ماشاللا به شما . این شریفی باید کمیته انظباطی رو ترک کنه بسپاره دست شماها . هنوز جلسه ای تشکیل نشده و طرفین حرفهاشون رو نزدن تاپیک زدید برای مظلومیت خداداد . به نظر من باید منتظر بود و نتیجه کمیته انظباطی رو دید . اگه واقعا کتک زده باشه باید برای همیشه محروم بشه . اگر نزده بود اونقوت بیایم حمایت کنیم .
مرسي نسرين :
حرفت كاملا منطقي هست ... متاسفانه ما كور كورانه ياد گرفتيم يا حمايت كنيم يا تخريب كنيم
من ميگم خداداد خيليييييييييييييييييي محبوب بود ... همه عاشقش بودن ... اما نشون داد بعد از معروفيتش
نتونسته خودش رو جمع و جور كنه ... اينها تمام دلايل و مستندات زيادي داره ... از زماني كه امريكا بوده
تا همين الانش ببينيد هر دفعه با چند نفر دعواش شده ... خواسته خودش رو مطرح كنه هر جوري
يادمه يه بار يه بازيكن خوديشون بد بازي ميكرد و 3 تا تعويضشون انجام شده بود بعد بازيكنرو كشيد بيرون
يعني تيم رو 10 نفره كرد كاري كه تو دنيا فقط و فقط خداداد عزيزي انجامش داده
بعدم گفت ديدم بد بازي ميكنه ديگه به درد نميخوره تو زمين باشه :blink: من هيچ وقت از چنين آدمي نميتونم
حمايت كنم ... الانم ميگم اگر واقعا زده باشه بايد كلا محو بشه از صحنه فوتبال و اگر زده باشه و شما حمايتش
كنيد باز به اين نتيجه ميرسيم كه مردم ما دنبال منطق و اينا نيستن ... هر كاري دلشون بخواد انجام ميدن