• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار كارت صدا THX براي زنده كردن غول خسته logitech Z 2300

mohammadt3

Registered User
لایک‌ها
81
سلام

من اسپيكر logitech Z 2300 خودم رو 6-7 پيش فروختم بعد از فروشش پشيمون شده بودم چون صداي هيچ اسپيكري مثل اون نمي‌شد تا اينكه يكي از اقوام يدونه دست دو در حد آك داشت كه ديگه سريع خريدم ازش

قبلا از كارت صداي آنبورد استفاده مي‌كردم كه جواب‌گو نبود حالا دنبال يه كارت صدا هستم كه THX رو ساپورت كنه چون خوده اسپيكرم هم THX هست تا بتونم صداي خوبي ازش بگيرم

دوستاني كه كارت صدايي كه THX رو ساپرت مي‌كنه و قصد فروش دارن زحمت بكشن تو تاپيك اعلام كنند.

مشاهده پیوست 330158مشاهده پیوست 330159

Last edited:

prance666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من باندم z5500 هست از کارت صدای آنبرد استفاده میکنم جرات نمیکنم صداشو از 3 خونه بیشتر کنم
:d

mohammadt3

Registered User
لایک‌ها
81
من باندم z5500 هست از کارت صدای آنبرد استفاده میکنم جرات نمیکنم صداشو از 3 خونه بیشتر کنم
:d

بله دوست عزيز ولي همه چيز به بلندي صدا ختم نمي‌شه كيفيت صدا از بلندي براي من مهم‌تره
كارت صداي خوب و مناسب هم بي تاثير نيست تو خروجي مخصوصا اگه خود اسپيكر نشان كيفيت THX داشته باشه
البته با آنبورد هم كيفيت بد نيست ولي تو صدا رو زيادتر مي‌كني خودش رو نشون مي‌ده

abbey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

من اسپيكر logitech Z 2300 خودم رو 6-7 پيش فروختم بعد از فروشش پشيمون شده بودم چون صداي هيچ اسپيكري مثل اون نمي‌شد تا اينكه يكي از اقوام يدونه دست دو در حد آك داشت كه ديگه سريع خريدم ازش

قبلا از كارت صداي آنبورد استفاده مي‌كردم كه جواب‌گو نبود حالا دنبال يه كارت صدا هستم كه THX رو ساپورت كنه چون خوده اسپيكرم هم THX هست تا بتونم صداي خوبي ازش بگيرم

دوستاني كه كارت صدايي كه THX رو ساپرت مي‌كنه و قصد فروش دارن زحمت بكشن تو تاپيك اعلام كنند.

مشاهده پیوست 330158مشاهده پیوست 330159

http://forum.persiantools.com/t375184.html [h=1]کارت صدا حرفه ایی maya44 e[/h]

بالا