• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداحافظ هادي ساعي ، اي قهرمان محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
زمان رفتن فرا رسیده بود/ تکواندو ایران پر از ستاره است

پرافتخارترین تکواندوکار ایران با بیان اینکه زمان خداحافظی‌اش از دنیای قهرمانی فرارسیده است گفت: تکواندو ایران پر از ستاره است و استعدادهای جوان به زودی جای خالی مرا پر می کنند.

هادی ساعی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: نزدیک به 15 سال است که در خدمت تیم ملی تکواندو ایران اسلامی هستم و همواره چون یک سربازعاشق وطن، هدفم تنها کسب افتخار و خوشحالی مردم عزیز ایران بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر به این نتیجه رسیده‌ام که بهترین زمان برای خداحافظی من هم اکنون است چرا که برای ترمیم پای آسیب دیده خود باید طبق نظر پزشک عمل جراحی انجام دهم.

ساعی خاطر نشان کرد: هر ورزشکاری که در سطح قهرمانی فعالیت می کند روزی به این نتیجه می رسد که زمان رفتن فرا رسیده است. رسیدن به این تصمیم هر چند بسیار دشوار است اما روزی باید رفت و میدان را در اختیار جوانترها قرار داد.

قهرمان المپیک 2008 پکن با بیان اینکه "حالا نوبت جوانترهاست،" افزود: تکواندو ایران ستاره‌های فراوانی دارد که می توان با اتکا به آنان سال‌ها در سطح اول جهان خودنمایی کرد.

دارنده مدال طلای المپیک 2004 آتن در پایان از همه دست اندرکاران، ورزشکاران و علاقمندان تکواندو دعوت کرد تا در مراسم خداحافظی او حضور پیدا کند.

مراسم خداحافظی ساعی روز شنبه 18 آبان ماه همزمان با مراسم افتتاحیه رقابت‌های تکواندو غرب آسیا در سالن خانه تکواندو برگزار می شود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افتخار می کنم در مبارزه خداحافظی ساعی شرکت کنم

عضو تیم ملی تکواندو گفت: هادی ساعی اسطوره تکواندو ایران است و مراسم خداحافظی باید در خور نام و شان قهرمانی چون او برگزار شود.

مهدی بی باک ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: ساعی سالها در سطح اول تکواندو جهان حضوری موفق داشته و در سخت ترین شرایط بهترین نتایج را کسب کرده و افتخار آفرین بوده است.

وی ادامه داد: من به دوستی با او افتخار می کنم چرا که سالها در کنار هم بودیم و با هم تمرین کرده ایم. او چون یک دوست برای ما و برادربزرگتر جوانترها در تیم های ملی حضور داشت. شخصی با خصوصیات بارز اخلاقی چون ساعی هرگز از ذهن ها پاک نخواهد نشد.

بی باک در مورد حضور در مبارزه خداحافظی ساعی گفت: قرار است روز جمعه به همراه دانشگاه آزاد جهت شرکت در یک تورنمنت بین المللی به صربستان برویم. ولی اگر در ایران باشم باعث افتخار من خواهد بود و خیلی خوشحال خواهم شد تا در کنار او باشم و در این مراسم شرکت کنم.

دارنده اولین مدال طلای تاریخ تکواندو ایران در پایان گفت: امیدوارم مراسمی در خور نام و شان قهرمان بزرگی چون ساعی برای او برگزار شود و به نحوی شایسته از او قدردانی شود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم صفحه ويكيپديا هادي ساعي

1_0_saei_3_b.jpg

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
زندگينامه هادي ساعي

220599.jpg

اسطوره تکواندو ایران و جهان در سال 1355 در چشمه علی شهر ری متولد شد. تحصیلات خود را از مدرسه امام سجاد در محله صفاییه شهر ری آغاز کرد و خیلی زود در کنار تحصیل با تشویق خانواده به ورزش تکواندو زیر نظر سعید مهیمن پرداخت. ساعی در ده سالگی برای مسابقه های قهرمانی کشور در اهواز برگزیده شد و از آن زمان تا کنون در طی کمتر از بیست سال به تمامی افتخارات ممکن در این ورزش دست یافته است.
هادی ساعی (تکواندو)اولین موفقیت بزرگ ساعی قهرمانی در جام جهانی 1998 در آلمان بود و در واقع آغازی بود برای قهرمانی های پیاپی او در این رقابت ها و سایر مسابقات مهم قاره ای و جهانی. سال بعد در رقابت های قهرمانی جهان در کانادا موفق شد به اولین مدال طلای تکواندو ایران در این مسابقه ها دست یابد تا به همراه مدال طلایی که مجید افلاکی بدست آورد، ایران به مقام دوم جهان برسد.
بازیهای المپیک 2000 سیدنی اولین حضور المپیکی ورزش تکواندو بود و هادی ساعی به عنوان یکی از نمایندگان ایران در این بازیها به مدال برنز دست پیدا کرد (البته اگر نا داوری ها نبود بی شک بر سکوی نخست المپیک قرار می گرفت). پس از بازیهای المپیک، هادی ساعی در مسابقات جام جهانی به دو مدال طلای دیگر دست یافت و ضمن کسب مدال طلای رقابت های تکواندو بازیهای آسیایی 2002، بر سکوی دوم ورزن پنجم مسابقه های قهرمانی جهان در سال 2003 قرار گرفت. هادی ساعی که به چهره جهانی ورزش ایران بدل شده بود با عمل خیرخواهانه ای که در جریان زلزله بم بانی اش شد و طی آن 48 مدال جهانی، المپیک و آسیایی اش را برای کمک به زلزله زدگان به حراج گذاشت، به قهرمانی ملی بدل شد.

کارنامه درخشان تکواندو کار با اخلاق ایران با مدال طلای المپیک آتن و جهانی 2005 اسپانیا کامل شد. همچنين ساعي در المپيك پكن براي دومين بار صاحب گردن آويز طلاي المپيك شد.

مهمترین افتخارات هادی ساعی

بازیهای المپیک
- 2000 (سیدنی)، مدال برنز
- 2004 (آتن)، مدال طلا
- 2008 (پكن)، مدال طلا

مسابقه های قهرمانی جهان
- 1999 (ادمونتون)، مدال طلا
- 2003 (پارتن کرشن)، مدال نقره
- 2005 (مادرید)، مدال طلا
- 2007 (چین)، مدال برنز

مسابقه های جام جهانی تکواندو
- 1998 (آلمان)، مدال طلا
- 2000 (فرانسه)، مدال طلا
- 2001 (ویتنام)، مدال طلا
- 2002 (ژاپن)، مدال طلا

بازیهای آسیایی
- 2002 (بوسان)، مدال طلا
- 2006 (دوحه)، مدال برنز

مسابقه های قهرمانی آسیا
- 2002 (اردن)، مدال نقره
- 2006 (تایلند)، مدال طلا

L00947373156.jpg

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
واقعا ستاره ی بی نظیری بود و فکر نکنم مثل ساعی باز پیدا بشه
ممنون از خبر کاملت

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
هادی ساعی واقعا ساعی است و جوانمرد.

آرزو می‌کنم هماره پیروز و پرافتخار باشی ای بزرگ قهرمان.

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
منم خیلی ازش خوشم میاد، امیدوارم هر جا هست موفق باشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ساسان جون دستت درد نکنه برادر ، عالی بود
toyou.gif

بی شک هادی ساعی یکی از بزرگترین و محبوبترین قهرمانان حال حاضر بوده و هست

ایشالله که در تمام مراحل زندگی موفقیت هاش تداوم داشته باشه ..

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بهترین تکواندو کار ایران بود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هادي ساعي از دنياي قهرماني تكواندو خداحافظي كرد
پرافتخارترين ورزشكار تاريخ المپيك ايران در هيات رييسه فدراسيون

108.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هادي ساعي دارنده‌ي دو مدال طلاي بازي‌هاي المپيك 2004 آتن و 2008 پكن و دارنده مدال برنز بازي‌هاي المپيك 2000 سيدني عصر امروز با انجام مسابقه نمادين به صورت رسمي از دنياي قهرماني تكواندو خداحافظي كرد.

