برگزیده های پرشین تولز

خاطره ای از غذاهای گرجی در سفر به گرجستان

asiaitco

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2016
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
1
سن
35
محل سکونت
تهران
غذاهای محلی، جزئی از فرهنگ و آداب و رسوم مردم یک منطقه خاص هستن. به همین دلیله که در هر کشور، بلااستثناء، یک سری غذاهای مخصوص اون کشور پخت میشه. گرجستان هم از این قاعده مستثنی نیست. غذاهای گرجی جزئی خوشمزه از فرهنگ گرجستان هستن! در گرجستان غذاهای گرجی خیلی زیادی پخت میشه که ویژگی ها و طعم خاص خودشون رو دارن. در ادامه با بست جورجیا همراه باشید تا درباره بهترین غذاهای گرجی بدونین.



گرجستان
اگر که قبلا مطالب هلدینگ بست جورجیا رو خونده باشید، احتمالا درباره گرجستان میدونید. گرجستان یک کشور کوچک و با جمعیت کم هست که در اروپای شرقی قرار گرفته. گرجستان حدود 4 میلیون نفر جمعیت داره و پایتخت این کشور، تفلیس هست. زبان رسمی گرجستان “گرجی” و واحد پول این کشور “لاری” هست. گرجستان در حال حاضر، عضو ناظر اتحادیه اروپاست و شما با داشتن پاسپورت گرجستان میتونید به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و 69 کشور دیگه سفر کنید.

بهترین غذاهای گرجی
همونطور که گفتیم، غذاهای گرجی خوشمزه و خوش طعمی در گرجستان وجود دارن! در ادامه چند تا رو خدمت شما معرفی می کنیم. البته غذاها به ترتیب طعم خوب یا قدمت و … مرتب نشدن و به طور تصادفی هستن.

اولین غذای گرجستان، چاناخی
%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%8C%DA%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AE%DB%8C.png


چاناخی یکی از غذاهای خوشمزه و نسبتا ساده (از نظر پخت) گرجی هست. در این غذا ابتدا یک لایه بادمجان و بعد لایه های گوشت گوسفند و سیر و گوجه و پیاز روی هم قرار میگیره و پخته میشه.

چاکاپولی، یکی دیگه از غذاهای گرجی
%DA%86%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AC%DB%8C.png


غذای چاکاپولی رو از گوشت گوساله یا بره، به همراه سسس گوجه سبز، ترخون، پیاز، فلفل، سیر و انواع سبزی های معطر و تازه به همراه نمک و ادویه ها آماده میکنن.

آجارولی، یک غذای ساده گرجی
آجارولی، از غذاهای ساده گرجستان هست. این غذا در واقع یک نان دوکی شکل، به شکل قایق هست که در وسط اون، نیمرو قرار داره.

پخالی، یکی از غذاهای گرجی گیاهی
%D9%BE%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AC%DB%8C.png


پخالی رو با مخلوط کردن اسفناج، با سیر و سرکه و گردو پخت می کنن. معمولا برای تزئین پخالی، از دانه های انار استفاده میشه.

خارچو، سوپ گوشت گاو

%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AC%DB%8C.png


خارچو در واقع یک سوپ هست که با گوشت گاو پخت میشه. در این غذا از برنج، پوره گیلاس، گردو و گشنیز خرد شده استفاده میشه. در بعضی مواقع هم به جای گوشت گاو، از گوشت گوسفند یا مرغ هم استفاده میکنن.

خینکالی، همزاد پیراشکی ایرانی!

%D8%AE%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AC%DB%8C.png


خینکالی یک غذای گرجی سنتی هست که کاملا شبیه پیراشکی ایرانی هست، فقط خینکالی رو به شکل سیر درست میکنن. این غذا در واقع خمیری هست که در لای اون از گوشت و ادویه و پنیر و قارچ و سیب زمینی استفاده میشه. البته نوع گوشت و ترکیبات داخل اون با توجه به منطقه ای که غذا در اون پخت میشه، متفاوته.

غذاهای سنتی و محلی هر منطقه، جزئی از فرهنگ اون منطقه هست. گرجستان هم دارای غذاهای لذیذی هست که در هر شهری به یک شکل پخته میشن. در این مطلب لیستی از این غذاهای گرجی رو به شما ارائه کردیم. اگر قصد دریافت اقامت گرجستان و مهاجرتبه گرجستان و حتی سفر به این کشور رو دارید، حتما این غذاهای گرجی رو تست کنید. یادتون نره که در این زمینه میتونید از هلدینگ بست جورجیا هم کمک بگیرید.
 
بالا