• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حواشی فوتبال ایران

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم جای این تاپیک خالی بود.اینجا به حواشی فوتبال ایران می پردازیم.مزیتی هم که داره اینه از تعدد تاپیک ها جلوگیری می کنه و دوستان می تونن اینجا در مورد حاشیه های فوتبال ایران بحث و گفتگو کنن.
نمونه های اخیری هم که اتفاق افتاده می شه به خداحافظی علی کریمی از تیم ملی و بحث هایی که در کنار این مساله پیش اومد اشاره کرد.یا صحبتهای جواد کاظمیان که تو پست بعدی بش اشاره می کنم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
حرف هاى على دايى در كنفرانس مطبوعاتى و اينكه جواد كاظميان را ضعيف تر از مجيد غلام نژاد خوانده بود باعث شده تا هافبك سابق پرسپوليس بدجورى از سرمربى تيم ملى دلخور شود. كاظميان بعد از قهرمانى با الشباب در اين فصل راهى عجمان تيم تازه صعود كرده به ليگ دسته اول امارات شده است. عملكرد ضعيف او و على سامره در هفته هاى ابتدايى موجب شد تا مطبوعات و سايت هاى اماراتى به شدت از اين ۲ بازيكن انتقاد كنند اما بعد از آن هر دو بازيكن شروع به گلزنى كردند. عملكرد فوق العاده جواد كاظميان در هفته هاى اخير و گلزنى هاى اين هافبك راست ايرانى عجمان باعث شد تا مسؤولان اين باشگاه اماراتى او را به عنوان بهترين خريد خود معرفى كنند و حتى در نظرسنجى از هواداران اين موضوع تأييد شد و هواداران عجمان هم او را بهترين بازيكن جديد تيم شان معرفى كردند. با عملكرد خوب كاظميان در امارات به نظر مى رسيد اين بار على دايى نام اين هافبك سرعتى را در ليست خود جاى دهد اما اين اتفاق نيفتاد و دايى علت آن را بهتر بودن غلام نژاد هافبك جوان تيم ملى دانست تا همين مقايسه هم باعث شود جواد كاظميان سكوت يكساله خود را بشكند و حرف هايى درباره علت عدم دعوتش به تيم ملى بزند. به نظر مى رسد كاظميان هم وضعيتى همچون ايمان مبعلى و برخى بازيكنان ديگر دارد و در ليست سياه سرمربى تيم ملى است.

على دايى در مصاحبه مطبوعاتى اش در پاسخ به علت دعوت نشدن از شما به تيم ملى اشاره كرده است كه كيفيت بازى مجيد غلام نژاد بهتر از شماست
در اين يك سال كه از تيم ملى دور بودم، به دو دليل دوست نداشتم مصاحبه كنم؛ يكى به خاطر مادرم كه مرا قسم داده بود به دليل حضور على دايى در مراسم چهلم برادرم احترام او را حفظ كنم و دوم به خاطر شرايط تيم ملى و حفظ حرمت ها و احترام به پيشكسوت. ولى حالا كه آقاى دايى من را با برخى از بازيكنان مقايسه كرده و كيفيت فنى ام را زير سؤال برده است و با توجه به اينكه در ماه هاى قبل ايشان حرمت مربيانى مانند افشين قطبى، محمد مايلى كهن و امير قلعه نويى را به راحتى زير سؤال برده است، حق خودم مى دانم كه در مورد مسائلى كه مطرح شده است، از خودم دفاع كنم.
مدت ها بود حرفى درباره تيم ملى نمى زديد. فكر مى كنيد چه چيز باعث شده به تيم ملى دعوت نشويد.
متاسفانه بايد بگويم مسائلى كه چند سال پيش بين من و آقاى دايى اتفاق افتاده است، هنوز در ذهن ايشان باقى مانده و از من كينه به دل دارد. همين مسأله باعث شده است در اين هشت ماه راهى به تيم ملى پيدا نكنم. دراين چند سال ضربه هاى زيادى از دايى خورده ام كه شايد به نوعى به همه آنها عادت كرده باشم البته خيلى وقت است كه ايشان را به خدا واگذار كرده ام.
يعنى دعوت نشدن شما به تيم ملى دلايل غير فنى دارد
- موضوع اول مربوط به سال ۸۱ است، مقطعى كه در تيم سايپا بازى مى كردم. قبل از اينكه به الاهلى بروم از باشگاه الشباب پيشنهاد داشتم به خاطر همين همراه آقاى صالحى مديرعامل وقت باشگاه ساپيا براى عقد قرارداد به امارات رفتيم.آن روزها دايى در الشباب بازى مى كرد و براى درمان آسيب ديدگى پايش به فرانسه رفته بود و وقتى متوجه شد قرار است با الشباب قرارداد ببندم، در تماسى كه با مسؤولان باشگاه داشت، نظر آنها را تغيير داد. دايى به آنها گفته بود من در پيستون راست بازى مى كنم و فوروارد نيستم و نمى توانم براى آنها مؤثر باشم. آن قرارداد مى توانست نقش بسيار زيادى در زندگى من داشته باشد ولى خدا را شكر مى كنم كه بعد از چند سال، با توجه به توانايى هايم به الشباب آمدم و قسمت اين بود كه همراه آنها قهرمان ليگ امارات شوم.
اين تمام مشكل بود
يكى از مسائلى كه تمام بازيكنان تيم ملى در جريان آن بودند و اتفاقا مدت زيادى هم درباره آن صحبت مى شد، مربوط به بازى تيم ملى با اردن بود. در يك صحنه وقتى كه من وارد محوطه جريمه اردن شدم، به على كريمى پاس دادم و آن توپ به بيرون رفت اما دايى با واكنشى شديد همراه با فحاشى، گفت: كه چون كريمى رفيق توست به وى پاس دادى. اين حركت براى من به عنوان جوانى ۲۱ ساله غير قابل باور بود، چون هيچ وقت فكر نمى كردم كاپيتان تيم ملى كه بايد الگوى تمام بازيكنان ديگر باشد، براى از دست رفتن يك موقعيت ساده، چنين واكنشى نشان بدهد. من فيلم اين جريان را هم در اختيار دارم كه توسط دوربين يكى از فيلمبردارها ضبط شده است. در همين بازى گل دوم را هم دايى زد اما وقتى من براى گفتن تبريك سراغشان رفتم، برخورد خيلى بدى با من كردند.
در اردوى اتريش پرسپوليس هم گويا صحبت هايى پيش آمده كه باعث ناراحتى دايى از برخى بازيكنان مثل تو شده است
البته كينه آقاى دايى زمانى نسبت به من شدت پيدا كرد كه همراه پرسپوليس در دوره آرى هان در اردوى اتريش بوديم. يك شب سر ميز شام بچه ها گفتند كه قرار است دايى به پرسپوليس بيايد، من هم با توجه به اتفاقاتى كه در زمان بگوويچ افتاده بود گفتم من كه مى خواستم به الشعب بروم، حالا كه اين طور شد حتما مى روم. يكى از بازيكنانى كه در آن مقطع تازه به پرسپوليس آمده بود در تماسى كه با دايى داشت، صحبت هاى من را به وى منتقل كرد و از اينجا بود كه براى دايى تبديل به يك متهم شدم و اين را مى دانم تا وقتى كه ايشان سرمربى تيم ملى باشند، حتى اگر بهترين بازى ها را از خود ارائه دهم، جايى در اين تيم ندارم.
گفتيد در دوره بگوويچ اتفاقاتى افتاده بود كه دوست نداشتيد دايى به پرسپوليس برگردد

