• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

-=خريدار هارد اكسترنال 500 WD=-

hamidrezas1980

Registered User
لایک‌ها
0
يك هارد 500 WD اكسترنال با گارانتي به همراه اطلاعات (فيلم HD و ...) از دوستان تهراني خريدارم. دوستان لطف كنند قيمت به همراه ليست فيلمهاي پ خ بزنن.

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
همينجا آقا هادي يه تاپيك فروش هارد 500 داره

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
همينجا آقا هادي يه تاپيك فروش هارد 500 داره
خیلی حرف میزنی ! مگه تو فضول مردمی...نمیخوای بخری چرا با اسپم تاپیک مردم رو خراب میکنی
مشکل داری! با مدیریت در میون بذار روانی تا تو رو بفرسته تیمارستان شرمنده از آقا هادی این آقا گویا از سابقه خودش میخواد سو استفاده کنه من تازگی ها عضو شدم ولی قبل از عضو این تاپیک رو بررسی میکردم نه این آقا چند نفر دیگه هم هستن که متلک میگن تو تاپیک ها اسمشون میره مدیریت و گذارش میشه بازم معذرت از آقا هادی

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
جسارت نباشه دوست عزیز اما از نظر من شما یه کم توی طرز برخوردتون تغییر صورت بدید...نتیجش قطعا دلخواه خودتون خواهد بود:)...پست ایشون هم اگه دقت کرده باشید بی ربط با تاپیک نبوده!:rolleyes:
به هر حال امیدوارم که کدورت ها بینتون برطرف بشه...

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
جسارت نباشه دوست عزیز اما از نظر من شما یه کم توی طرز برخوردتون تغییر صورت بدید...نتیجش قطعا دلخواه خودتون خواهد بود:)...پست ایشون هم اگه دقت کرده باشید بی ربط با تاپیک نبوده!:rolleyes:
سلام دوست عزیز حرف شما متین خوب صحبت کردن آینه طرف مقابل هست وبد صحبت کردن هم به همین شکل، درکل این آقا الان در چند تاپیک مختلف من شاهد بودم به جای اینکه فروشنده باشه اسپم ده هست اگه میخواید دوست عزیز سوابق ایشون رو نه در بازارچه بلکه در نوشته های ایشون تحقیق کنید و خواستید من اونایی رو که از ایشون رنجور شدند رو براتون پی ام کنم ممنون!

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام مجدد شرمنده دوست عزیز حتی شما هم کمی بی ربط اومدید ودارید تو تاپیکی که نه مربوط به من میشه نه به شما میشه ونه اون آقا صحبت میکنید اگه ایشون آقای stifler) زبان داشتند پاسخگو بودند نه شما جای ایشون

با تشکر

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
سلام مجدد شرمنده دوست عزیز حتی شما هم کمی بی ربط اومدید ودارید تو تاپیکی که نه مربوط به من میشه نه به شما میشه ونه اون آقا صحبت میکنید اگه ایشون آقای stifler) زبان داشتند پاسخگو بودند نه شما جای ایشون

با تشکر
دوست عزیز دخالت توی بی نظمی تاپیک و اسپم یا تخریب تاپیک دیگران دو مقوله جدا از همه...امیدوارم اینو درک کنید

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوست عزیز دخالت توی بی نظمی تاپیک و اسپم یا تخریب تاپیک دیگران دو مقوله جدا از همه...امیدوارم اینو درک کنید
سلام یک کلام ختم کلام دوست عزیز گویا ما هرچی بگیم نره شما میگی بدوش حالا چه جوری خدا میدونه. متشکرم

MaJiD Wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یک کلام ختم کلام دوست عزیز گویا ما هرچی بگیم نره شما میگی بدوش حالا چه جوری خدا میدونه. متشکرم

AMB معلوم هست چي ميگي ؟
اقاي حميدرضا، استارتر تاپيك اومده گفته خريدار هارد 500 هستم, بعد پست بعدي اون اقا اومده گفته اقا هادي يه دونه داره خواستي برو ببين و به نوعي كمك كرده
فضوليو دخالتو نميخريو اين حرفا چيه؟

شرمنده--------------------

اقا من یه هارد wd 320gb دارم با usb کار میکنه ، کیف هم داره
خواستي در خدمتیم

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
AMB معلوم هست چي ميگي ؟
اقاي حميدرضا، استارتر تاپيك اومده گفته خريدار هارد 500 هستم, بعد پست بعدي اون اقا اومده گفته اقا هادي يه دونه داره خواستي برو ببين و به نوعي كمك كرده
فضوليو دخالتو نميخريو اين حرفا چيه؟

شرمنده--------------------

اقا من یه هارد wd 320gb دارم با usb کار میکنه ، کیف هم داره
خواستي در خدمتیم
این آقا بخاطره سوابق خرابشون باید تنبیه میشدن تا دیگه خیال مردم رو اگر منفی هم نباشه منفی نکنه و دچار قضاوت قرارا نگیره همین 2 روز هم نشده به یه آقایی به نام 357951 به خاطره یه نمره منفی که حقیقتا سزاوارش بود سریع ریپورت داده بود این آخرین متلکش بود ما داشتیم با این آقای کاملا محترم معامله میکردیم این آقا ایشون رو بن کرد یعنی چی؟حتی اگه ماجرا از این بیشتر کش پیدا کنه خودم که هیچی به رفقای دیگه هم میگن یه نمره منفی به این آقا بدن که از این به بعد حواسشون جمع کنن!متشکرم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این آقا بخاطره سوابق خرابشون باید تنبیه میشدن تا دیگه خیال مردم رو اگر منفی هم نباشه منفی نکنه و دچار قضاوت قرارا نگیره همین 2 روز هم نشده به یه آقایی به نام 357951 به خاطره یه نمره منفی که حقیقتا سزاوارش بود سریع ریپورت داده بود این آخرین متلکش بود ما داشتیم با این آقای کاملا محترم معامله میکردیم این آقا ایشون رو بن کرد یعنی چی؟حتی اگه ماجرا از این بیشتر کش پیدا کنه خودم که هیچی به رفقای دیگه هم میگن یه نمره منفی به این آقا بدن که از این به بعد حواسشون جمع کنن!متشکرم
میگم تو که همون 357951 نیستی که،نه؟؟ چون دقیقا همون هاردی رو که اون میفروخت تو هم میخوای بفروشی،البته تابلوئه که اون نیستی.من که بن نکردم تو رو. پس هیس...!!
ضمنا جان من بیا و کسایی که از دست من شاکی هستن رو نه تو پیام خصوصی و در ملا عام بگو اسمشونو بشناسیمشون.من که تو هر جا پست دادم خریدار بودم.هرکی هم جور دیگه ای فکر میکنه میتونه پست هام رو بخونه.راست میگی من خریدار نیستم چون خریدار استارتر محترمه که تاپیک رو زده ،عنوان رو هم بخونی نوشته خرید هارد ننوشته فروش که من بخوام بخرم یا نخرم!
از استارتر هم بابت این پست اضافه معذرت میخوام و هدفم هم فقط کمک بود.
هرچی هم در جواب این پستم نوشته بشه دیگه جواب داده نمیشه!

بالا