• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
پس این یوزر بار چی شد ؟!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
https://balatarin.com/permlink/2008/12/3/1466062

این لینکو داغ کنید .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا رفتم همون متن دیوید رو توی پرشین پتیشن هم زدم واسه امضا ، منتظر تائید اون هستم به محض تائید اینجا هم قرار میدم تا بچه ها برن و اینبار یک اعتراض درون مرزی داشته باشیم به این موضوع
فقط امیدوارم تائید بشه

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ماشاللا به شما . این شریفی باید کمیته انظباطی رو ترک کنه بسپاره دست شماها . هنوز جلسه ای تشکیل نشده و طرفین حرفهاشون رو نزدن تاپیک زدید برای مظلومیت خداداد . به نظر من باید منتظر بود و نتیجه کمیته انظباطی رو دید . اگه واقعا کتک زده باشه باید برای همیشه محروم بشه . اگر نزده بود اونقوت بیایم حمایت کنیم .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ماشاللا به شما . این شریفی باید کمیته انظباطی رو ترک کنه بسپاره دست شماها . هنوز جلسه ای تشکیل نشده و طرفین حرفهاشون رو نزدن تاپیک زدید برای مظلومیت خداداد . به نظر من باید منتظر بود و نتیجه کمیته انظباطی رو دید . اگه واقعا کتک زده باشه باید برای همیشه محروم بشه . اگر نزده بود اونقوت بیایم حمایت کنیم .

مرسي نسرين :

حرفت كاملا منطقي هست ... متاسفانه ما كور كورانه ياد گرفتيم يا حمايت كنيم يا تخريب كنيم

من ميگم خداداد خيليييييييييييييييييي محبوب بود ... همه عاشقش بودن ... اما نشون داد بعد از معروفيتش

نتونسته خودش رو جمع و جور كنه ... اينها تمام دلايل و مستندات زيادي داره ... از زماني كه امريكا بوده

تا همين الانش ببينيد هر دفعه با چند نفر دعواش شده ... خواسته خودش رو مطرح كنه هر جوري

يادمه يه بار يه بازيكن خوديشون بد بازي ميكرد و 3 تا تعويضشون انجام شده بود بعد بازيكنرو كشيد بيرون

يعني تيم رو 10 نفره كرد كاري كه تو دنيا فقط و فقط خداداد عزيزي انجامش داده

بعدم گفت ديدم بد بازي ميكنه ديگه به درد نميخوره تو زمين باشه :blink: من هيچ وقت از چنين آدمي نميتونم

حمايت كنم ... الانم ميگم اگر واقعا زده باشه بايد كلا محو بشه از صحنه فوتبال و اگر زده باشه و شما حمايتش

كنيد باز به اين نتيجه ميرسيم كه مردم ما دنبال منطق و اينا نيستن ... هر كاري دلشون بخواد انجام ميدن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
چطور اون موقع که دایی اون عکاس رو زد کسی نگفت باید محو بشه ؟!
حالا همه واسه من معلم اخلاق شدن !؟

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
اگر واقعا اون كار رو كرده باشه بايد به كل محروم بشه ... خدادا نشون داده با همه مشگل داره با همه

نگاه كنيد تو اين 4 سال چقدر مشگل ساز شده با مربي و باشگاه و از همه مهمتر ناصر شفق دوست صميمي

خودش كه چنان قبلش ازش تعريف ميكرد كه حد نداشت تا دعواش شد هر چي دلش خواست به شفق گفت

تو امريكا زماني كه بازي ميكرد پليس اومد تو يه بازي از زمين آوردش بيرون ... با پاس مشگل پيدا كرد و اومد بيرون

دايما با همه مشگل داره ... نبايد چون حماسه ساز بوده هر غلطي ميخواد بكنه

کاملا تایید میشه
توی کلن که بود با شوستر که الان مربی ریال مادرید دعوا داشت.توی پاس دنیزلی خوش اخلاقو چنان عصبانی کرد که بین 2نیمه از تیم اخراج شد!
با جلال طالبی موقع تعویض شدن توی بازی ایران و آمریکا و...
کلا خداداد فوتبالشو به خاطر این کاراش نابود کرد حالام مربی گریشو
اومده تو تلویزیون میگه خوب کردیم زدیمش...آدم بی شرم تر از این؟
باید محرومش کنن اساسی بلکه آدم بشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
هنوز که چیزی معلوم نشده! اما همیشه از رک بودن خداداد خوشم میاد
اما اگر واقعا کتک زده باشه باید جریمه بشه!
البته اون خبرنگاری که من دیدم خودش یه کرمی داشت

