• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد lenovo y410 با 450 دلار تخفيف !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
اين قضيه واسه من خيلي فوريه! خيلي
اگه ميتونيد راهنماييم كنيد
به اين لينك بريد:
IdeaPad Y410p High-Performance 14" Multimedia Laptop from Lenovo | Lenovo (US)
به نظرتون ميرزه 50 دلار به خاطر تفاوت مانيتور 799 دلاريه با 849 دلاريه بدم؟
y510 كه 989 دلاره ميرزه نسبت به اين؟
IdeaPad Y510p High-Performance 15.6" Multimedia Laptop from Lenovo | Lenovo (US)
خيلي فوريه
ممنون

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
برای خرید این مدل ها باید 1 تا چند ماه صبر کنید.مگر اینکه از خارج تهیه کنید.
تفاوت رزولوشن اون دو مدل کمه و به نظر من ارزش نداره.تو اجرای بازی شاید گرونتره قشنگتر نشون بده!
اما شک نکنید که y510p زمین تا آسمون تفاوت داره با 14 اینچ.امکان SLI و رزولوشن Full HD

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
برای خرید این مدل ها باید 1 تا چند ماه صبر کنید.مگر اینکه از خارج تهیه کنید.
تفاوت رزولوشن اون دو مدل کمه و به نظر من ارزش نداره.تو اجرای بازی شاید گرونتره قشنگتر نشون بده!
اما شک نکنید که y510p زمین تا آسمون تفاوت داره با 14 اینچ.امکان SLI و رزولوشن Full HD

بله عزيز
ميخوام از خارج از كشور واسم بيارن
يعني y510 كه حدود 190 دلار اختلاف قيمت داره ارزششو داره؟
اين امكانات اضافي اي كه داره 190*3200=608000 هزار تومن ميرزه؟
اگه با همون 989 دلار بيارم،به نظرت با توجه به قيمتاي توي ايران، اين مدل اگه بياد چقدر قيمتش ميشه؟ با توجه به امكانات خيلي خوبش
؟؟؟

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
بله عزيز
ميخوام از خارج از كشور واسم بيارن
يعني y510 كه حدود 190 دلار اختلاف قيمت داره ارزششو داره؟
اين امكانات اضافي اي كه داره 190*3200=608000 هزار تومن ميرزه؟
اگه با همون 989 دلار بيارم،به نظرت با توجه به قيمتاي توي ايران، اين مدل اگه بياد چقدر قيمتش ميشه؟ با توجه به امكانات خيلي خوبش
؟؟؟
اون قیمت رو الکی فرض کنید.بیرون گرونتره.منظورم همون خارج هست.تازه داخل سایتش هم خرید کنید باز می بینید تا دستتون برسه 400 دلار اضافه میشه!
نظر شخصی.اگر بازی زیاد می کنید و قصد دارید مدت طولانی نگه دارید،مدل 1299 دلاری که به جای DVD گرافیک SLI می خوره رو تهیه کنید و دو سال یا بیشتر لذت ببرید.خودم در به در دنبلشم،اما حس صبر کردن ندارم.

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
اون قیمت رو الکی فرض کنید.بیرون گرونتره.منظورم همون خارج هست.تازه داخل سایتش هم خرید کنید باز می بینید تا دستتون برسه 400 دلار اضافه میشه!
نظر شخصی.اگر بازی زیاد می کنید و قصد دارید مدت طولانی نگه دارید،مدل 1299 دلاری که به جای DVD گرافیک SLI می خوره رو تهیه کنید و دو سال یا بیشتر لذت ببرید.خودم در به در دنبلشم،اما حس صبر کردن ندارم.

راستش زياد اهل گيم نيستم
زيادش يه pes هستش!
بيشتر دنبال يه چيزي هستم كه كانفينگ بالا داشته باشه و بصرفه كه از خارج از كشور بيارم
منظورتون چيه كه تا برسه دستم 400 دلار ديگه مثلا بهش اضافه ميشه؟
آخه من با بعضي از دوستانم كه از سايتاي ديگه خريد داشتن پرسيدم گفتن به همون قيمت هستش!
ميشه توضيح بديد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا