• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خانه ی عطر سوئیس، یا خانه ی عطر شابدالعظیم! کاربر jaCsaf

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستانی که قصد خرید از کاربر :
http://forum.persiantools.com/members/jacsaf.231605
رو دارند توجه داشته باشن!

بنده از ایشون مبلغ 130 تومن اسانس گرفتم .
که تاپیک فروششون هم :
http://forum.persiantools.com/threa...رین-فروشگاه-عطر-و-اسانس-در-پرشین-تولز.345570/
هست .
4 چهارشنبه تحویل گرفتم .
اسانس ها به شدت بد بودند ، یعنی چیزی که من فکر میکردم کجا و چیزی که گرفتم کجا!
مثلا ادکلن مارلی گلووی رو من خودم دارم و از ایشون من بالاترین کیفیتشون رو خریدم (گرمی 6500 تومن) ، اما بوی این عطر هیچ شباهتی با گلووی نداره!
زمین تا آسمون فرق میکنن!
اونتوس رو هم باز ازشون گرفته بودم گرمی 6500 تومن ، این ادکلن رو هم من نسخه ی Mine Pour Homme Marc Joseph for men ش رو دارم ، اصلا کیفیت همین ادکلن و بوش خیلی با چیزی که ایشون فرستادنفرق میکنه!
عود وود و دورو رو هم گرفتم که با آزمایش نمونه های بالا، مشخه اینا چین!
بوها به شدت افتضاحه و بنده به هیچ وجه نمیتونم بوشون رو تحمل کنم!
انگار عطر گرمی 500 تومن از کنار خیابون خریدید!
به خودتون برای این بوها رحم نمیکنید! به دیگرانی که تو مترو و اتوبوس و تاکسی قراره کنارتون بشینن رحم کنید!
من این موارد رو به ایشون گفتم و ایشون گفتن که تا حالا کسی ناراضی نداشتن!
به نظرم کسایی که از ایشون خرید کردند، یک بار برن ادکلنهای اصلیشون رو بو کنند تا فرقشون رو متوجه بشن!
بعد از اینکه بهشون هم گفتم که بسته رو میخوام برگشت بزنم (خودشون توی تاپیک گفته بودند در صورتیکه رضایت نداشته باشید ، پس میگیره که البته کذب محضه!) و دیگه هیچ جوابی ندادند و من مجبور شدم اینجا پیام بدم تا بقیه گول ایشون رو نخورند .
کسی هم اگه غرب تهران هست هم میتونن بیان و عطرها رو تیست و مقایسه کنن!
اگه هم میبینید که توی تاپیکشون کسی پست نداده و شاکی نبوده، به این خاطره که ایشون پستهایی که بر علیه شون باشه رو پاک میکنه .
ایشون نه جواب تلفن من رو دادند و نه تلگرام، توی تاپیکشون هم پست گذاشتم ، پاک کرد!
برای همین مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم تا دیگر کاربران گول ایشون رو نخورند!

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
شاید مریض شدی دماغت درست کار نمیکنه بده به خاله ای عمه ای چیزی بو کنهه نظرشو بنویس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا