• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خربدار موشی موشی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
یک سری هندزفری هست که من تو بازار اینجا ندیدم، اگر آکبند و جنس خوب باشه یک عدد رنگ مشکی خریدارم.
ایده تازه ای باید باشه و میتونه اول کار فروش خوبی داشته باشه بشرطی که کیفیت و قیمت مناسب و خوب باشه.
البته مدلهای لوکس هم هست که فک کنم گرون باشن ولی اگر دوستان داشتند لطفا قیمت بدهند. نمونه مدلهای لوکس: لینک

MM01 POP Phone
Moshi Moshi​

x_tester

Registered User
لایک‌ها
1
میتونم بیارم ولی فک نکنم فروش خوبی دشاته باشه اگر دوستان زیادی بخوان میارم

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
حدوداً 2-3 ماه پیش یکی تو سایت istgah خیلی تبلیغش رو میکرد. سرچ کن شاید هنوز هم باشه.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
حدوداً 2-3 ماه پیش یکی تو سایت istgah خیلی تبلیغش رو میکرد. سرچ کن شاید هنوز هم باشه.

بخش موبایل الان از ابتدا تا انتها مرور کردم، یا اگهی زمانش تموم شده یا فروشنده برشکست شده، اثری نبود.

تشکر و سپاس از راهنمایی.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
امروز در مرکز کامپیوتر پایتخت دیدم همه مغازه های آیفون فروش و ... از اینها آوردند رفتم سوال کردم چند؟! گفت 120 تومن !
فقط همینقدر بگم که تو دبی 85 درهم هست (بر اساس قیمت های توی سایتها) حالا خودتون ببینید چه مردم خوب و با انصافی شدیم.

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
آقا این خودتم میتونی درست کنی
گوشی تلفن قدیمی بگیر سوکتش عوض کن ازش استفاده کن .

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
آقا این خودتم میتونی درست کنی
گوشی تلفن قدیمی بگیر سوکتش عوض کن ازش استفاده کن .

به ابن سادگیها هم نیست چون باطری زود خالی میکنه باید بلندگو و میکرفنش برای همین کار باشه والا مصرف میره بالا ....

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
به ابن سادگیها هم نیست چون باطری زود خالی میکنه باید بلندگو و میکرفنش برای همین کار باشه والا مصرف میره بالا ....

بعید میدونم
مگه برق تلفن خانگی چنده ؟ که مصرف گوشی بالا باشه ؟
حالا شما یک امتحانی کن

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حالا واقعا میخوای ازش استفاده کنی یا اینکه نه عشقت کشیده میخوای بخری بعد از چند بار استفاده بندازیش توی کمد :):D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خیلییییییییییی باحاله :D
به گوشی نوکیا می خوره منم میخوام :)
البته با اجازه استارتر عزیز

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
طرح خیلی خیلی باحالی بوده
دم طراحش گرم

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اگه به نوکیام بخوره منم می خوام :)
فکر میکنید بیارید چقدر دربیاد قیمتش؟

برای افرادی که تو دفتر جایی هستن و زنگ زیاد میخوره هیلی بدرد بخوره ولی با این قیمت وحشتناک 120 هزار تومن اصلا ارزش حتی نگاه مردن هم نداره. کاش میشد با یه سود مناسب که هم فروشنده راضی باشه هم خریدار اینحا برا فروش میذاشتن نه اینکه 3 برابر قیمت دبی (تازه چین هم نه! که مطمئنا از چین بیاد ارزونترش هم هست) تو مغازه ها بفروشن! اونم چی بخاطر اینکه روش عکس آیفون داره گرون میدن! و الا سوکتش به اکثره گوشی ها مسخوره و اصلا مخصوص فقط آیفون نیست.
پ.ن: هفته دیگه مسافر دبی پیدا کردم اگر روم بشه و بتونم بگم بیاره میگم 2 تا بیاره به قیمت خرید همینجا یکیشو میدم به شما، منتها الان فقط در حد حرف هست. حدودا باید 80-90 درهم باشه اونم با کیفیت مرغوب. خبرشو همینجا میدم....

Mohsenep

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛
من دیشب از یه بنده خدایی که از اونور آب تکی برای مشتری جنس میخره اون لینک 15 دلاری رو پرسیدم؛ گفت 38تومن
اگه خواستین بگین آدرس سایتشو بهتون بگم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سلام دوستان؛
من دیشب از یه بنده خدایی که از اونور آب تکی برای مشتری جنس میخره اون لینک 15 دلاری رو پرسیدم؛ گفت 38تومن

yani mikharan mifrestan iran?
mishe bedid adrese sitesho?
mamnun

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان؛
ااین لینک منظورته داداش؟!
Discount Classical Phone Style Handfree for mobile phones with 3.5mm jack [headph027]- US$15.99 - OBOstore.com

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دیروز رفته بودم پایتخت ، از اینا اورده بودن. طبقه ی دوم ، از پله ها که میری بالا ، 2 تا مغازه گوشی فروش به هم چسبیده هستند ، که روبروشون یک مغازه طول و دراز هست که هم کار موبایل میکنه ، هم کنسول بازی و هم نرمافزار. توی ویترین مغازه اشون از اینا گذاشته بودن.

راهنمایی : این مغازه ای که میگن ، یک طرفش گوشی های فقط سامسونگ میفروشه ، یک طرفش گوشیهای htc و Sonyericsson میفروشه ، وسط مغازه هم کنسول بازی و دم و دستگاه های کنسولها رو میفروشه. اگه پایتخت رفته باشی میدونی کدوم مغازه رو میگم

بالا