ماه خوبیه
خوش بحاله اهلش
خوش بحاله اهلش
دقیقا چیز خوبیه و خیلی ها ازش بی بهره هستن...به عنوان مثال تو این ماه یه اب معدنی دستم بود طوری نگاه میکردن که انگار سر باباشونهشعور هم خوب چیزیه
دقیقا چیز خوبیه و خیلی ها ازش بی بهره هستن...به عنوان مثال تو این ماه یه اب معدنی دستم بود طوری نگاه میکردن که انگار سر باباشونه
یک ما مثل بز دهانشان را بسته بودن و خوشحالن از فردا میتوانند مثل ماههای دیگه بخورنن و بری.نن
یک ما مثل بز دهانشان را بسته بودن و خوشحالن از فردا میتوانند مثل ماههای دیگه بخورنن و بری.نن
از نظر من بز کسیه که بدون اینکه درباره ی چیزی فکر کنه و علت و دلیل و نتیجه ی کار رو بسنجه اون کار رو به تقلید از کس دیگه انجام میده!بز نمیتونه جلو شکمشو بگیره و حداقل وقتی اکثر جامعه روزه میگره اونم حداقل جلو اونا روزه خوری نکنه بهشون احترام بزاره و پایین تر از این چیزا دیگران رو مسخره نکنه
جهان سوم همینجاست دیگه
ملت نمیتونن مثل ادم باهام زندگی کنن
یه عده یه عده دیگه رو به نفهمیی عقب موندگی اتهام میکنن یه عده یه عده دیگه رو به کافر بودن و مرتد بودن
وضعمون ازین بهتر نمیشه با این افکار مزخرف که فقط تو جهان سوم پیدا میشه
دقیقا..کسی که ذاتش خراب باشه هیچ فرقی نداره دین و عقیدش چی باشهمهم نیست که روزه میگیرید یا نه
مهم نیست که نماز میخونید یا نه
مهم نیست که اصلا خدا رو قبول دارید یا نه
مهم اینه که آدم باشید , انسانیت به همه چیز ارجعیت داره
بز نمیتونه جلو شکمشو بگیره و حداقل وقتی اکثر جامعه روزه میگره اونم حداقل جلو اونا روزه خوری نکنه بهشون احترام بزاره و پایین تر از این چیزا دیگران رو مسخره نکنه
جهان سوم همینجاست دیگه
یه عده یه عده دیگه رو به نفهمیی عقب موندگی اتهام میکنن یه عده یه عده دیگه رو به کافر بودن و مرتد بودن
از نظر من بز کسیه که بدون اینکه درباره ی چیزی فکر کنه و علت و دلیل و نتیجه ی کار رو بسنجه اون کار رو به تقلید از کس دیگه انجام میده!
اون دو تا جمله ی آبی رنگ شما دقیقا با هم تضاد داره..در واقع جهان سوم جاییه که کسی تو این ماه تو خیابون آب بخوره و بگیرنش 80 ضربه شلاق و چند ماه حبس در انتظارشه
دقیقا..کسی که ذاتش خراب باشه هیچ فرقی نداره دین و عقیدش چی باشه
روزه امتحان الهیه.شمایی و خدای خودت ،امتحانتو بده.بقیه که روزه نمیگیرن نه مراقب سر جلسه هستن نه برگه امتحانت رو تصحیح میکنن.پس به اونها کاری نداشته باشید.بز نمیتونه جلو شکمشو بگیره و حداقل وقتی اکثر جامعه روزه میگره اونم حداقل جلو اونا روزه خوری نکنه بهشون احترام بزاره و پایین تر از این چیزا دیگران رو مسخره نکنه
جهان سوم همینجاست دیگه
یه قسمت زیر آسمان شهر بود بهروز میگفت مامان بابام خواهرمو از من بیشتر دوس داشتن، آقا غلام گفت چرا؟ گفت چون دختر بود! غلام فک کنم گفت: دختر یا پسر بودن مهم نیس، بچه باید سالم باشه، بهروز یهو گفت : سالمم نبودم آخه!!دقیقا..کسی که ذاتش خراب باشه هیچ فرقی نداره دین و عقیدش چی باشه
بعضیا عقیده دارن که 11 ماه از دستگاه گوارششون کار کشیدن حالا 1 ماه استراحت بهش بدن چی میشه؟ از اینها من دوستانه در خواست میکنم که 1ماه که نه،2 روز به سیستم تنفس و قلبشون استراحت بدن.چی میشه مگه؟والله دعاتون میکنیم.
عمویی خودت فهمیدی چی گفتی ؟! مگه مردم روزه میگیرن دستگاه گوارششون استراحت کنه ؟!