• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
سلام.
دوستان من به مشکل بزرگ خوردم سیستمم بعد از این که روشن میشه خود به خود خاموش میشه اول اطلاعات سیستمو براتون میزارم
گرافیک 512 cpu 3200 ram 2 پاور هم تازه خریدم پاور قبلیم سوخت یه پاور پرفکت که قدرت واقعیش فکر میکنم حدود 250 یا 300 باشه اما بعد از دو سه ماه که خریدم اینجوری میشه
جالب اینجاس وقتی سیستم بعد چندین ساعت روشن میشه به اندازه چند ساعت روشن میمونه اما وقتی خاموش شد اگه روشن کنم این بار بعد از چند دقیقه خاموش میشه
cpu یه فن 8 داره پاور هم یه فن 12
نمیدونم شاید از پاور باشه اما پاور نو هست
ممنون میشم کمک کنید شما چی فکر میکنید؟

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
این مورد معمولا وقتی پیش میاد که فن سی‌پی‌یو مشکل پیدا کرده باشه و سی‌پی‌یو خنک نمیشه و بیش از اندازه داغ میکنه. فن سی‌پی‌یو رو چک کنید.

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
عزیز من پاور های فیک (پاورهایی که توان واقعی پاور را نمینویسند) در ساختشان از قطعات مرغوب استفاده نمی شود. و برای همین بعد از مدتی یکی دو ماه توان خروجیش از اون عددی که روز اول هم خروجی میدهد کمتر میشود. و باعث آسیب زدن به سایر قطعات خواهد شد. ضمتاً با سرچ در گوگل و برنامه یافتن برنامه محاسبه توان سیستم و پیدا کردن پاور مناسب به فکر خرید یک پاور مناسب باشین تا بیش از این خطر از بین رفتن سلامت قطعات سیستم شما را تهدید نکند.
ضمناً دمای بالای سی پی یو ناشی از عدم کارکرد فن سی پی یو یا گرد و غبار گرفتن آن باعث این مساله میشه.
سیستم رو از نظر اتصال کوتاه بررسی کن و یکبار هم جای رمها رو عوض کن یا تک تک امتحان کن.

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سلام.
دوستان من به مشکل بزرگ خوردم سیستمم بعد از این که روشن میشه خود به خود خاموش میشه اول اطلاعات سیستمو براتون میزارم
گرافیک 512 cpu 3200 ram 2 پاور هم تازه خریدم پاور قبلیم سوخت یه پاور پرفکت که قدرت واقعیش فکر میکنم حدود 250 یا 300 باشه اما بعد از دو سه ماه که خریدم اینجوری میشه
جالب اینجاس وقتی سیستم بعد چندین ساعت روشن میشه به اندازه چند ساعت روشن میمونه اما وقتی خاموش شد اگه روشن کنم این بار بعد از چند دقیقه خاموش میشه
cpu یه فن 8 داره پاور هم یه فن 12
نمیدونم شاید از پاور باشه اما پاور نو هست
ممنون میشم کمک کنید شما چی فکر میکنید؟

داداش یه باد بگیر توش سیلیکون سی پی یوت هم عوض کن درس میشه

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
داداش یه باد بگیر توش سیلیکون سی پی یوت هم عوض کن درس میشه

مشکل حل شد بعد از اینکه تاپیکو زدم کیسو باز کردم دیدم فن سی پی یو کار نمیکنه و گیر کرده حالا باید درستش کنم.
به هر حال ممنون بچه ها.

Black Gamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خب خداروشکر مشکلشون حل شد . دوستان دیگه هم اگه به این مشکل خوردن یا پاور مشکل داره و به اصطلاح نمیکشه و ضعیف شده که معمولا سیستم ریست میشه یا صداهای ناجوری میده :D یا فن سی پی یو خنک نمی کنه یا گیر کرده . و حتما از اتصال کامل فن روی سی پی یو مطمئن بشید

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
مشکلی که میخام بیان کنم اینه که این سیستم با مشخصات زیر تو محل مثل ساعت کار میکنه و حتی ساعتها تست پایداری روش انجام شده و هیچ مشکلی نداشته .
اما وقتی سیستم رو به شهرستان ارسال کردم که مربوط به یه بانک هستش ، اونجا بعد مدت 10 تا 20 دقیقه سیستم خاموش میشه . بعضا بعد یکی دو ساعت . بعضا هم بدون مشکل کار کرده . اما الان به خاطر این مشکل برگشت خورده . تمامی فن ها مخصوصا فن CPU با دور قابل قبولی کار می کنه و خمیر سیلیکون مرغوب هم استفاده شده . قابل توجه اینه که پاور هم یک بار عوض شده
Main : gigabyte GA-G41M-COMBO
CPU : Dual core E5700
Ram : Patriot DDR3 1GB 1333
VGA : Onboard
Power : Green 330A
HDD : Seagate 250 GB Sata
ODD : Sony Optiarc
پیشاپیش کمال تشکر رو دارم از شما

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم

بنده هم مشکل خاموش کردن رو در هنگام انجام بازی و کار های سنگین دارم.اینم مشخصات کامپیوترم:

RAM 2GB KINGSTONE
CPU AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core Processor 4400+ 2.30GHz
GPU NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB TONB
POWER COOLER MASTER ATX 12V V2.3
MOTHER BOARD GIGABYTE GA-M52L-S3
اساتید لطفا راهنمایی کنید.بنده فن سی پی یو رو چک کردم و تمام گرد و غبار های توش رو هم تمیز کردم.خمیر سی پی یو هم زده ام.

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87

بنده هم مشکل خاموش کردن رو در هنگام انجام بازی و کار های سنگین دارم.اینم مشخصات کامپیوترم:

RAM 2GB KINGSTONE
اساتید لطفا راهنمایی کنید.بنده فن سی پی یو رو چک کردم و تمام گرد و غبار های توش رو هم تمیز کردم.خمیر سی پی یو هم زده ام.
فن سی پی یو رو ببین کامل جا رفته پایه هاش.با 1 پاور دیگه تست کن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

RAM 2GB KINGSTONE

شما فن cpu رو عوض كن حتما . چيست main مادربرد هم روي هسته چيپ كمي خمير بزن و دوباره هيت سينكش رو نصب كن .

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما فن cpu رو عوض كن حتما . چيست main مادربرد هم روي هسته چيپ كمي خمير بزن و دوباره هيت سينكش رو نصب كن .

منظورتون سی پی یو هست؟اگه منظورتون سی پی یو هست که بهش خمیر TX4 زدم.ولی به محض اینکه وارد بازی میشم بعد از 2دقیقه خاموش میکنه.

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
خب معلومه دیگه وقتی وارد بازی میشی خارج میشه سریع دستت رو بزار رو گرافیک اگه داغ بود مشکل از فن گرافیکه من تا حالا 3 بار فن گرافیکم رو عوض کردم !

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل از گرافیک هم نیست.

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
گرافیک رو تست کردی همونطور که گفتم ؟ داغ نبود حتماً همون لحظه دستت رو بزار !

یه چیز دیگه هم که من احتمال میدم از خازن ها باشه !!

تمام خازن های روی مادر بورد رو نگاه کن ببین همه قیافه هاشون طبعیه و هیچکودوم روشون باد نکرده ؟
عکس زیر یه خازن خراب و یه خازن سالم رو نشون میده

http://cdn.gooyait.com/uploads/bulging-capacitor.jpg

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام

دوستان خسته نباشید اینکه میگید خمیر سیلیکون تمیز کنید یعنی چی ؟

منظورتون چیه ؟

باید خمیر رو از کجا گیر اورد و قیمتش چنده بعد باید با خمیر دقیقا چی کار کرد ؟

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرافیک رو تست کردی همونطور که گفتم ؟ داغ نبود حتماً همون لحظه دستت رو بزار !

یه چیز دیگه هم که من احتمال میدم از خازن ها باشه !!

تمام خازن های روی مادر بورد رو نگاه کن ببین همه قیافه هاشون طبعیه و هیچکودوم روشون باد نکرده ؟
عکس زیر یه خازن خراب و یه خازن سالم رو نشون میده

http://cdn.gooyait.com/uploads/bulging-capacitor.jpg

سلام.تمام خازن ها سالم هستن.گرافیک هم سالمه.یه فن خیلی قوی داره!از پاور هم نیست.گزینه دیگه ای هم میمونه؟

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
Speccy و نصب کن رو سیستم ببین کدوم قطعه حرارتش میره بالا اگه همه نرمال بودن مشکل میتونه از رم هم باشه !

بالا