آژانس هواپیمایی

خرابی در فلش کردن با خفن ترین وجدید ترین مونسترپک v3x

شروع موضوع توسط pejerz85 ‏22 اکتبر 2007 در انجمن بایگانی

  1. pejerz85

    pejerz85 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    41
    اقا ما گوشی رو با مونسترپک [email protected]_bl6_71فلش کردم وسط کار پیغام داد گوشی را دستی روشن کن.بعد ما دیدیم که گوشی تعطیل شده و روشن نمی شود.
    ادرس سایت این بود
    http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=9
    البته با user=sam fisher pass=123456
    تو رو خدا یکی کمک کنه گوشی روشن نمیشه.حتی بوت لودر رو هم نمیشه اورد
     
  2. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    * + # + دكمه قرمز رو ميزنيد تو بوت لودر نميره؟؟
     
  3. pejerz85

    pejerz85 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    41
    خیر.ظاهرا بوت لودر هم پاک شده و کامپیوتر هم به هیچ عنوان انرا نمیشناسد و فقط اعلام میکند که یک وسیله ناشناخته به پورت "یو-اس-بی" متصل است.به یک مغازه نشان دادم گفت باید لاگ روی ان بریزیم.
     
  4. LIN KHU CHU

    LIN KHU CHU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    (Esfahan)
    میدونین مشکلتون چی بوده؟
    چون با RSD فلش زدین در صورتی که باید با MotoKup فلش می زدین
    مگه خودش توضیح نداده بود که با MotoKup فقط فلش بزنین؟
    این روش رو تست کنین ابتدا دكمه ي * رو نگه داريد. بعد از 2 ثانيه دكمه # رو نگه داريد. بعد از 2 ثانيه دكمه پاور رو نگه داريد. وقتي صفحه سياه ظاهر شد ابتدا دكمه پاور رو ول كنيد و بعد از 2 ثانيه دكمه هاي * و # رو همزمان ول كنيد
    اگه به حالت بوت رفت با Moto Kup فلش بزنین در غیر اینصورت باید تست پوینت بشه
     
  5. pejerz85

    pejerz85 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    41
    بله بنده با rsd فلش کردم.ولی متاسفانه قبل از اینکه جواب شما را بخوانم گوشی را بدست تعمیر کار دادم.اونام بی سوادن بعد دو روز هنوز نتونسته فلش کنه.بازم ممنون .خبرش رو که تونسته یا نه بهتون میدم.راستی اون پک مذکور رو اگه با اون برنامه که شما گفتید بریزیم مشکلی نداره ؟شما تست کردید.
     
  6. LIN KHU CHU

    LIN KHU CHU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    (Esfahan)
    اگه پک فارسی ساز رو منظورتونه،باید بگم نه مشکلی نیست می تونین با RSD بریزین
     
  7. خرید بیت کوین3eo
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی