آژانس هواپیمایی
tanki

خاموش شدن گوشی بعز از دریافت بلوتوث سالم

شروع موضوع توسط coolzero ‏26 نوامبر 2007 در انجمن بایگانی

  1. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    سلام
    داشتم با گوشی خودم به گوشی مادرم با بلوتوث فایل میفرستادم تعدادشم زیاد بود
    یه دفعه گوشی پارازیتی شدو خاموش شد! روشن کردم لوگوی نوکیا یه لحظه میاد بعد دوباره 4 بار پارازیتی میشه و خاموش میشه
    فایلها هم مطمئنم ویروسی نبودن و تازه فقط دریافت شدن
    چیکار کنم کمک کنین
    گوشیو تازه خریده بود منم حالشو ندارم ببرم نمایندگی تو جمهوری
    کمککککککککککککککککککککککککککککککک
     
  2. lamia.boy

    lamia.boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2007
    نوشته ها:
    234
    تشکر شده:
    0
    سلام مدل گوشیها چی بوده ؟
     
  3. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,848
    تشکر شده:
    1,084
    محل سکونت:
    Tehran
    اگر سیمبین هست بهتره از روش ریست کردن سخت افزاری استفاده کنی شاید درست بهش در غیر اینصورت خودت که کاری نمیکتونی بکنی...باید فلش بشه....
     
  4. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    مدل گوشی 6280 هست
    ریست سخت افزاری چجوریه کدوم دکمه هارو نگه دارم؟
     
  5. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,848
    تشکر شده:
    1,084
    محل سکونت:
    Tehran
    اوه اوه 6280 هست؟ خدا بهت رحم کنه..

    عزیز جان اولا اینا که ریست سخت افزاری ندارن...

    بدین براتون فلش کنن..هیچ راهی نداره...ضمنا یه توصیه من به شما میکنم...به محض درست شدن گوشی شما بفروشش بره...6280 ها کلا همین مشکلات رو دارن همشون ...هنگام تعویض تم یا بلوتوث فرستادن همین جوری میشن و هیچ رقمه هم درست نمیشن...

    یه رفیق داشتم 6280 اش 5 بار همین طوری شد..هر دفعه هم 10 تومن پول فلش داد...اخرش هم هرچی فحش بلد بود داد به نوکیا!! و برد فروختش و راحت شد...از خود مغازه دار ها هم بپرسی بهت میگن...به جاش 6288 بخر یا 6500 اسلاید...

    از ما گفتن بود....
     
  6. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    مطمئنی؟ شاید یه راهی داشته باشه برای فرمت سخت افزاری :( اصلا حسش نیس پاشم برم جمهوری :(
     
  7. خرید بیت کوین
  8. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    سلام

    دوست من شاید این کمکت کنه.اول از همه اگه مموری داره،موری رو بیرن بیار.از اطلاعات گوشی یه Backup بگیر.این کد رو وارد کن :#7370#*.ایشالا درست میشه.;)
     
  9. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    وقتی خاموشه این کدو بزنم؟ نه کار نکرد
     
  10. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,848
    تشکر شده:
    1,084
    محل سکونت:
    Tehran
    میگه گوشی روشن نمیشه...شما میگی اون کد رو بزن؟؟!! نمیشه که..

    ------------------------------------------

    عزیز من میدونم درد این 6280 ها چیه...خیالت راحت...هیچ راهی نداره..فقط فلش...همین...هیج کاری نمیشه کردووو
     
  11. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    خوب من میتونم برنامه فلش دانلود کنم خودم فلشش کنم؟
    تو تعمیرگاه چطوری فلش میکنن؟
    میشه خودم فلش کنم؟
     
  12. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,848
    تشکر شده:
    1,084
    محل سکونت:
    Tehran
    کابل مخصوص میخواد...داری مگه؟؟
     
  13. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    کابل اتصال به USB أارم
     
  14. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,848
    تشکر شده:
    1,084
    محل سکونت:
    Tehran
    نه ...با اون نمیشه...کابل مخصوصی هست برای فلش که 50 هزار هم قیمتشه فقط کابلش به جز چیزهای دیگه اش...خودت رو درگیرنکن...بده با 5 تومن فلشش کنن...خلاص...10 دقیقه هم بیشتر کار نداره...
     
  15. lamia.boy

    lamia.boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2007
    نوشته ها:
    234
    تشکر شده:
    0
    برای فلش نیاز به باکس داری کار شما هم نیست ببر جمهوری اما من 6630 رو با کابل USB فلش کردم یعنی Up date کردم که معنای فلش رو میده شما هم ببین میتونی آپدیت کنی
     
  16. alfredo

    alfredo نفر اول عکاسی با موبايل

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2007
    نوشته ها:
    2,033
    تشکر شده:
    318
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    تایید میشه ! ببر بفروشش !

    این 3تا دکمه ای که تو نوکیا نگه میدارن تا گوشی مستر ریست بشه رو این کار نمیکنه !؟

    همون سبز و ستاره و مداد !
     
  17. lamia.boy

    lamia.boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2007
    نوشته ها:
    234
    تشکر شده:
    0
    نه روی گوشیهای جاوا نوکیا عمل نمیکنه
     
  18. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    اولا این برنامه update رو از کجا بگیرم
    دوما وقتی گوشی خاموشه که کامپیوتر نمیشناستش چطور چیزی توش بریزم!
     
  19. alfredo

    alfredo نفر اول عکاسی با موبايل

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2007
    نوشته ها:
    2,033
    تشکر شده:
    318
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    برنامه آپدیت رو که سایت خود نوکیا داره !

    اگه بدی فلشش کنند راحت تری ها !!!!

    5 - 6 تومن میدی میشه مثل روز اول ! این همه هم نمیخواد وقت بزاری و آپدیت کنی !

    من جات بودم میبردم بیرون و فلش کیمردم !
     
  20. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !

    Oops!Sorry
    من پست اولو درست نخوندم.:p
     
  21. lamia.boy

    lamia.boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2007
    نوشته ها:
    234
    تشکر شده:
    0
    آره ببر بیرون فلش کنن آپدیت دردسر داره اما یه سر برو www.moc.ir من اونجا فلش گوشی های نوکیا رو توضیح دادم البته برای گوشیهای سیمبین رو بخون شاید یه چیزایی دستگیرت شد .
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل