خاویار رو چطوری میخورند؟ قیمتش چنده؟ چرا خارجیا تا میرند رستوران خاویار ایرانی سفارش میدند ولی اغلب ایرانی ها اصلا نخوردند تا حالا؟
خاویار درجه ۱ که به رستورن های انتیک اروپا و امریکا میره تا کیلویی ۲۰-۳۰ ملییون تومن هم فروخته میشه
درجه یکش هم داخل ایران پیدا نمیشه
درجه ۳-۴ اش تو ایران هست که در بسته ها کوچیک هست از ۷۰-۸۰ تومن هست به بالا
البته اینجا یکی از رستوران دریایی ها یک نوع عالیش روش داره که مخصوص هم طبخ میکنند پرسی ۳۰۰ تومن
مزش هم جالب هست حالت کمی شوری داره
البنه در اروپا در کنار مشروب های مثل تکیلا سرو میشه