• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن لپ تاپ هنگام بازی

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان من یه لپ تام ایسر مدل 5750g دارم که برا اولین برا اومدم باهاش بازی کنم اول pes2015 نصب کردم یهو دیدم وسط بازی خاموش کرد ، گفتم حتما بازی سنگینه داغ کرده خاموش میکنه بعد pes 2014 نصب کردم باز همین مشکل بود..بعد pes 2013 نصب دوباره همین اتفاق افتاد برنامه speedfan رو هم نصب کردم دمای سی پی یو و گرافیک حالت عادی رو 70 و 10 هستش ولی هنگام بازی جفتشون میرن بالای 90 درجه..از تو تنظیمات power option کنترل پنل هم میزان کارکرد سی پی یو رو گذاشتم رو 15 درصد اما باز تاثیر نداشت..لطفا کمک کنید اعصابم ریخته بهم..ممنون میشم راهنمایی کنیدوو

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
با توجه به اینکه لپتاپ مورد نظر مربوط به حدود 3.5 سال قبل هست با در نظر گرفتن هوای گرم این فصل لازمه برای سرویس و تمیزکاری فن و همچنین تعویض خمیر سیلیکن بدست تعمیرکار متخصص سپرده بشه
برنامه ی CPUID HWMonitor Pro از لینک پایین دریافت و پس از نصب توسط کیجن همراهش فعالسازی بشه و بعد از اجرای دوبارش بازی مورد نظر رو هم اجرا کرده و پس از چند دقیقه که داغ شد یک شات از پنجره ی جاری HWMonitor طوریکه کل گزینه ها معلوم باشه اینجا قرار بدین
http://soft98.ir/software/1952-cpuid-hwmonitor.html
ضمنا سعی بشه همیشه روی سطوح صاف و تمیز طوریکه از زیرش بخوبی تهویه صورت بگیره قرار بگیره + استفاده از یک کولپد مناسب در زمان اجرای برنامه های سنگین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان من یه لپ تام ایسر مدل 5750g دارم که برا اولین برا اومدم باهاش بازی کنم اول pes2015 نصب کردم یهو دیدم وسط بازی خاموش کرد ، گفتم حتما بازی سنگینه داغ کرده خاموش میکنه بعد pes 2014 نصب کردم باز همین مشکل بود..بعد pes 2013 نصب دوباره همین اتفاق افتاد برنامه speedfan رو هم نصب کردم دمای سی پی یو و گرافیک حالت عادی رو 70 و 10 هستش ولی هنگام بازی جفتشون میرن بالای 90 درجه..از تو تنظیمات power option کنترل پنل هم میزان کارکرد سی پی یو رو گذاشتم رو 15 درصد اما باز تاثیر نداشت..لطفا کمک کنید اعصابم ریخته بهم..ممنون میشم راهنمایی کنیدوو
هیت سینک یا شل شده . یا خمیر سیلیکون روی چیپ خشک شده . حتما باید باز بشه سرویس بشه . تازمان سرویس هم به هیچ عنوان روشنش نکنید .

بالا