باشه منتظر ميمونمفکر کنم تو شرکت داشته باشم ولی الان تو اسباب کشی هستیم باید صبر کنی وسایل رو باز کنم ببینم کجا گذاشتم
میشه توی فروشگاههای پی سی پیدا کرد ...
من یکی دارم ک الان یه گوشه افتاده و بدردم نمیخوره! مال من USB هستش ک به یو اس بی سیستم میزنی و دوتا ورودی مثل این شکل شما داره و یکیش ورودی صدا و اون یکیشم میکروفنه فکر کنم ... و رنگ ورودیهای وسیله ی من یکیش قرمزه و اون یکیم سبز ک یه چراغم داره وقتی به سیستم میزنی روشن میشه!
دارم چند میخوای ؟
فکر کنم باید 500یا 1000باشه
وقتی یادم افتاد تا چندروز پست تعطیله تصمیم گرفتم از خروجی یه لپتاپ واسه اونکارم استفاده کنماونکه درسته ، ولی انتظار داری بخاطر 500 تومن برم پست ؟ خودت خندت نمیگیره ؟
وقتی یادم افتاد تا چندروز پست تعطیله تصمیم گرفتم از خروجی یه لپتاپ واسه اونکارم استفاده کنم
اما بااینحال اینرو بعد لازمم میشه! هرروز که پست باز بود دیگه من پول پیشتاز رو میریزم فکر کنم 3-4تومن بشه، شما که فروشنده هستین شاید قیمت پست رو بهتر بدونین، بفرما من همونقدر واریز میکنم
واینکه میخواستم اگه میتونی یه عکس هم از قطعه بزارین که مطمین تر بشم که همونه
مرسی
چند میخوای ؟
تهرانی ؟
قیمت رو شما باید بگید, یه چیزی ممکنه بگم کم باشه
500تومن واسه خودش و
4تومن، واسه پست مطمین نیستم پست چقدر میشه
عکسشم میزاری؟
اصفهانم، صبرمیکنم تا پست باز بشه
از اول میگفتی اصفهانی هستی .
15000 واسه کلش ، با اتوبوس برات میفرستم 5 ساعته دستت میرسه
چرا اینقدر زیاد میشه هزینه ها رو تک تک بگی؟
شما مثل اینکه منو سرکار گذاشتی
اگه 500 میخوای از الکتریکی سر کوچتون بگیر ، با تخفیف 300 هم میتونی ازش بگیری .
اگه داشت میگرفتم، بازار کامپیوتر رفتم هم این مدل نداشت. اما قبلا یکجایی دیگه دیدم یادم نیست
اماا حتی 10تومن هم بنظرت واسه اتوبوس زیاد نیست؟
با اتوبوس نمیخوام، اما وقتی بعد تعطیلی اگه موافق بودی واسم پستش کناگه نیاز داری الکی چونه نزن .
با اتوبوس نمیخوام، اما وقتی بعد تعطیلی اگه موافق بودی واسم پستش کن
چرا ؟
اتوبوس چشه ؟
سریع میرسه .
پست خیلی کمتر درمیاد