• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد يه كامپيوتر ارزون

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بر دوستان عزيز،
آقا يكي از بچه‌ها يه سؤالي از من كرد، گفتم بهتره اين‌جا بپرسم. اين بنده خدا مي‌خواد با حدود 350 تومن يه كامپيوتر بگيره. راهنمايي مي‌خواس. چي مي‌تونه بگيره با اين پول كه كارش راه بيفته؟ كار حرفه‌اي هم نمي‌كنه. واس خونه مي‌خواد.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قزمر جان ! من يه كامپيوتر سراغ دارم فروشي . مطمئنم كه بيش از 2 هفته باز نبوده ( مال پسر يكي از همكارامه كه بهش تدريس خصوصي ميكنم ) و پدره بخاطر كنكور پسره بسته گذاشته كنار ! حالا هم ميخواد بفروشتش (بيچاره !) . مشخصاتشو مينويشم :
cpu :celeron1.7
ram:256 s.d
m.b.: asus p4s 533vm
sound - vga(32MB) onboard
cd writer:teak40x
modem:faxtalk56k
case: pcworld-300W
monitor:flat700b
mouse:genius
keyboard:star(?)
speaker : goldwin520W-superwoofer
اگه بدردت ميخوره يه قيمتي بگو . ببينيم شايد جور شد .
البته ميدونم مينش نسبتا قديميه ولي خوب به نسبت قيمتش شايد بد نباشه .
كس ديگه اي هم خواست اول به قزمر و اگه نخواست به بالاترين قيمت ديگران فروخته ميشود !!!!!!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
كاكو جون مخلصيم.
آقا خودش هيچ قيمتي نداره؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حول 400 ميچرخه . حالا با يكم تخفيف .
به نسبت قيمتش بدك نيست . (مانيتور هم يه ور تخته . ميدوني كه ؟)
بهتر نيست بذاريمش توي تاپيك قيمتهاي سخت افزاري (؟) تا بچه ها روش قيمت بذارن ؟
قربونت .
ميلتو چك كن.
پ.ن:راستي يادم رفته بود . هاردش 40 گيگه . ;)

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
نه آقا، سعي مي‌كنيم كنار بيايم. من هم زنگ مي‌زنم به يكي دو تا از بر و بچ قيمت در مي‌آرم براش.
قربونت برم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
كاكو جان، من قيمت‌ها رو پرسيدم. فكر مي‌كنم 350 قيمت خوبي باشه. اگه موافقي منم با اين بنده خدا هماهنگ كنم.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فكر كنم 350 كفشه ! و نسبتا پائين . زير370 راه نداره . البته براي اين بابا ! به خودش هم گفتم بهتره ازش استفاده كنه تا بخاد بفروشتش و همينجوريشم كلي ضرر داره ميده . فقط اين بنده خدا خيلي كم درباره كامپيوتر ميدونه . موقع خريدن هم ميشه گفت گرون خريده ! به من گفت . منم درخواست شما رو كه ديدم يادش افتادم وگرنه از يادم رفته بود .

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
خب پس بذار من با اين بنده خدا صحبت كنم ببينم با 370 موافقت مي‌كنه يا نه. خبرش رو بهت مي‌دم.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باشه ! چه بحث جالبيه " اين بنده خدا " و " اون بنده خدا " !!!
راستي قزمر جان ! از كجا ميتونم يكسري اطلاعات عمومي درباره هاست و كنترل پنل و اينها پيدا كنم ؟ من يه هاست مجاني گرفتم و ميخوام اگه بشه با سرويس ميلش چند تا اكانت ميل رو از يجا ببينم . ميشه اينكارو كرد ؟ نميخوامم از آوتلوك استفاده كنم چون همش احساس ميكنم پسوردم داره دزديده ميشه!!
در ضمن با يوزر و پسي كه بهم دادن ميتونم وارد كنترل پنل بشم ولي توي اون ftp نه ! يعني وقتي توي private ميخوام برم يوزر وپس كار نميكنه !
چه كارهاي ديگه اي ميشه با هاست كرد ؟
ببخشيد ديگه من بي سواتم تو اين زمينه ها !

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
كاكو جان، راستش من همچين درست و حسابي نفهميدم چكار مي‌خواي بكني. اگه درست فهميده باشم، چند تا آدرس email داري و مي‌خواي همه رو با هم يك جا ببيني. خب يه راهش همونيه كه گفتي، يعني آوت‌لوك. راستش من حداقل 6-7 ساله دارم از آوت‌لوك استفاده مي‌كنم و هيچ وقت هم مشكل امنيتي نداشتم. اما اگه نمي‌خواي از اين راه استفاده كني، يه خورده كار سخت مي‌شه. چون يا بايد هر كدوم رو جدا چك كني، يا اگه بخواي همة نامه‌ها بره يه جا، بايد هر كدوم از اون آدرس email ها رو Forward كني به اون يك محل. سرويس forward كردن رو هم هر جايي به آدم نمي‌ده. مثلاً مال Yahoo پوليه.
يه چيزي هم الان يادم اومد. اگر احياناً فقط با خود آوت‌لوك مشكل داري، نرم‌افزارهاي ديگه‌اي هستن كه همون كار رو مي‌كنن و هيچي هم از Outlook كم ندارن كه زياد هم دارن. مثلاً كافيه يه نگاهي به نسخه‌هاي جديد نت‌اسكيپ بندازي (فكر كنم آخريش 7.1 باشه). ولي اگه دقيق‌تر توضيح بدي كه چي مي‌خواي، دقيق‌تر هم مي‌شه راهنماييت كرد.
آها، يه چيزي رو هم كه يادم رفت بگم، اين بود كه سؤالت در مورد كنترل پانلت هم عموميه، چون هاستينگ‌هاي مختلف، از نرم‌افزارهاي مختلفي براي كنترل‌پانلشون استفاده مي‌كنن. بايد ببيني اسم كنترل‌پانلت چيه. بعد به راحتي با يه جستجوي ساده مي‌توني سايتش رو توي اينترنت پيدا كني و حتماً يه راهنماي مفصل توش پيدا خواهي كرد.
در خدمتيم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
يه چيزي هم الان به ذهنم رسيد. در مورد ftp كه نوشته بودي كار نمي‌كنه، تعجب كردم، آخه اصلاً اصل در اختيار گذاشتن فضا، همون ftp است و قرار دادن فايل روي فضاي در اختيار گذاشته شده.
باز هم چك كن ببين كار نمي‌كنه، امكان داره كه لازم باشه username ات رو بصورت كامل بزني. مثلاً اگه username اي كه گرفتي هست abc و اين رو از سايت www.domainname.com گرفتي، شايد لازم باشه كه username ات رو در هنگام ftp اين‌جوري بزني: [email protected]

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دستت درد نكنه و ممنون از توجهت . مشكلي نيست ! از تو خود كنترل پنل همه كار ميشه كرد ! اسمش CPanel X است و خيلي باكلاس و گرافيكي . از host-iran.net گرفتم . و5 مگه .
(قسمت "گفتگوي ويژه" سرمايه راه افتاده . سر بزن ! )البته سعي ميكنم زياد از اين حرفا اينجا نزنم . قاطي ميشه .

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستي اين ميل ياهو كه 1 ماه همه سرويس هاشو مجاني ميده رو گرفتي ؟ (100 مگ !!) چه امكاناتي دارن ! يهودين و پولدار ديگه !

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.اگه معامله تون پا نگرفت خبر بدين منم يه همچين چيزي ميخوام

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه می خواین و معامله سر نگرفته من هم یه قیمت بذارم که با هم به توافق برسین.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
والا فعلا كه قزمر چيزي نگفته . اما ترجيح ميدم اگه بخواد اول به اون بدم ( نوبت و اينا .. ) .
مخلصيم .

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه کسی می خواد یه سیستم ارزون بخره این خوبه:

CPU 1.7G Intl Celeron BOX 47500 tomans
MotherBoard Giga 8s650GXM Avajang 47500 "
VGA SIS 64M Onboard
Sound Realtek Onboard
RAM 256M DDR Spectek Chip Spectek 30000 "
HDD 40 G Maxtor 44500 "
FDD Mitsumi 5500 "
Monitor 15" LG TCO 101000 "
Keyboard Turbomedia 5500 "
Mouse Netscrol 2500 "
FAX Modem Rockwell DP 56K 12500 "
Speaker NEC 360W 8500 "
CD ROM ASUS 40X MTC 18500 "
البته اگه جاش دی وی دی بخرین بهتره.
Case 23500 - ...
البته بهتره Green

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فكر كنم با توجه به اينكه مانيتور سيستم معرفي من 17 و از طرف بيرون تخت(كه خيلي ها ميگن از flatron ها بهتره !) هست قيمتم نسبتا خوبه . نه ؟ (مابقي قطعات تقريبا تو همين مايه هاست )

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا اون بنده خدا (!!!) ديروز خونه نبود، تلفني براش پيغام گذاشتم، تا امشب معلوم مي‌شه. خبرش رو مي‌دم. اگه نخواس، دوستان بفرمان.
ضمناً از هاردور عزيز هم بشدت سپاسگزاريم، ولي من و داش كاكو اين حرفا رو نداريم.
مخلصاً جميعا، ولا تفرقوا!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم هميني كه قزمر عزيز گفت هستم !
در ضمن هاردور و تسلطش رو به كارش تحسين ميكنم . من كه شخصا كلي استفاده كردم از مباحث و جوابهاش . دارم روي يكي از رفقا كه نسبتا كارش درسته تو سخت افزار ( البته به پاي شما نميرسه ! ) كار ميكنم وارد پي تيش كنم و كمك كار شما و تاپيك قيمتها بشه . مطمئنم خيلي كمك خواهد شد . قيمتها و ... رو داره و تو بازار هم هست و ... .

بالا