برگزیده های پرشین تولز

خاصیت ها و مضرات انجیر تازه و خشک

samanbeygvand

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2019
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
4
سن
34
فواید و خاصیت های انجیر

anjir.jpg


سلامت استخوان ها
انجیر دارای کلسیم، پتاسیم و منیزیم می باشد که برای حفظ سلامت استخوان ها و افزایش تراکم استخوانی بهترین گزینه می باشد. همچنین خوردن آن می تواند از شکستگی استخوان جلوگیری کند.

بهبود رشد مو
انجیر سرشار از منیزیم، ویتامین C و ویتامین E است که تمامی این مواد معدنی برای رشد مو و سلامت مو مور نیاز هستند. این مواد معدنی باعث افزایش گردش خون در پوست سر می شوند و به همین دلیل تاثیر فوق العاده بر رشد و سلامت مو خواهند گذاشت.

تقویت سیستم ایمنی بدن
انجیر حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم و منگنز و آنتی اکسیدان ها می باشد این مواد می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند که در صورت تقویت سیستم ایمنی بدن ورود انواع باکتری، ویروس و سایر بیماری ها به بدن غیر ممکن می شود.

بهبود گوارش
انجیر میوه ای ست که سرشار از فیبر است و فیبر ماده ای ست که برای سلامت و بهبود کارکرد دستگاه گوارش بسیار عالی و ضروری است. می تواند به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کند و همچنین حرکات روده را افزایش دهید که این کار برای درمان یبوست بسیار تاثیرگذار است.

هر شب 2 تا 3 عدد انجیر را در آب خیس کنید و صبح روز بعد با عسل میل کنید با این کار مشکل یبوست شما رفع خواهد شد. همچنین فیبر موجود در انجیر می تواند برای درمان اسهال نیز کاربرد داشته باشد و به درمان سوهاضمه و درد معده کمک می کند.

رفع چین و چروک پوست
عصاره انجیر تاثیرات ضدالتهابی و ضد کلاژن سازی فوق العاده ای داشته باشد. انجیر کار آبرسانی به پوست را انجام می دهد زیرا با افزایش سن آبرسانی به پوست کاهش می یابد و همچنین کلاژن سازی یگر انجام نمی شود و چین و چروک های بسیاری در سطح پوست پدیدار می شود.

کاهش فشار خون
انجیر به دلیل دارا بودن پتاسیم، امگا 3 و امگا 6 می تواند باعث کاهش فشار خون و جلوگیری از بروز حملات قلبی می شود. پس بهتر است این میوه پر خاصیت را در بنامه غذایی خود بگنجانید.

کاهش خطر سرطان روده بزرگ
اگر انجیر را به صورت مداوم و روزانه استفاده نمایید می تواند مانع بروز سرطان روده بزرگ شود. فیبر موجود در انجیر می تواند آلودگی های موجود در روده را از بین ببرد و دانه های فراوان آن حاوی مقادیر بالای موسین می باشد که مخاط روده را دفع می کند.

درمان بواسیر
انجیر می تواند برای درمان یبوست بهترین ماده باشد و زمانی که یبوست شما درمان شود دیگر برای دفع نیاز به فشار آوردن نیست در نتیجه بواسیر درمان می شود و دیگر عود نمی کند. دانه های انجیر نیز برای درمان بواسیر موثر است.

بهبود آسم
اگر می خواهید آسم و برونشیت را به صورت طبیعی با نسخه های گیاهی و خانگی درمان کنید توصیه می شود مخلوط دانه شنبلیله، عسل و انجیر مصرف کنید. انجیر غشای مخاطی را مرطوب کرده و ترکیبات موجود در آن با مبارزه با رادیکال های آزاد از بروز علائم آسم جلوگیری می کند. آب انجیر نیز برای تسکین آسم و برونشیت مفید است.

سلامت قلب
انجیر یکی از میوه هایی است که به سلامت قلب کمک شایانی می کند ، از جمله خواص مهم مصرف انجیر کاهش دادن سطح تری گلیسیرید است که به سلامت قلب کمک شایانی می کند. تری گلیسیرید ذرات ریز چربی های موجود در خون هستند

این چربی ها با مسدود کردن رگ ها و ایجاد مشکلات دیگر یکی از عوامل اصلی بروز بیماری های قلبی هستند. علاوه بر این مصرف انجیر باعث می شود که رادیکال های آزاد کنترل شوند و از انسداد عروق کرونر جلوگیری شود.

یکی از دیگر خاصیت های انجیر برای سلامت قلب وجود اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است که باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شوند. ضمن اینکه انجیر حاوی فنول ها می باشد که برای سلامت قلب مفید هستند.

تقویت قوای جنسی
انجیر برای باروری یک معجزه می شاد و مکمل جنسی طبیعی نیز محسوب می شود زیرا منبع غنی کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است که از مواد معدنی حیاتی برای ترشح هورمون های جنسی آندروژن و استروژن هستند.

درمان کم خونی
انجیر دارویی عالی برای درمانکم خونی یا آنمی می باشد. خصوصا انجیر خشک که مقادیر فراوان آهن را دارا می باشد و می تواند باعث افزایش سطح هموگلوبین خون شود. سطح آهن بدن به ویژه در کودکان، زنان و دوران بارداری بسیار مهم است. اگر کم خونی دارید و یا به تازگی جراحی انجام داده اید که باعث شده میزان خون شما کم شود توصیه می شود از انجیر استفاده نمایید.

سلامت چشم
انجیر می تواند بینایی را افزایش دهد زیرا حاوی ویتامین A می باشد که برای پیشگیری از بروز دژنراسیون ماکولا و آسیب شبکه بسیار عالی ست.

کاهش کلسترول خون
انجیر دارای نوعی فیبر محلول به نام پکتین است که برای کاهش کلسترول خون بسیار تاثیرگذار است.انجیر کلسترول اضافی سیستم گوارش را از بین برده و به روده منتقل می کند.

انجیر دارای ویتامین B6 استکه مسئول تولید سروتونین در بدن می باشد و در بهبود خلق و خو و کاهش کلسترول خون موثر می باشد. اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و فیتواسترول موجود در انجیر خشک نیز باعث کاهش سنتز کلسترول طبیعی بدن می شود.

عوارض و زیان های انجیر

نفخ شکم
مصرف متعادل انجیر نفخ ایجاد نمی کند ، اما اگر از این میوه بیش از حد مصرف شود باعث ایجاد نفخ می شود. کسانی که معده حساسی دارند بهتر است انجیر را به حد تعادل مصرف کنند. در صورتی که با مصرف بیش از حد انجیر دچار نفخ شدید می توانید با نوشیدن آب رازیانه این مشکل را حل کنید.

سنگین شدن معده
مصرف متعادل انجیر هیچ مشکلی برای معده ایجاد نمی کند اما اگر مصرف این میوه از حالت تعادل خارج شود می تواند مشکلاتی مثل سنگینی معده و در نتیجه معده درد ایجاد کند. اگر معده ضعیفی دارید بهتر است بعد از مصرف انجیر کمی آب بنوشید.

واکنش های آلرژیک
اگر انجیر را بیش از اندازه مصرف کنید ممکن است باعث ایجاد واکنش های آلرژیک مانند استفراغ، اسهال یا خارش پوست شود.
 
بالا