اگر كسي داره و قصد فروش هم داره مدل و برندش رو بگه همراه با قيمت مد نظرش .
ممنون مال شما بدردم میخوره صبر کنید خبر میدم .MSI 560TI HAWAKS تا آخرهای 2013 گارانتی داره خیلی کم کاره در حد یک ماه خیل خیلی تمیزه قیمت نوش بین 490 تا 520 در نوسانه.
قیمت بدون هزینه ارسال : 390
ممنون مال شما بدردم میخوره صبر کنید خبر میدم .
مال شما دوست عزیز که EVGA داری اگر مدل های HAWK و DC از Asus پیدا نکم در آخر مال شمارو میخوام ولی باز قیمتت هم بالاست واسه کارت رفرنس .
من 560 ميخوام با 570 عوض ميكنم هر كسي ميخواد بگه اينجا .
فوري هم هست اگر 560 بديد 570 بگيريد 100% معامله ميكنم فقط به شرطي كه پولي كه ميخوايد سر بديد مناسب باشه كم نباشه حالا زيادش پيش كش .
حسین جان یه مقدار راه بیا معاملمون میشه اون مدل ایسوس که من دارم از همشون سرتره قیمتشم بالاتره
من یه gainward GTX560 1GB (توجه دارید که ti نیست) دارم نو با گارانتی اصلی میتونم 300 بدم! 50 تومن حداقل ارزونتر از قیمت نوشه!
Products :: Gainward GeForce® GTX 560 1024MBبیخیال ، نمیشه کیک رو بخوریش و هم بخوای داشته باشیش پول بده حله من راه آمدم ولی تو نمیای .
لینک سایتش ؟
نه عزیز این به کارم نمیاد .
دوست عزیز چرا قیمتی که مربوط به 20 روز قبله این جا گذاشتید!!!!!؟؟؟؟؟؟قیمت دلاری کارت گرافیک msi در حدود 235 دلاره بدون احتساب هزینه حمل و سود شرکت شما چطوری میگین قیمت بالاست هر جورم بخوای حساب کنی از قیمت اصلیش که کسی کمتر نمیفروشه.
http://forum.persiantools.com/t218121-page26.html
عزیزم کی چه کار داره که شما خریدت چنده عزیزم شما نمایندگی داری قیمت 460 خریدته ، تمام دوستانی که اینجا هستن قیمت یوزر اینا رو میخرن شما هم باید طبق قیمت یوزر معامله کنیآخه عزیز دل حالا خوبه آقای فیروزی قیمت کارتتو گفتن منم حالا قیمت خودمو میگم که دیگه بحثی درش نباشه .
قیمت خرید من 460 هست .
MSI هم 440 فکر کنم .
من کارتتو 300 میخوام .