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کاملا تایید میشه
توی کلن که بود با شوستر که الان مربی ریال مادرید دعوا داشت.توی پاس دنیزلی خوش اخلاقو چنان عصبانی کرد که بین 2نیمه از تیم اخراج شد!
با جلال طالبی موقع تعویض شدن توی بازی ایران و آمریکا و...
کلا خداداد فوتبالشو به خاطر این کاراش نابود کرد حالام مربی گریشو
اومده تو تلویزیون میگه خوب کردیم زدیمش...آدم بی شرم تر از این؟
باید محرومش کنن اساسی بلکه آدم بشه

شما اونجا بودي؟
ميدوني چه حرفهايي زده شده؟
حتما اون خبرنگار حرفهاش بي شرمانه تر بوده كه اينقدر خداداد از كورده در ر رفته بود.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کارش کار اخلاقی و درستی نیست و عصبی بودن طرف رو می رسونه. فکر نمی کنم هیچ کسی هم وجود داشته باشه که کتک زدن رو تایید کنه منتها جن تا چیز هستش...
خداداد تا الان نشون داده هر کاری هم بکنه بازم آدم نامردی نیست.
فک کنم اونایی که نود رو دیدن فهمیدن خبرنگاره چجور آدمی بود و قصدش از این کار چی بود.
چه بخوایم چه نخوایم خداداد محبوبه و من بشخصه یه تار مو ش رو به ۱۰۰ تا مث علی دایی ترجیح میدم و اون چیزی که من دیدم نه فقط برای من بلکه کلا توی جامعه هم محبوبیت بالایی داره.
به نظر من وقتی طرف مقابل هر کسی کیومرث هاشمی باشه فقط همین کافیه تا بشه با ۹۵٪ قطعیت حق رو به اون طرف بدم.
یادمه اسکولاری هم زمانی که تو پرتغال بود با شت زد توی دهن یه خبرنگار[?]. من فکر کردم کلا باید با مربی گری خداحافظی کنه... ولی چون این یه عکس العمل در مقابل حرف سرف مقابلش بود زیاد اذیتش نکردن.
حالا فک کن یکی مث علی کفاشیان میاد هنوز هیچی نشده میگه که اگه رای کمیته انضباطی سنگین نباشه خودم وارد عمل می شم...
به نظر من که توی قوتبالی که دست تاج و کفاشیان هست و اسطورش علی داییه خداداد هر چقدر هم ازین کارهای احمقانش بکنه باید رو سر گزاشتش

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
حتما اون خبرنگار حرفهاش بي شرمانه تر بوده كه اينقدر خداداد از كورده در ر رفته بود.

یعنی چون فحش داده باید میزدتش ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟http://************/files/uo5kpr5pxb8gbftqkgto.gif

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
الان یه 2 نفر هم میان از بالاترین اینجارو میخونن میگن کاربرای اینجا نمیتونن یه بحث ساده با هم کنن ! :دی

در کل نظر من : اگه زده باید بزنن دهنشو ...
اگرم نزده که هیچی ! به قول یارو برو حالشو ببر

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الان یه 2 نفر هم میان از بالاترین اینجارو میخونن میگن کاربرای اینجا نمیتونن یه بحث ساده با هم کنن ! :دی

هميشه مخالف هايي هم هستند كه زود نتيجه ميگيرند. شما هم يكي از اونها . ما با مخالفان مشكلي نداريم. مشكل با كساني هست كه دارند الكي همه چيز رو بزرگ مي كنند و ميخان تخريبش كنند.

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
جیگر جون من فقط یه سوال ازت دارم ! خیلی دوس دارم بدونم نظرت در مورد این تیکه پایین چیه ؟ اگه موافق نیستی چرا ؟
مرسی

اگه زده باید بزنن دهنشو ...
اگرم نزده که هیچی !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حرف هاي خداداد در كميته انضباطي

خداداد عزيزي مدير فني باشگاه پيام خراسان اتهام ضرب و جرح خبرنگار شيرازي در بازي تيم فوتبال اين باشگاه برابر مقاومت سپاسي شيراز را رد کرد. جلسه رسيدگي به مسائل انضباطي عزيزي در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد. در اين جلسه که با حضور دکتر شريفي رييس، اعضاي کميته انضباطي، خداداد عزيزي و مدير عامل باشگاه پيام خراسان برگزار شد، عزيزي اتهام فوق را رد کرد. وي گفت: من به هيچ وجه فرد مذکور را مورد ضرب قرار نداده بلکه سعي داشتم ايشان را از منطقه درگيري دور کند.
مديرفني باشگاه پيام خراسان ادامه داد: نمي دانستم که فرد مضروب خبرنگار است.
عزيزي اظهار داشت: در سالهاي گذشته رابطه بسيار خوبي با خبرنگاران داشتم و دليلي براي درگيري با آنها وجود ندارد.
وي همچنين از اظهارات چند روز گذشته رسانه ها و برخي افراد ابراز تاسف کرد.
صحبت هاى خداداد را در ذيل بخوانيد:
• نمى دانستم كه قاسم محمدى يك خبرنگار است وگرنه نمى گذاشتم كتك بخورد. من با تمام خبرنگاران رفيق هستم و نمى خواهم رابطه خوبم با آنها خراب شود.
• بعد از آن اتفاق به ملاقات آن خبرنگار رفتم و از او عذرخواهى كردم. اين كارم ۲ دليل داشت؛ اول اينكه او يك خبرنگار و دوست من است و دوم اينكه محمدى ناجوانمردانه كتك خورد. او يك نفر بود و اطرافيان من ۱۰ نفر.
• من را از فوتبال محو كنيد، چرا اين كار را نمى كنيد. مگر پشت سر من حرف نمى زنيد؟ مگر نمى گوييد من دزدم؟ مگر من را باج گير نمى خوانيد؟ چرا باز هم در فوتبال هستم. اكنون فوتبال را رها مى كنم و در رشته ديگرى فعاليت مى كنم. اين كار را انجام مى دهم تا ببينم ديگر مى خواهند به چه كسى تهمت بزنند.
• آن خبرنگار گفته من كتكش زدم و مرا به امام رضا(ع) واگذار كرده است. عيبى ندارد من هم او را به امام رضا واگذار مى كنم. فقط يادش باشد كه من بچه محل امام رضا هستم. من خادم حضرت هستم و برايش هر كارى مى كنم.
• هيچ گاه پشت سر كسى صحبت نمى كنم.
به قدرى قدرت دارم كه اگر كسى عيب و ايرادى دارد جلو رويش بگويم. از غيبت كردن متنفرم.
• در اين چند روز هر چه خواستند گفتند. بعضى ها كارى كردند كه به خودم مى گفتم مگر چه كار كرده ام؟ مگر من قاتلم. البته از مطبوعات گله اى ندارم. بعضى ها در اين مورد اظهارنظر كردند كه نمى دانند زمين فوتبال چند ضلعى است.خداداد عزيزى بزرگ تر از اين است كه جواب اين افراد را بدهد. فقط آنها ر ا به خدا واگذار مى كنم.آن كسى كه بر اعمال نظارت دارد خودش مى داند چه كسى راست مى گويد و چه كسى دروغ.
• چرا مى خواهيد با زخم زبان ها مرا از فوتبال بيرون كنيد. به خودم بگوييد به درد فوتبال نمى خورم تا راحت تر اين كار را بكنم. اكنون مى روم و پشت سرم را هم نگاه نمى كنم تا خيال بعضى ها راحت شود.
• از مغازه پوسترفروشى عكس مرا خريدارى كنيد و به روى ديوار بزنيد تا اينگونه مرا ببينيد. خداداد عزيزى ديگر در فوتبال جايى ندارد.
• هشتم آذر ۷۶ گل زدم و با گل من ۴۰ ميليون نفر به خيابان ها ريختند، اين افتخار من است. با افتخاراتم زندگى مى كنم و به ياد چيز ديگرى نيستم.
• خبرنگار مضروب را تحريك كردند كه بگويد خداداد او را زده است. اكنون نمى دانم چرا او در جلسه كميته انضباطى حاضر نشده است. اگر او نمى تواند سوار بر هواپيما شود و به تهران بيايد چطور از مشهد با هواپيما به شيراز رفت؟
• فوتباليست هايى هستند كه ۱۵۰ بازى و ۲هزار گل ملى دارند اما محبوب نيستند. من تنها ۴۵ بازى ملى دارم اما مردم لطف زيادى به بنده دارند.
• مملكت ما فرهنگ ۷ هزار ساله دارد. واقعاً زشت است كه مى خواهيد مرا با لگد از فوتبال بيرون كنيد. اين خارج از فرهنگ ماست.
• متأسفانه ما فقط منتظر يك جرقه هستيم تا يك نفر را از خود بى خود كنيم. نيكبخت به تيم ملى نرفت داشتند نابودش مى كردند. مگر چه كار كرده بود؟ واقعاً از اين بابت متأسفم.
• وقتى زيدان در فينال جام جهانى به سينه ماتراتزى مى كوبيد او را از صحنه روزگار محو كردند در حالى كه او به هيچ وجه مقصر نبود. ماتراتزى با فحاشى زيدان را تحريك كرد. قضيه كتك خوردن اين خبرنگار هم به همين شكل بود.
• زمانى كه گفتم آن خبرنگار حقش بود كتك بخورد عصبى بودم وگرنه چرا بايد رابطه ام را با خبرنگاران كه همواره حامى من بوده اند، خراب كنم.
• آنهايى كه به دنبال تحريك كردن من هستند مطمئن باشند موفق نمى شوند. فقط نمى دانم كه آنها واقعاً شب ها راحت مى خوابند؟
• آقاى قاسم محمدى جدا از اينكه يك خبرنگار است، هنرپيشه خوبى نيز است. او بسيار خوب فيلم بازى مى كند و صحبت هايى را به دروغ مطرح مى نمايد. او قبل از اينكه به بيمارستان برود مانند بلبل صحبت مى كرد! حالا چگونه نمى تواند حرف بزند؟
• اگر من جكى چان و يا بوروسلى بودم مى شد گفت كه او را كتك زده ام اما حالا نمى دانم چرا اين صحبت ها مطرح مى شود.
• يك سؤال از مسئولين مقاومت دارم، اگر محمدى يك خبرنگار بوده پس چرا در جايگاه VIP كنار مديرعامل نشسته بود؟ ورزشگاه ثامن الائمه جايگاه خبرنگاران دارد و او بايد در آنجا مستقر مى شد.
• آنهايى كه گمان مى كنند مكرشان نزد خدا پنهان مى ماند سخت در اشتباهند.
• مديرعامل مقاومت را نمى بخشم و او را به خدا واگذار مى كنم. او دائماً قصد داشت كه مرا تخريب كند كه علت را نمى دانم.
• فوتبال را رها مى كنم و مى روم دنبال يك كار ديگر يك رشته ديگر. منتقدان هم مرا كنار مى گذارند و به گفته آنها جو فوتبال با رفتن من پاكيزه مى شود چرا كه من آدم بداخلاقى هستم. آنها مرا دزد خواندند و با رفتن من دزد فوتبال مى رود.
• از آقاى شريفى يك خواسته دارم كه مرا مادام العمر محو كند و نگذارد ديگر فعاليت كنم هر چند كه ديگر به فوتبال باز نمى گردم.
• فوتبال آنقدر ارزش ندارد كه برايش گريه كنم اما بعضى ها كارهايى كردند كه بغضم تركيد. عيبى ندارد خدا پاسخشان را مى دهد. ( خداداد ديروز در كميته انضباطى گريست) گفتنى است به دليل عدم حضور مديرعامل مقاومت و قاسم محمدى، خبرنگار مضروب دوباره تشكيل جلسه خواهيم داد و رأى نهايى را اعلام مى كنيم. تاريخ اين جلسه متعاقباً اعلام خواهد شد. جالب است كه خداداد اعلام كرده هرگز در جلسه بعدى شركت نمى كند.
• من پيراهنم پاره شده بود و مى توانستم بگويم كتك خورده ام. به قدرى جرات دارم كه بگويم كتك زدم چون نامرد نيستم اين كار را نكردم.
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، تاريخ جلسه بعدي رسيدگي به پرونده ضرب و جرح خبرنگار شيرازي ديدار تيم هاي پيام خراسان و مقاومت شيراز را متعاقبا اعلام خواهد کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

من به جرات مي گم نزده!
اما گيريم هم نيم درصد زده باشه!
تا حالا نيديد كه فوتباليستي كسي رو زده باشه؟ بايد مثال بزنم براتون؟ آواتار sasan s رو براي نمونه ببيني بد نيست. البته مثال زياده.
البته من بحثم اينه كه نبايد افرادي مثه كيومرث هاشمي و اون يارو پيري مدير عامل فجر اين حرفهارو در موردش ميزدن! و روزنامه ها هم كه ....!!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

نسرین جون ولی خودمونیم انگار خیلی به این شریفی اعتماد داری:D
یادت نره اینا همشون از یه دسته هستن
همونایی هستن که اگر اراده کنن هر کسی رو می تونن تخریب کنند

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چطور اون موقع که دایی اون عکاس رو زد کسی نگفت باید محو بشه ؟!
حالا همه واسه من معلم اخلاق شدن !؟

پاچه خوار باش تا کام روا باشی:D
همین سلطانشون:blink: استاد علی دائی وقتی عصابانیه جرات ندارن برن سمتش:blink: اون وقت اون کسایی که پاچه خوارشون نیستن وقتی عصبانی هستن همه دوربین ها می ریزن سرشون:wacko:
اینا عدالت کشور جیگر ماست:wacko:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خداداد حمایتت می کنیم.

پس نظرسنجی کو ؟
از مدیران می خوام که یه نظر سنجی هم بذارن.

بالا