زمان بگوويچ وقتى بعد از بازى با پيكان كه اولين شكست ما محسوب مى شد، ايشان داخل رختكن و مقابل تمام بازيكنان با تجربه كه آن روزها تعدادشان زياد بود، درباره من گفته بودند: «اين چه بازيكنى است، اگر ديديد دوباره به تيم ملى دعوت شود.» دقيقا پس از آن اتفاق شش ماه به تيم ملى دعوت نشدم. اگر هم پس از آن دعوت شدم به خاطر عملكرد خوب در پرسپوليس و فشار تماشاگران بود. اين مسائل ادامه هم داشت. مثلا بگوويچ در تمرينات مى گفت: ضربه هاى كاشته كنارى را من سانتر كنم اما در اواخر فصل و در تمرينات دايى علنا مى گفت: كاظميان بلد نيست ضربه كاشته بزند و در بازى ها خودش تمام كاشته ها را مى زد و خيلى از مسائل كه واقعاً نمى توانم به آنها اشاره كنم. البته همانطور كه گفتم با اين شرايط كنار آمده ام و اين چند سال در تيم ملى و پرسپوليس بله قربان گو نبوده ام و صداى داش على گفتن هايم به هوا نمى رفته است. مسائلى كه من را از تيم ملى دور كرده، فقط خصومت هاى شخصى دايى بوده است كه باعث شده ۸ ماه از تيم ملى دور باشم. تيمى كه متعلق به مردم است و از ۱۸ سالگى تا ۲۷ سالگى در آن بازى كرده ام. در اين ۹ سال و در دوره مربيانى مثل براگا، بلاژويچ، برانكو، شاهرخى و قلعه نويى در تيم ملى حضور داشتم، غير از دوره فعلى. اميدوارم دايى هرچه سريعتر دست از خصومت هاى شخصى خود بردارد و توانايى هاى فنى بازيكنان را ملاك دعوت به تيمى كه متعلق به مردم ايران است، قرار دهد.
به نظر مى رسد با تمام اين ناملايمات همچنان مى خواهيد در تيم ملى به ميدان برويد
من با تمام وجود تيم ملى را دوست دارم، چون نه مال من است و نه براى آقاى دايى. اين تيم متعلق به ۷۰ ميليون ايرانى عاشق فوتبال است. من براى تيم ملى آرزوى موفقيت مى كنم و اميدوارم با صعود به جام جهانى باعث خوشحالى دوباره مردم ايران شود. هيچ وقت هم نااميد نمى شوم، تمريناتم را باز هم بيشتر مى كنم و با توجه به اينكه توكلم به خداست، مطمئنم كه باز هم اين پيراهن را برتن خواهم كرد. چرا كه معتقدم شرايط دعوت به تيم ملى را داشته ام و كاملاً آماده بوده ام. فصل پيش يكى از اركان قهرمانى الشباب بودم و با ۹ گل زده با توجه به اينكه هافبك چپ بودم، بهترين گلزن تيم خود شدم اما بازهم به تيم ملى دعوت نشدم.
فكر نمى كنيد اين صحبت ها برايت دردسر ساز شود
من ۹۹ درصد در ذهنم اين مسأله نقش بسته بود كه با حضور على دايى به تيم ملى دعوت نخواهم شد اما وقتى كه دوستان نزديك ايشان در تماس با من اين نكته را تأييد كردند ديگر مطمئن شدم كه به تيم ملى دعوت نمى شوم. از همين حالا هم منتظر شكايت آقاى دايى و وكيل شان هستم اما من فقط خدا را دارم و از هيچكس نمى ترسم، اميدوارم حداقل على دايى با خودش رو راست باشد و در خلوت خود به اين فكر كند كه حرف هايى كه من زدم تا چه اندازه حقيقت دارد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فکر کنم جای این تاپیک خالی بود.اینجا به حواشی فوتبال ایران می پردازیم.مزیتی هم که داره اینه از تعدد تاپیک ها جلوگیری می کنه و دوستان می تونن اینجا در مورد حاشیه های فوتبال ایران بحث و گفتگو کنن.
نمونه های اخیری هم که اتفاق افتاده می شه به خداحافظی علی کریمی از تیم ملی و بحث هایی که در کنار این مساله پیش اومد اشاره کرد.یا صحبتهای جواد کاظمیان که تو پست بعدی بش اشاره می کنم.

دوست عزيز تاپيك بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن را داريم . منتها به صفحه 2 تالار فوتبال رفته شما فكر كرديد همچين تاپيكي وجود نداره . فكر مي كنم چون قبلا هم در اون تاپيك پستهايي داده شده و تاپيك به صفحه 3 رسيده همونجا مطالب رو قرار بديم . :)

بالا