• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداحافظ ای رمضان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
شعور هم خوب چیزیه
دقیقا چیز خوبیه و خیلی ها ازش بی بهره هستن...به عنوان مثال تو این ماه یه اب معدنی دستم بود طوری نگاه میکردن که انگار سر باباشونه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
دقیقا چیز خوبیه و خیلی ها ازش بی بهره هستن...به عنوان مثال تو این ماه یه اب معدنی دستم بود طوری نگاه میکردن که انگار سر باباشونه

اتفاقا کلی هم رکاب داشت اب معدنی ! وایساده بوده دزاشیب داشتم اب میخوردم یه دختره رد شد گفت افرین !! :D بعد هم بنده دنبال ایشون راه افتادم !!! پر برکته این ماه بابا میگم بهتون اخه

from lg

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
زخم معده گرفتیم به خدا :دی
ماه رمضان یه طرف این نماز خوندنش هم یه طرف

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

arshia1987

Registered User
لایک‌ها
15
خوش به حال اونیکه 1 ماه روزه گرفت و با این کار به فکر حال و روز مستمندان بود و مهم تر از اون با پول فطریه ای که گیرش اومد 1ماه میتونه لردی زندگی کنه وکمی هم به فکر حال و روز ثروتمندان باشه.(و البته این پولها براش رقمی نیست :) )

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
چ اونکه میگرفت چ اونکه نمیگرفت
میون خودش بوده و خدای خودش
کسی ک خدا و حرفش رو قبول نداره٬
کسی ک اعتقاد نداره نمیشه به زوووور تو سرش کرد!

اوناییک گرفتن حالا تو بوغ و کرنا کردن نداره واجب بود انجام دادیم.

اونایی ک نگرفتن و اعتقاد ندارن ٬مثلا بی ادبی کردن و توهین کردن نشانه شخصیته؟ افتخار و انسانیته؟

هیچ کدوم درست نیست اول ادم باشید بعد مدعی و صاحب نظر و ....
وقتی که دینمون بشه وسیله اسایش و تفع یک سری
وقتی که دینمون بشه نشون غم و غصه و بد بختی!!!
وقتی همه از دست مبلغان دین شاکی باشن و قبولشون نداشته باشن
وقتی بخوان با زور و باتون دین رو ارائه کنن همین میشه دیگه!!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

arshia1987

Registered User
لایک‌ها
15
بعضیا عقیده دارن که 11 ماه از دستگاه گوارششون کار کشیدن حالا 1 ماه استراحت بهش بدن چی میشه؟ از اینها من دوستانه در خواست میکنم که 1ماه که نه،2 روز به سیستم تنفس و قلبشون استراحت بدن.چی میشه مگه؟والله دعاتون میکنیم.

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
من با نظر هیچکس کاری ندارم.چه بسا خیلیا هم بودن بخاطر روزه گرفتن،آدمو مسخره میکردن.
ولی من تجربه شخصی خودمو دارم میگم.
من کیسه صفرامو عمل کردم و مشکل عثنی عشر دارم.به طبع کنارشم معده درد هست.فقط تو این یه ماه بود که از درد اینا خلاص بودم.
خییلی سخت بود،ولی ممکن بود
عید به همه روزه دارا و ندارا مبارک.
من نه میگم بگیرید نه میگم نگیرید،ولی نییایید اینجا و با افتخار اعتقاداتو افراد دیگه رو به سخره بگیرید و به روزه نگرفتن خودتون افتخار کنین.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
مهم نیست که روزه میگیرید یا نه
مهم نیست که نماز میخونید یا نه
مهم نیست که اصلا خدا رو قبول دارید یا نه

مهم اینه که آدم باشید , انسانیت به همه چیز ارجعیت داره

pcyord2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
یک ما مثل بز دهانشان را بسته بودن و خوشحالن از فردا میتوانند مثل ماههای دیگه بخورنن و بری.نن

بز نمیتونه جلو شکمشو بگیره و حداقل وقتی اکثر جامعه روزه میگره اونم حداقل جلو اونا روزه خوری نکنه بهشون احترام بزاره و پایین تر از این چیزا دیگران رو مسخره نکنه
جهان سوم همینجاست دیگه
ملت نمیتونن مثل ادم باهام زندگی کنن
یه عده یه عده دیگه رو به نفهمیی عقب موندگی اتهام میکنن یه عده یه عده دیگه رو به کافر بودن و مرتد بودن
وضعمون ازین بهتر نمیشه با این افکار مزخرف که فقط تو جهان سوم پیدا میشه

mxmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یک ما مثل بز دهانشان را بسته بودن و خوشحالن از فردا میتوانند مثل ماههای دیگه بخورنن و بری.نن

و یک عده مثل بز بع بع میکنن و خوشحالن که یه چیزی گفتن .....:lol:

خدا شفات بده

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
بز نمیتونه جلو شکمشو بگیره و حداقل وقتی اکثر جامعه روزه میگره اونم حداقل جلو اونا روزه خوری نکنه بهشون احترام بزاره و پایین تر از این چیزا دیگران رو مسخره نکنه
جهان سوم همینجاست دیگه
یه عده یه عده دیگه رو به نفهمیی عقب موندگی اتهام میکنن یه عده یه عده دیگه رو به کافر بودن و مرتد بودن
از نظر من بز کسیه که بدون اینکه درباره ی چیزی فکر کنه و علت و دلیل و نتیجه ی کار رو بسنجه اون کار رو به تقلید از کس دیگه انجام میده!
اون دو تا جمله ی آبی رنگ شما دقیقا با هم تضاد داره..در واقع جهان سوم جاییه که کسی تو این ماه تو خیابون آب بخوره و بگیرنش 80 ضربه شلاق و چند ماه حبس در انتظارشه
مهم نیست که روزه میگیرید یا نه
مهم نیست که نماز میخونید یا نه
مهم نیست که اصلا خدا رو قبول دارید یا نه

مهم اینه که آدم باشید , انسانیت به همه چیز ارجعیت داره
دقیقا..کسی که ذاتش خراب باشه هیچ فرقی نداره دین و عقیدش چی باشه

arshia1987

Registered User
لایک‌ها
15
جهان سوم همینجاست دیگه
شما امار داری که میگی اکثریت روزه میگیرن؟ عقیده و روشی که منطقی پشتش نباشه اشتباهه ،چه یک نفر پیروش باشه چه 500 میلیون نفر.فرض کن اکثریت میگیرن....اکثریت اگه بخوان علف بخورن شما براشون احترام قایل میشی؟

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
از نظر من بز کسیه که بدون اینکه درباره ی چیزی فکر کنه و علت و دلیل و نتیجه ی کار رو بسنجه اون کار رو به تقلید از کس دیگه انجام میده!
اون دو تا جمله ی آبی رنگ شما دقیقا با هم تضاد داره..در واقع جهان سوم جاییه که کسی تو این ماه تو خیابون آب بخوره و بگیرنش 80 ضربه شلاق و چند ماه حبس در انتظارشه

انتظار رفتار یه شهروند آمستردامی رو تو ایران دارین؟!؟!؟؟!؟
ایرانی که از همون ابتدا آدمای تعصبی داشته؟!؟
البته منظورمم این نیست که باید روزه میگرفین یا اینکه چرا آب خوردین،منظورم اینه که وقتی خودتون از یه چیزی اطلاع کافی دارین،چرا سعی میکنین آتو دست یکی دیگه بدین؟!؟

arshia1987

Registered User
لایک‌ها
15
جهان سوم همینجاست دیگه
روزه امتحان الهیه.شمایی و خدای خودت ،امتحانتو بده.بقیه که روزه نمیگیرن نه مراقب سر جلسه هستن نه برگه امتحانت رو تصحیح میکنن.پس به اونها کاری نداشته باشید.

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
یه قسمت زیر آسمان شهر بود بهروز میگفت مامان بابام خواهرمو از من بیشتر دوس داشتن، آقا غلام گفت چرا؟ گفت چون دختر بود! غلام فک کنم گفت: دختر یا پسر بودن مهم نیس، بچه باید سالم باشه، بهروز یهو گفت : سالمم نبودم آخه!!
تو میگی بچه ها اینجا دوست ندارن، میگن چرا؟ میگی چون دینم اسلام نیس! میگن اینکه مهم نیس، مهم این ذاتت خوب باشه، میگی: آخه ذاتمم خوب نیس!
یکم شخصیت، یکم غرور و غیره داشته باش! آخه کی اینجا با تو کار داشت که میای نظر میدی؟

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
منم عید مسلمانان رو بهشون تبریک میگم

امیدوارم بعد از این ماه که به قول خودشون احساس سبکباری میکنن حداقل یه قدم برای اصلاح رفتارشون بردارن تا سال بعد مجبور نشن طلب بخشش کنن
امیدوارم متوجه بشن که تو این دوره برای عوض کردن عقیده یک شخص باید براش دلیل بیارن یا حداقل براش تبلیغ کنن نه اینکه مجبورش کنن
امیدوارم بفهمن که هیچ چیز غیر قابل سوال نیست، خط قرمز وجود نداره و هیچ کس با پرسش و تفکر به میمون و ... تبدیل نمیشه
ای کاش موفق بشن مرز بین خرافات و ماورا رو مشخص کنن
ای کاش بتوتن به پیروان سایر ادیان و عقاید احترام بذارن و اگر بهشون توهین شد با ملایمت سعی کنن چهره مهربانانه ای از دینشون به نمایش بذارن
امید دارم که با رفتارشون نشون بدن که با ریاکاران و سوء استفاده گران هم کاسه نیستن

موفق باشید

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بعضیا عقیده دارن که 11 ماه از دستگاه گوارششون کار کشیدن حالا 1 ماه استراحت بهش بدن چی میشه؟ از اینها من دوستانه در خواست میکنم که 1ماه که نه،2 روز به سیستم تنفس و قلبشون استراحت بدن.چی میشه مگه؟والله دعاتون میکنیم.

عمویی خودت فهمیدی چی گفتی ؟! مگه مردم روزه میگیرن دستگاه گوارششون استراحت کنه ؟!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
عمویی خودت فهمیدی چی گفتی ؟! مگه مردم روزه میگیرن دستگاه گوارششون استراحت کنه ؟!

والا تا اونجا که یادم میاد این ورد زبون ملا ها و معلم پرورشی ها بود وقتی ازشون دلیل علمی روزه رو می پرسیدیم !!
حالا جدیدا دلیل علمی دیگه ای کشف شده ما نمیدونیم !

from lg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا