• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد دستگاهي با بودجه 650 هزارتومن

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من مي‌خواستم يه Packet PC بگيرم. اين قسمت انجمن رو هم خوندم ولي نتونستم راهنمايي‌هايي كه مي‌خواستم رو پيدا كنم (شايد بلد نبودم پيدا كنم) حالا ممنون مي‌شم كمكم كنين.

بودجه‌اي كه دارم تا 650 هزارتومنه. استفاده‌اي هم كه مي‌خوام ازش داشته باشم در حد ريختن يه سري برنامه‌هاي پزشكي‌ايه و كارهاي عادي. در ضمن مي‌خوام موبايل هم باشه. كيفيت دوربينش هم واسم اهميت نداره ولي دوست دارم كيفيت پخش صوتي‌ش خوب باشه.
چيزي كه مدِ نظر خودم بود K-Jam بود. ولي يه جا خوندم كه اين دستگاه نمي‌تونه «دست خط» رو تشخيص بده و تبديلش كنه به Font. درسته؟! بعد اكثرا اين PPC ها سرعت CPU شون تو مايه‌هاي 400-500 هست، مال اين 200! يعني خيلي بده؟ فرقش زياده؟
اگه كسي اطلاعاتش قويه و مي‌دونه با اين پول چي مي‌تونم بگيرم ممنون مي‌شم راهنمائيم كنه.

مرسي.
پاشا
:f34r:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
کا-جم هنگش زیاده، سرعتشم تعریفی نداره.
شما یه Atom XDA میتونی بگیری که فکر کنم تمام خواسته های شما رو بتونه برآورده کنه.البته از قیمت دقیقش اطلاع ندارم ولی در همین حوالیه. انتخابهای دیگه ای هم هست ولی نظر شخصی من روی این گوشیه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کا-جم هنگش زیاده، سرعتشم تعریفی نداره.
شما یه Atom XDA میتونی بگیری که فکر کنم تمام خواسته های شما رو بتونه برآورده کنه.البته از قیمت دقیقش اطلاع ندارم ولی در همین حوالیه. انتخابهای دیگه ای هم هست ولی نظر شخصی من روی این گوشیه.

تائید میشه فقط یه asus525 هم بهش اضافه کن:)

بالا