• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار glx G1

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.
تيتر واضح و مبرهن است!:happy:
و طبيعي است كه دوست داشته باشم سالم ، بسيار تميز و با قيمت مناسب باشد.
لطفا از اونجايي كه اين گوشي كمه - خودم ميدونم گوشي خوبي نيست بابا! :p نميخواد نصيحتم كنيد - لطفاً پيشنهاداتون رو همينجا بگيد تاپيك بياد بالا.
ياحق.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
خوب داداش من باهاش کار کردم اصلا کیفیت نداره مثلا دوربینش پنجه اما در حد 1 هم نیست .

سرعتش خوب نیست یعنی روان نبود تیکه تیکه عمل میکرد . نه خیلی

حیف کسی پولشو بده به اون

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
خوب داداش من باهاش کار کردم اصلا کیفیت نداره مثلا دوربینش پنجه اما در حد 1 هم نیست .

سرعتش خوب نیست یعنی روان نبود تیکه تیکه عمل میکرد . نه خیلی

حیف کسی پولشو بده به اون

جدي؟
شنيده بودم كيفيتش خيلي خوب نيست ولي نه ديگه اين قدر! مثلا واقعا دوربينش در حد يك مگاپيكسله؟
سي پي يوش البته ضعيفه (حدود 625) ولي بستگي داره چي بخواي باهاش اجرا كني. شما اين تيكه تيكه كه ميگي كجا اتفاق مي‌افتاد؟‌ تو بازي ها؟ بستگي به بازي نداره؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بابا مورچه چیه فشار خونش چی باشه جی ال ایکس نوش چنده مگه مه دنبال دست 2 میگردی؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا نخرید این گوشی ها رو بزارید یاد بگیرن گوشی با کیفیت بدن ملت ...... خرید جنس بی کیفیت برای ما مردم خیلی ضرر داره حالا بماند همه چیزمون بی کیفیته

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
داداش من ميخواي بخري چيکار؟واسه اندرويد اون پردازنده اصلا جواب نميده،فوقش اگه خوشت مياد ازين گوشي چينياي اندرويد بگير قيمتشم نصفه،فکر نکنم بشه بااين پردازنده بازي ديتادار خوب اجراکني،بازم ميل خودت...
بزن بحساب آپ

alihunter

Registered User
لایک‌ها
0
داداش توصیه نمیشه اگر میخوایا ونقدر پول بدی XPERIA بخری خیلی شاخ تر از اوه داداش

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
جدي؟
شنيده بودم كيفيتش خيلي خوب نيست ولي نه ديگه اين قدر! مثلا واقعا دوربينش در حد يك مگاپيكسله؟
سي پي يوش البته ضعيفه (حدود 625) ولي بستگي داره چي بخواي باهاش اجرا كني. شما اين تيكه تيكه كه ميگي كجا اتفاق مي‌افتاد؟‌ تو بازي ها؟ بستگي به بازي نداره؟

دوربینش افتضاحه مثلا 5 مگ هستش .

کیفیت صفحه خداییش خیلی کمه .

اون تیکه تیکه هم برای اینه که وقتی دکمه منوو رو میزنی اونطور بالا میومد .

کلا شبیه به گوشیای چینی بود تا ایرانی .

یا علی

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
بابا مورچه چیه فشار خونش چی باشه جی ال ایکس نوش چنده مگه مه دنبال دست 2 میگردی؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا نخرید این گوشی ها رو بزارید یاد بگیرن گوشی با کیفیت بدن ملت ...... خرید جنس بی کیفیت برای ما مردم خیلی ضرر داره حالا بماند همه چیزمون بی کیفیته

به قول خودتون قيمت نوش خيلي نيست، حالا من چون ميخوام كمتر هزينه كنم دنبال دست دومشم. به همين دليل دنبال كله پاچه ي مورچم!:p

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
داداش من ميخواي بخري چيکار؟واسه اندرويد اون پردازنده اصلا جواب نميده،فوقش اگه خوشت مياد ازين گوشي چينياي اندرويد بگير قيمتشم نصفه،فکر نکنم بشه بااين پردازنده بازي ديتادار خوب اجراکني،بازم ميل خودت...
بزن بحساب آپ

ممنون از راهنماييت. ولي اگه بخوام دنبال چيني اندوريد دار هم باشم اونايي كه تو بازارن همه كيفيتشون از اين جي وان كمتره.
از آپت ممنونم. :happy:

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
جدي؟

5 مگاپیکسل بودن یا 1 مگاپیکسل بودن ربطی به کیفیت عکس نداره هرچی مگاپیکسل بیشتر باشه اندازه عکس بزرگتره ولی دلیل نمیشه که کیفیتش هم بهتر باشه کیفیت عکس تابع چکونگی پردازش تصویره ممکنه یه عکس 2 مگاپیکسلی کیفیتش از یه عکس 8 مگاپیکسلی بیشتر باشه !

بالا