• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خازنهای بلند و خرابی مین برد

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تا حالا دقت کردید که خازنهای بلند زودتر خراب میشن :blush:

خازنهای بلند نتیجه یک تحقیق ایست که متاسفانه فرمول ساخت آن نیمه کاره توسط یکی از کارمندان این پروژه که در

ژاپن ساخته میده دزدیده و به شرکتهای تایوانی فروخته شده .به خاطر همین اکثر بردهائی که از این خازن استفاده کردن زودتر خراب شده و خازن مورد نظر میترکد.

نظر بدید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
والا من تجربه ي اينجور خرابي رو تا حالا نداشتم .

به نظرت علت خرابي خازن چي ميتونه باشه ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من فرقي رو بين بلند و كوتاه از لحاظ خرابي نديدم.

خراب شدن اونها هم اغلب به خاطر نوسانات برق هست.

چيزي كه خيلي دوست دارم بگم در مورد مادر بردهاي Asus هست, كه من تا به حال نديدم اين مادربرد ها همچين مشكلي رو پيدا كنند :)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از hwt :
والا من تجربه ي اينجور خرابي رو تا حالا نداشتم .

به نظرت علت خرابي خازن چي ميتونه باشه ؟

به نظر من فرمول ساختشون نيمه كاره است

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
لطفا مستر جکی هم نظر بدن

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از amd>intel :
لطفا مستر جکی هم نظر بدن

خطاب مستقيم به نظر من درست نيست....

اون چيزي كه شما ميخواي بشنوي من بهت مي گم...
ابيت اولين شركتي بود كه از اين فرمول دزدي استفاده كرد و بسرعت هم مينبردهاشو عوض كرد ولي شركتهايي
مثل گيگا و اكورپ اينكارو نكردن.....

كلا شركتهايي مثل ايسوس و Aopen و ECS و چند شركت ديگه اصلا از اين فرمول دزدي استفاده نكردند....

جديدا هم با توليد يه نوع جديد خازن كه غلاف تمام فلزي داره هم مشگل حرارت حل شده و هم افزايش ولتاژ كاري خازن و ديگه هيچ شركتي اون مدل خازن ها رو بكار نميگيره....

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از rax :
خطاب مستقيم به نظر من درست نيست....

اون چيزي كه شما ميخواي بشنوي من بهت مي گم...
ابيت اولين شركتي بود كه از اين فرمول دزدي استفاده كرد و بسرعت هم مينبردهاشو عوض كرد ولي شركتهايي

كلا شركتهايي مثل ايسوس و Aopen و ECS و چند شركت ديگه اصلا از اين فرمول دزدي استفاده نكردند....

جديدا هم با توليد يه نوع جديد خازن كه غلاف تمام فلزي داره هم مشگل حرارت حل شده و هم افزايش ولتاژ كاري خازن و ديگه هيچ شركتي اون مدل خازن ها رو بكار نميگيره....

دوست شرمنده من قصد توهين نداشتم كه دوست داشتم مستر جكي هم نظر بده. :(

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از amd>intel :
دوست شرمنده من قصد توهين نداشتم كه دوست داشتم مستر جكي هم نظر بده. :(

:D
نه بابا من گفتم زياد معطل نشي چون جكي ممكن بود سر نزنه و فكر كني كه اهميت نداده....
خلاصه ما اصلا ازين حرفا تو فروم نداريم :D (همه خودمونين)

lind

Registered User
لایک‌ها
3
برا منم این مورد اتفاق افتاد (یه برد گیگا مربوت به یک سال پیش!)البته گارانتی قبولش کرد!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15

جديدا هم با توليد يه نوع جديد خازن كه غلاف تمام فلزي داره هم مشگل حرارت حل شده و هم افزايش ولتاژ كاري خازن و ديگه هيچ شركتي اون مدل خازن ها رو بكار نميگيره...
مادر بورد های سولتک خیلی افتضاحه! ما چند مدلش رو استفاده میکینم(تو تعداد بالا) بلا استثنا یه نوع خازن توی همشون میترکه!!!(ریقش در میاد:lol:) اما بلند نیست کلا تا حالا ندیده بودم همچین مشکلی!! سولتک مارو باهاش اشنا کرد!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از faridbahal :
مادر بورد های سولتک خیلی افتضاحه! ما چند مدلش رو استفاده میکینم(تو تعداد بالا) بلا استثنا یه نوع خازن توی همشون میترکه!!!(ریقش در میاد:lol:) اما بلند نیست کلا تا حالا ندیده بودم همچین مشکلی!! سولتک مارو باهاش اشنا کرد!

بله به نظر من هم خيلي ارتباطي به كوتاه وبلند بودن خازن نداره و فقط نوع خازن موثره كه البته هر چقدر مين قديميتر
باشه احتمال مشگل پيدا كردنش بيشتره(البته معمولا خازنهاي قديمي بلندترن) ....

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
تو یه تاپیکی توضحی داده بودم ! پیداش نکردم متاسفانه ...

خرابی خازن ها به خاطر ماده ایه که توشون استفاده میشه ، تا اونجا که یادمه از نوعی ترکیب هیدروژن و سولفور استفاده درشون استفاده شده که به علت ناقص بودن فرمول !!! در حرارت بالا تصعید میشه و خازن رو از بالا ممیترکونه یا اینکه از زیر خازن نشت میکنه ! اینو من هزار و شونصد بار توی پاور های در پیت دیدم...

بالا