hamidrezas1980
Registered User
يك هارد 500 WD اكسترنال با گارانتي به همراه اطلاعات (فيلم HD و ...) از دوستان تهراني خريدارم. دوستان لطف كنند قيمت به همراه ليست فيلمهاي پ خ بزنن.
Last edited:
خیلی حرف میزنی ! مگه تو فضول مردمی...نمیخوای بخری چرا با اسپم تاپیک مردم رو خراب میکنیهمينجا آقا هادي يه تاپيك فروش هارد 500 داره
سلام دوست عزیز حرف شما متین خوب صحبت کردن آینه طرف مقابل هست وبد صحبت کردن هم به همین شکل، درکل این آقا الان در چند تاپیک مختلف من شاهد بودم به جای اینکه فروشنده باشه اسپم ده هست اگه میخواید دوست عزیز سوابق ایشون رو نه در بازارچه بلکه در نوشته های ایشون تحقیق کنید و خواستید من اونایی رو که از ایشون رنجور شدند رو براتون پی ام کنم ممنون!جسارت نباشه دوست عزیز اما از نظر من شما یه کم توی طرز برخوردتون تغییر صورت بدید...نتیجش قطعا دلخواه خودتون خواهد بود...پست ایشون هم اگه دقت کرده باشید بی ربط با تاپیک نبوده!
به هر حال امیدوارم که کدورت ها بینتون برطرف بشه...
سلام مجدد شرمنده دوست عزیز حتی شما هم کمی بی ربط اومدید ودارید تو تاپیکی که نه مربوط به من میشه نه به شما میشه ونه اون آقا صحبت میکنید اگه ایشون آقای stifler) زبان داشتند پاسخگو بودند نه شما جای ایشونجسارت نباشه دوست عزیز اما از نظر من شما یه کم توی طرز برخوردتون تغییر صورت بدید...نتیجش قطعا دلخواه خودتون خواهد بود...پست ایشون هم اگه دقت کرده باشید بی ربط با تاپیک نبوده!
به هر حال امیدوارم که کدورت ها بینتون برطرف بشه...
دوست عزیز دخالت توی بی نظمی تاپیک و اسپم یا تخریب تاپیک دیگران دو مقوله جدا از همه...امیدوارم اینو درک کنیدسلام مجدد شرمنده دوست عزیز حتی شما هم کمی بی ربط اومدید ودارید تو تاپیکی که نه مربوط به من میشه نه به شما میشه ونه اون آقا صحبت میکنید اگه ایشون آقای stifler) زبان داشتند پاسخگو بودند نه شما جای ایشون
با تشکر
سلام یک کلام ختم کلام دوست عزیز گویا ما هرچی بگیم نره شما میگی بدوش حالا چه جوری خدا میدونه. متشکرمدوست عزیز دخالت توی بی نظمی تاپیک و اسپم یا تخریب تاپیک دیگران دو مقوله جدا از همه...امیدوارم اینو درک کنید
سلام یک کلام ختم کلام دوست عزیز گویا ما هرچی بگیم نره شما میگی بدوش حالا چه جوری خدا میدونه. متشکرم
این آقا بخاطره سوابق خرابشون باید تنبیه میشدن تا دیگه خیال مردم رو اگر منفی هم نباشه منفی نکنه و دچار قضاوت قرارا نگیره همین 2 روز هم نشده به یه آقایی به نام 357951 به خاطره یه نمره منفی که حقیقتا سزاوارش بود سریع ریپورت داده بود این آخرین متلکش بود ما داشتیم با این آقای کاملا محترم معامله میکردیم این آقا ایشون رو بن کرد یعنی چی؟حتی اگه ماجرا از این بیشتر کش پیدا کنه خودم که هیچی به رفقای دیگه هم میگن یه نمره منفی به این آقا بدن که از این به بعد حواسشون جمع کنن!متشکرمAMB معلوم هست چي ميگي ؟
اقاي حميدرضا، استارتر تاپيك اومده گفته خريدار هارد 500 هستم, بعد پست بعدي اون اقا اومده گفته اقا هادي يه دونه داره خواستي برو ببين و به نوعي كمك كرده
فضوليو دخالتو نميخريو اين حرفا چيه؟
شرمنده--------------------
اقا من یه هارد wd 320gb دارم با usb کار میکنه ، کیف هم داره
خواستي در خدمتیم
میگم تو که همون 357951 نیستی که،نه؟؟ چون دقیقا همون هاردی رو که اون میفروخت تو هم میخوای بفروشی،البته تابلوئه که اون نیستی.من که بن نکردم تو رو. پس هیس...!!این آقا بخاطره سوابق خرابشون باید تنبیه میشدن تا دیگه خیال مردم رو اگر منفی هم نباشه منفی نکنه و دچار قضاوت قرارا نگیره همین 2 روز هم نشده به یه آقایی به نام 357951 به خاطره یه نمره منفی که حقیقتا سزاوارش بود سریع ریپورت داده بود این آخرین متلکش بود ما داشتیم با این آقای کاملا محترم معامله میکردیم این آقا ایشون رو بن کرد یعنی چی؟حتی اگه ماجرا از این بیشتر کش پیدا کنه خودم که هیچی به رفقای دیگه هم میگن یه نمره منفی به این آقا بدن که از این به بعد حواسشون جمع کنن!متشکرم