اميد غلام‌زاده ملي‌پوش نامدار كشورمان حريف هادي ساعي در اين ديدار نمادين بود.

"داي‌سون لي" رييس اتحاديه تكواندو آسيا، آرش ميراسماعيلي قهرمان نامدار جودوي ايران و جمعي از مديران ورزش و هنرمندان در مراسم خداحافظي ساعي شركت داشتند.

لازم به ذكر است، پس از خداحافظي هادي ساعي از دنياي تكواندو، وي به عضويت هيات رييسه اين فدراسيون درخواهد آمد.

1805.jpg

گزارش تصويري/
خداحافظي هادي ساعي با دنياي قهرماني تكواندو

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نکته جالبی که احتمالا بهش توجه کردید، محبوبیت عمومیش بود، یعنی از رفتنش همه ناراحت می شن، و کسی رو ندیدم که اینجا پستی در جهت اینکه راحت شدیم بزنه !! چقدر جالبه وقتی این تاپیک رو با تاپیک خداحافظی اون وزنه بردار مقایسه می کنم !!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هادي ساعي پس از خداحافظي: اميدوارم تا ابد در ساحت شاگردي بمانم

1797.jpg

هادي ساعي، قهرمان پرآوازه تكواندو ايران و جهان پس از خداحافظي‌اش از عرصه قهرماني گفت: « 26 سال است كه زندگي و فكرم به تكواندو و عشق به اين ورزش معطوف شده است و در مدت 15 سال افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي هر روز مسووليتم در اين لباس بيشتر شده است.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرافتخارترين ورزشكار المپيكي ايران در پيامي اظهار كرد: «در تمامي اين سال‌ها زحمات من بر دوش مربيان، اساتيد و خانواده‌ام بوده است و دست تمامي اساتيد و مربيان خود را مي‌بوسم و اميدوارم در ساحت شاگردي تا ابد بمانم. از خداوند مي‌خواهم تا اين شايستگي را به من عطا كند.»

وي تصريح كرد: «در مدت اين سال‌ها، درس‌هاي بسياري از دوستان و هم تيمي‌هايم آموختم و از دعاي خير مادر و صبوري همسرم سپاسگذارم. من با كسب اجازه از تمامي شما از عرصه قهرماني خداحافظي مي‌كنم. من خداوند را سپاس مي‌گويم كه نزد هموطنانم رو سفيد شدم و آبرو و عزت خود را با هيچ چيز عوض نمي‌كنم.»

ساعي در پايان گفت: «اميدوارم جوان‌ترها كه اين عرصه به آنها سپرده مي‌شود، قدردان ملت ايران باشند. بالاترين شكوه از آن شماست و اين فرزند كوچك را از دعاي خير خود بي‌نصيب نگذاريد.»

ساعي پس از خداحافظي نيز در گفت‌وگويي كوتاه عنوان كرد: مسلما براي يك قهرمان خداحافظي از عرصه قهرماني دشوار است ولي خوشحالم كه در اين مدت توانستم در حد توان از اعتبار تكواندو ايران دفاع كنم. تكواندو ايران داراي قابليت‌هاي بالا و جوانان مستعدي است كه با عزم راسخ و اراده ملي موفقيت‌ها را تداوم

منم با محمد عزیز موافقم ورزشکار محبوب و بی حاشیه ای بود همیشه ، بیشترین افتخارات رو هم برای ایران آورد، خدا حفظش کنه ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ممنون فرزاد جان از قرار دادن اخبار تكميلي :)

نکته جالبی که احتمالا بهش توجه کردید، محبوبیت عمومیش بود، یعنی از رفتنش همه ناراحت می شن، و کسی رو ندیدم که اینجا پستی در جهت اینکه راحت شدیم بزنه !! چقدر جالبه وقتی این تاپیک رو با تاپیک خداحافظی اون وزنه بردار مقایسه می کنم !!

البته اين هم جالبه كه همه براي فحش دادن به اون وزنه بردار در اون تاپيك مسابقه گذاشته بودن ولي اينجا هنوز به صفحه 2 هم نرسيده . استدلال من اينه كه ما اكثرا اگر كسي اشتباهي كرده باشه بهش خوب فحش مي ديم ، ولي اگر طرف مثل ساعي بود زحمت يك تشكر خشك و خالي رو هم به خودمون نمي ديم. چه مرامي دارند اين مردمان امروز ايران :f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازتاب خداحافظي هادي ساعي در سايت تكواندو اروپا:
فوق ستاره ايراني به قهرماني‌اش پايان داد

50.jpg

در شرايطي كه انتظار مي‌رفت سايت رسمي اتحاديه تكواندو آسيا درخصوص خداحافظي هادي ساعي قهرمان اسطوره‌اي تكواندو ايران از دنياي قهرماني به انعكاس گزارش و يا خبري بپردازد، خداحافظي ساعي در سايت رسمي اتحاديه تكواندو اروپا بازتاب داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در متن خبرارسالي اتحاديه تكواندو اروپا با استناد به گزارش منتشره فدراسيون جهاني تكواندو درخصوص وداع پرافتخارترين ورزشكار المپيكي ايران از دنياي قهرماني، عنوان شد: «هادي ساعي نه تنها موفق‌ترين ورزشكار است، بلكه ورزشكاري كامل و داراي خصوصيات فوق بشري است.»

در ادامه اين گزارش آمده است: «هنگامي كه ايران متحمل زلزله‌اي ويرانگر شد، ساعي مدال‌هايش را به خاطر قربانيان آن فاجعه به حراج گذاشت. وي اميدوارانه پس از خداحافظي از دنياي قهرماني، به عنوان نمونه‌اي از منش ورزشي واقعي و نمايانگر روح تكواندو در كنار اين ورزش خواهد بود.»

سايت اتحاديه تكواندو اروپا در پايان گزارش خود با بيان اين كه همگان بايد در برابر بزرگي هادي ساعي معترف باشند، براي وي در زندگي خانوادگي اش آرزوي موفقيت كرده است.

در اين گزارش به مدال‌آوري هادي ساعي در سه المپيك سيدني، آتن و پكن و همچنين عناوين قهرماني وي شامل کسب12 مدال طلا از عرصه مسابقات جهاني، جام جهاني و المپيك، سه مدال نقره از مسابقات ارتش‌هاي جهان، بازي‌هاي آسيايي بوسان و همچنين مسابقات جهاني تكواندو و همچنين 4 مدال برنز در مسابقات ارتش‌ها، المپيك، بازي‌هاي آسيايي و مسابقات جهاني تكواندو اشاره شده است.

منبع

البته اين هم جالبه كه همه براي فحش دادن به اون وزنه بردار در اون تاپيك مسابقه گذاشته بودن ولي اينجا هنوز به صفحه 2 هم نرسيده . استدلال من اينه كه ما اكثرا اگر كسي اشتباهي كرده باشه بهش خوب فحش مي ديم ، ولي اگر طرف مثل ساعي بود زحمت يك تشكر خشك و خالي رو هم به خودمون نمي ديم. چه مرامي دارند اين مردمان امروز ايران :f34r:

دقیقا درسته .... جای تاسف داره سر جمع 10 نفر هم نیومدن برای تجلیل شده یک جمله بگن .. :eek:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

من این تاپیک رو تازه دیدم و اگر چه دیر شده ولی به نوبه‌ی خودم زحمات طولانی این قهرمان ملی مون رو ارج می نهم.

یادمون باشه که ساعی پر افتخارترین ورزشکار المپیکی ما از حیث رنگ مدال است و توانسته دو طلا و یک برنز المپیک رو کسب کنه و قبل از او فقط (اگر اسمش رو اشتباه نگم) محمد نصیری در وزنه برداری بوده که یک طلا و یک نقره و یک برنز المپیکی داشته. بین ورزشکارها هم مدال برنز المپیک از طلای جهانی مرغوبیت بیشتری داره برای همین کار ارزشمند ساعی بیشتر معلوم می شه.

با آرزوی موفقیت برای ساعی پر تلاش و همه ورزشکاران پر افتخار کشورمون که علاوه بر قهرمانی منش و اخلاقیات رو هم سرلوحه خودشون قرار می دهند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا