آژانس هواپیماییexchanging

خريد سيم و فيش اتصال كارت گرافيك به تلويزيون.

شروع موضوع توسط mohammad59mm ‏27 می 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    دنبال سيم و فيش يك و نيم يا دو متري اتصال كارت گرافيك N-vidia به تلويزيون هستم.يه سرش گرده و داخلش فيشش 4 تا سوزن به شكل ذوزنقه داره و بالاي اين ذونقه يه لاستيك مستطيل كوچيكه. سرش ديگش هم دو تا سه فيش عاديه كه به ورودي صدا و تصوير تلويزيون مي خوره. قيمتش 1000-2000 تومن بيشتر نيست اما متأسفانه فقط يكي تو شهرمون داشت كه اون هم تموم كرده.
    هر كي داره دوتا سه تا خريدارم.

    [​IMG]
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  2. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    كسي نداره براي فروش ؟
     
  3. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    کابل S-Video را سرچ کن شما.
     
  4. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,057
    تشکر شده:
    343
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    از اینا هست؟
    [​IMG]
    [​IMG]

    هزینه پستش از خودش بیشتر میشه!
    ولی اگه خواستی دارم!
     
  5. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    يه سرش به خروجي شكل بالاتون وصل ميشه و يه سرش هم مثل دستگاه وي سي دي معمولي به ورودي صداو تصوير تلويزيون . شكل پاييني هم مد نظرم نيست.
    يه سؤال هم دارم . سيمش چند متره زياد كوتاه نباشه
    اگه 1000 تا 2000 تومن دارين ، قيمت و شماره حساب رو برام پي ام كنيد. پول پستش هم مهم نيست مجبورم ديگه. 3 عدد ميخام
     
  6. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    اینا فقط خروجی تصویر دارند خروجی صدا ندارند
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    ميدونم. منظورم اين بود كه شكلش اين طوره. صدا رو جداگونه وصل مي كنم
     
  9. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    اين شكل رو فقط براي نشون دادن سرهاي كابل ميزارم وگرنه يه كابله


    [​IMG]
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  10. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    خواستی همه کابل هاش رو دارم صدا و تصویر آک بند پی . ام بده.
     
  11. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210




    من يه نوع كابل ميخام نه دو كابل
    يه سرش به S-video كارت گرافيك وصل ميشه يه سرش به صدا و تصوير تلويزيون. ولي فقط تصوير روي تلويزيون ميفته
    توي پست شكل هر سر هم نشون دادم. منظورم شكل فيش هاشه وگرنه توي شكل دو كابل نشون داده شده كه ممكنه باعث اشتباه بشه
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  12. Blue-Sky

    Blue-Sky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2009
    نوشته ها:
    354
    تشکر شده:
    8
    فکر کنم کلا چیزی که دنبالشی وجود خارجی نداره !
    چون این خروجی فقط مخصوص تصویره
    که مثل اینکه این فیش رو هم خودت داری
    برای گرفتن صدا باید از خروجی کارت صوتیت استفاده کنی
    حالا احتمالا باید دنبال اون بری ! یه سرش که همون فیشیه که اسپیکرت میره توش ، اونورش هم 2 تا فیشه که به ورودی صدای تلویزیون میخوره
     
  13. MehdiOmnia

    MehdiOmnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2008
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    192
    محل سکونت:
    هتل كارتون
    دقيقا چيزي كه ميخواي من دارم . يك كابل هم هست كلش يك كابله
    كابل s-video به avi هست اسمش

    [​IMG]
    صدا هم انتقال ميده. من دقيقا هميني كه در عكس وجود داره دارم . اون جك هم به خروجي هدفون كامپيوتر وصل ميشه و سر ديگش اون سيم قرمز و سفيد ميزني به تلويزيون و صدا هم داري به همين سادگي
    من 4 پينشو دارم كه قابل اتصال به 7 پين و 9 پين هم هست اينم عكسي از نحوه عملكردش

    [​IMG]
    ميدمش 9000 تومن .
    البته طبقه دوم علاالدين هم فروشگاه نانو فكر كنم ميده 12 تومن ميتوني مستقيم از همونجا بخري جنس اون و من يكي هست فرقي نداره
    اگر كارت گرافيكت 9500 nvidia باشه ( فقط اين مدل اونطور كه من پرسيدم) تصوير سياه سفيد ميده بهت بنابراين هيچي بايد قيد اين كابلو بزني وگرنه بدردت ميخوره
    تايپيك كامل و بحث هاي بيشتر در مورد اين كابل تو فروم پي سي و..... هست اتفاقا اونجام خودم تايپيكشو زدم از 2 سال پيش تا وقتي كه خودم خريدم و تست كردم مشكل برخوردم و بقيه گفتند با اين مدل مشكل داره وگرنه بقيه مدل هاي كارت گرافيك مشكلي نداره باهاش
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    از دو فيش طرف تلويزيون ، يكي توي ورودي صدا ميره اما نه براي صدا . اگه فيشي توي ورودي صدا ي تلويزيون نذاريم ، تصوير مشكل پيدا ميكنه .
     
  16. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    دقيقآ همينه. ولي گرونه. مال من فقط قسمت گوشي هدفون رو نداشت كه البته چيز اضافيه تا وقتي كه تنها فروشندش توي شهرمون تموم نكرده بود مي داد 1500 تومن
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  17. MehdiOmnia

    MehdiOmnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2008
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    192
    محل سکونت:
    هتل كارتون
    دوست من اتفاقا ميخواستم بنويسم در همون تايپيك قبلي
    خيليا ميگن اين سيم 2000تومن يا5000تومنه ولي اينجا (تهران) عمرا كمتر از 10 تومن پيدا كني
    من خودم خريدم12 تومن از فروشگاه نانو طبقه دوم علاالدين اينم كه ميدم 9 تومن چون ماله خودمه فقط يك ساعت كار كرده اونم چون كارت گرافيكم همون مدليه كه در بالا نوشتم و تصوير سياه سفيد به من ميداد
    و كابله الان يه گوشه افتاده خواستي بهت ميدم 8 تومن چون واقعا كابله نوئه و افتاده گوشه خونه
    بهر حال خواستي در خدمتم نخواستيم كه عزيز دلي هزينه پستشم 1300 تومنه كه اگر شما خواستي همون9 تومن بريز برات ميفرستمش
    ادرسم دادم نگي يه وقت ميخوام بيشتر بگيرم ازت يا كلاه سرت بذارم.
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  18. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    در مورد اين قيمت باز هم ميگم متأسفانه زياده و نميتونم بخرم . ولي در مورد مشكلتون
    مال من و برادرم 4000 هستش ولي مشكلي نداشت و فيلم ها رو رنگي و خوب نشون ميده.
    فقط يه موردي هست . با درايورهاي جديدي كه ويندوز XP ميكنه مشكل داره . من يه وينذوز xp3 از چند سال پيش داشتم كه هيچ وقت مشكل نداشت. متأسفانه سي ديش خراب شده و مثل اون تا حالا پيدا نكردم.
    خوشبختانه قايل گرافيكش سالم مونده و دارمش و هميشه بعد از نصب ويندوز دوباره با اين درايور قديمي، آپديتش ميكنم و مشكلش حل ميشه. من اگه تونستم كه با سرعت كم اينترنتم بعيده ، اين درايور رو جايي آپلودش ميكنم.
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  19. MehdiOmnia

    MehdiOmnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2008
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    192
    محل سکونت:
    هتل كارتون
    دستت درد نكنه راهنكمايي جالبي كردي بايد بررسيش كنم
    در مورد قيمتم گفتم ميدونم زياده اما خوب من خريدم12 تومن نگهش دارم بهتر تا كمتر از 8 تومن بخوام بفروشمش ها؟
    بهرحال ما در خدمتيم همه جوره
     
  20. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210



    اين كار رو بكنيد شايد جواب بده شايد هم نه . براي من كه جواب ميده البته همون طوري كه گفتم مال من 4000 هست
    1-بعد از دانلود اين فايل 28 مگي ، اونو از حالت فشرده خارج كنيد.

    http://www.mediafire.com/?mjwml1giytc

    2- آپديت كارت گرافيك : كليك راست روي My Computer و كليك روي prperties
    -كليك روي Hardware
    -كليك روي Device Manager
    -دو بار كليك روي Display adapters
    - حالا زير Display adapters ، كارت گرافيكتون مياد. بر روي اون كليك راست كنيد و update driver رو انتخاب كنيد.
    در پنجره اي كه براتون باز ميشه ، به جاي گزينه بالايي ، گزينه پاييني يعني Install from a list or specific location (Advanced)i رو تيك بزنيد و بعدش Next رو بزنيد.
    حالا به جاي گزينه ي بالايي ، گزينه پاييني يعني Don't search. I will choose the diver to install رو تيك بزنيد و بعدش بريد روي Next
    - توي پنجره باز شده ، روي Have Disk كليك كنيد و توي پنجره اي كه باز ميشه ، با استفاده از Browse فايل دانلود شده كه از حالت فشرده خارج شده رو بازكنيد. براي من اين مياد كه با پسوند .inf هستش، نميدونم براي بقيه چي مياد:
    nv4_disp_go
    روش كليك مي كنم و Open رو ميزنم و بعدش Ok رو ميزنم. منتظر ميمونم كه نصب بشه . در آخر ازتون مبخاد كه سيستم restart بشه كه اجازه ميديم.


    3- مطمئن باشيم كه كابل كامپيوتر به تلويزيون وصله. بعد از restart وسط دسكتاپ كليك راست مي كنيم و Nvidia-display رو مي زنيم كه جلوش اسم مانيتور مياد . روي اسم مانيتور كليك مي كنيم. حالا عكس مانيتور و TV ظاهر ميشه. بايد nview display mode روي clone باشه. روي مربع سمت راست كه TV هست ، كليك مي كنيم.

    ِبعدش Device setting
    Select Tv format
    به احتمال زياد M/NTSC

    ِبعدش Device setting
    Select Tv format
    Advanced
    حتمآ حتمآ حتمآ توي پنجره باز شده ، Video output format بايد روي Composite video-out- باشه
    بعدش Ok
    Apply
    Yes


    حالا در پنجره سمت چپي Tools رو كليك ميكنيم.
    توي پنجره سمت راست توي قسمت Troobleshooting ، جمله ي Force TV detection رو تيك ميزنيم.
    ِDetect displey
    Apply
    منتظر ميشيم سيستم Restart بشه

    4- بعد از restart وسط دسكتاپ كليك راست مي كنيم و Nvidia-display رو مي زنيم كه جلوش اسم مانيتور مياد . روي اسم مانيتور كليك مي كنيم.
    در پنجره سمتد چپ Full screen video رو كليك ميكنيم . توي پنجره سمت راست ، زير Full screen video
    بهتره Secondry display رو انتخاب كنم. بعدش هم
    ََApply
    Yes
     
  21. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    دوست من
    من یه چند تائی داشتم تاکید میکنم داشتم
    دوتا دومتری پیدا کردم برات پیغام گذاشتم
     
    Last edited: ‏28 می 2010
  22. mohammad59mm

    mohammad59mm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    210
    براتون پي ام زدم