاسفانه باعث شد گوگل درامد منو که کلی برای رسیدن بهش هزینه تبلیغات داده بودم بست که این به بخشی بودف اما همین حسادت باعث شد کلی وبمستر از دنیا وب اون موقع خداحافظی کنند وسایتشون بسته شه بخاطراینکه این اشتغال زائی بسته شده بود و دیگه نبود که این مقدار درامد تزریق شه به وب ایران.
اما همونطور که می بینی هرگز گوگل رو مقصر ندونستم !
بهش نامه دادم و گفتم اقای گوگل این بر اثر حسادت به وجود اومد حداقل حسابم رو نبندید ! که خوب محترمانه جواب دادند ما احترام می گذاریم به شما اما باید بدونید متاسافنه رعایت حقوق اگهی دهنده که به ما اعتتماد کرده و کلیک واقعی می خواد برای ما مهمه . خودتون رو جای آگهی دهنده بگذارید و ...
و البته اینم بگم سیاست گوگل این هست که هر چی حساب سته می شه کل درامد برگشت داده می شه به حساب آگهی دهنده ها و این یعنی صداقت ! که اساس کار گوگل هست انسانیت !
شعار گوگل اینه : بد نباش !
و فلسفه گوگل اینه ک تو می تونی پول دربیاری بدون اینکه بدی کنی !
و همه وبمسترهای عزیز لطفا دقت کنید گوگل یه سایت خیریه نیست، بلکه یه سایت کاملا موفق و رتبه اول تجارت الکترونیکی جهان هست، اما شعارش رو ببینید !
منبع و اطلاعات بیشتر درباره شعار و فلسفه گوگل اینجا
یعنی می خوام بگم که وبمسترهای عزیز انسانیت زیربنای همه چیزه ! و گوگل بهترین اگو برای ما . اگه بدونید چقدر دره کمک برای رشد می کنه به دنیاف به هندف به در مان بیماریهاف به رشد دانش فضا، به درامد برای وبمسترهای دنیا ! تکنولوژی واقعا حیت اوری به نام جستجوگر گوگل اصلا شوخی نیست که چقدر کمک می کنه به ادمای دنیا و برای رشد اطلاعات و دسترسی آسان تر و یافتن سریع تر اخرین دستاوردهای دنیا در تمامی زمینه ها !
اینا برای ما ایرانیها عادت شده و متاسفانه هر چیز یکه در ساختار ذهن عادت بشه بی ارزش می شه ! از یاد می ره.
و اینطوره که در راستای سود خودش به تمام یجهان سود می رسونه، اما ما هنوز توی نظرتنگی های خودمون موندیم. همه ما ایرانیها منظورمه نه فرد خاصی !
فکر می کنید اگه امید کردستانی و پیر امیدیار ایران می موندند، Google و Ebay وجود می داشت ؟
نه ! توی این فرهنگ نمی تونستند رشد کنند و نابود می شدند !
ادگاه عزیز دوست بزرگوارم، گوگل بزرگه و این تحریم کردن ایرانیها تقصیر گوگل نیست، بلکه باید به سیاستهای کشوری که فعالیت می کنه احترام بگذاره.
ساده تر می گم تا عمیقا لمس کنی موضوع رو.
به نظرت آیا الان یه سایت اسرائیلی بیاد برای نمایش در
www.Adgah.com آگهی بده آگهیش رو قبول می کنی ؟
و نهایتا پیشنهاد می کنم پستی که دادید درباره گوگل و تحریمش حذف کنید، به خیلی از دلائل که دیگه وقتم اجازه نمی ده بگم.
و یپشنهاد دومم همین گوگل ادوردز هست
توش آگهی بدید برای پذیرش تبلیغات، ابلته روی متن اگهی هر کله اش باید به سختی تلاش کنید، آزمن و خطا کنید و ...
پیشنهاد سومم ایجاد یک موتور جستجوگر هست.
یا یه موتورجستجوگر راه اندزای کنید یا یکی از همین سیستمهای موجود رو خریداری کنید و توسعه بدید !
اما، اما ، اما !!!!
با یک ایده بصورت شایستگی متمایز !
انقدر این مهمه در کسب رشد ! فقط خلاصه بگم گوگل با رعایت همین اصل ساده شایستگی متمایز گوگل شد .
یعنی توی موتوری که راه اندزای می کنید یه ایده نوئی باشه که تا الان هیچ کس استفاده نکرده که این می تونه اقبال عمومی به همراه داشته باشه.
و توش می تونی اگهیهات رو هم نمایش بدی.
و نهایتا امید و آرزوی آخر
آرزو دارم به رشد بالائی برسی
و مهم تر از اون امیدوارم همیشه وب ایران رو به یاد داشته باشی و وقتی به رشد بالائی رسیدی هرگز وب ایران و وب مسترای ایران روکه بهتر از من می دونی چه مشکلاتی دارند تنها نگذاری و فقط به سود خودت فکر نکنی.
شاید بگی مسلما نه، اما بدون
در عمل سخته، نه برای تو، بلکه حتی برای من !
و نهایت اینکه من کمترین کاری که به عنوان وظیفه تونستم انجام بدم
1- وقتی بود که برای نوشتن این همه مطلب گذاشتم که خوب مجبورم از نوشتن در قسمتهای دیگه پی تی برای چند روز آینده بزنم ! و امیدوارم سودمند باشه .
چون گفتم شاید سودی که این داشته باشه برای همه وبمسترهاست نه یک نفر و این مهم تر هست
2- لینک شما رو در امضام قرار دادم
3- لینک شما رو در صفحه اول سایت سرگرمی
http://www.bia2Best.com bia2Best.com که رنکش سه هست قرار دادم.
و نهایتا به وبمسترهای عزیز
دوستان عزیز لطفا توجه کنید که شما یک نفر هستید و به باور خودتون برای یک نفر ایمیل می کنید، اما لطفا دقت کنید که چند صد نفر شاید همین فکرو می کنند. یعنی شما با یه نفر طرف هستید، اما آیا مدیران ادگاه هم تنها با شما یک نفر طرف هستند ؟
پس صبر کنید در پاسخ و ناراحت نشید از عدم پاسخ ایشون. شاید دلیلی داشته.
اینو نه فقط برای ادگاه می گم، شاید آقای شیرازی هم همینطورهست .