• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرِِِیــــدار گوشی طرح اصلی گرید A

h2o_polo

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
از بچه های این سایت کسی هست که تو کار فروش گوشی چینی طرح اصلی با کیفیت خوب باشه؟؟
یا اگه سایت معتبری می شناسید یا جای خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید.
طرح iphone میخوام.

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام دوستان
از بچه های این سایت کسی هست که تو کار فروش گوشی چینی طرح اصلی با کیفیت خوب باشه؟؟
طرح iphone میخوام.

سلام دوست عزیز در حدمتتون هستم .

آیفون درجه ۲ داریم :‌۴۵۰۰۰ تومان و ۵۰۰۰۰ تومان

آيفون درجه ۱ داریم :‌ ۹۵۰۰۰ تومان مدل ساده / ۱۳۰۰۰۰ تومان مدل وای فای دار / ۱۵۰۰۰۰ تومان مدل وای تی وی دار

گوشی درجه ۱ چینی واقعا کیفیت عالی دارند . تمام گوشی ها با فاکتور تقدیم مشتری می گردد .
موفق باشید .

7000

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان
طرح iphone میخوام.

سلام دوست عزیز در حدمتتون هستم .

آیفون درجه ۲ داریم :‌۴۵۰۰۰ تومان و ۵۰۰۰۰ تومان

آيفون درجه ۱ داریم :‌ ۹۵۰۰۰ تومان مدل ساده / ۱۳۰۰۰۰ تومان مدل وای فای دار / ۱۵۰۰۰۰ تومان مدل وای تی وی دار

گوشی درجه ۱ چینی واقعا کیفیت عالی دارند . تمام گوشی ها با فاکتور تقدیم مشتری می گردد .
موفق باشید .

بنده پیشنهاد میکنم از این اقا خرید نکنید !!!

دلیل:من یه گوشی ایفون طرح اصلی (به گفته خودشون گرید آ) اواخر سال گذشته از ایشون به قیمت 135000 تومن خریداری کردم
بعد از 3 زوش گوشی به دستم رسید و تست کردم دیدم مشکل داره و بعد هم با ایشون تماس گرفتم گفتم گوشی مشکل داره و قرار شد پس بگیرن و فردا براشون ارسالش کنم
که روز بعد چند بار زنگ زدم جواب ندادن و بعد از یه شماره دیگه زنگ زدم جواب دادنو منو پیچوندن و گفتن که همکارم براتون ارسال کرده و من در جریان نیستم بعد از ظهرد زنگ بزنید
خلاصه اینقدر این کار رو ادامه دادن تا اخر در پیغام خصوصی در سایت عصرجوان به من گفتن گوشی رو عوض نمیکنیم و باید اول فکراتون رو میکردید و .............
منم دیدم ارزش نداره اصلا بیخیالش شدم
الانم هنوز گوشی رو دارم و اصلا ازش 1 روز هم استفاده نکردم
============
خلاصه کلام پولتو دور نریز دوست من از یه ادم مطمئن خرید کن

موفق باشید

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
بنده پیشنهاد میکنم از این اقا خرید نکنید !!!

دلیل:من یه گوشی ایفون طرح اصلی (به گفته خودشون گرید آ) اواخر سال گذشته از ایشون به قیمت 135000 تومن خریداری کردم
بعد از 3 زوش گوشی به دستم رسید و تست کردم دیدم مشکل داره و بعد هم با ایشون تماس گرفتم گفتم گوشی مشکل داره و قرار شد پس بگیرن و فردا براشون ارسالش کنم
که روز بعد چند بار زنگ زدم جواب ندادن و بعد از یه شماره دیگه زنگ زدم جواب دادنو منو پیچوندن و گفتن که همکارم براتون ارسال کرده و من در جریان نیستم بعد از ظهرد زنگ بزنید
خلاصه اینقدر این کار رو ادامه دادن تا اخر در پیغام خصوصی در سایت عصرجوان به من گفتن گوشی رو عوض نمیکنیم و باید اول فکراتون رو میکردید و .............
منم دیدم ارزش نداره اصلا بیخیالش شدم
الانم هنوز گوشی رو دارم و اصلا ازش 1 روز هم استفاده نکردم
============
خلاصه کلام پولتو دور نریز دوست من از یه ادم مطمئن خرید کن

موفق باشید

دوست عزیز مشکل شما چیه ؟‌ از ما خرید کردید میشه ثابت کنید اگر حق با شما بود نمی گذارم ۱ دقیقه بگذره گوشی ازتون پس می گیرم.

تو سابقه ۵ سال کارم یک عدد گوشی در سایت عصر جوان نفروختم و نه حتی عضو هستم اونجا و تو این مدت سابقم هم با خیلی مشکلات دست و پنجه نرم کردم از جمله این یک سری آدما از روی خصلتی که دارن الکی دوست دارن کار و کاسبی بعضیارو بریزن بهم نمونش همین چند شب پیش تاپیک آقای مردانی ریختن بهم برای اینکه ایشون ۲ ساعت جواب نداده بوده از این جور آدما هستن و من قصد توهین به شما ندارم و امید وارم به جای توهین و ادامه دادن تهمت هاتون این ادعای خودتون ثابت کنید مطمپن باشید مشکلتونو جلوی همین بچه های پرشین تولز عزیز حل خواهم کرد .

موفق و سر بلند باشید .

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوستان عزیز
اینجا محل مطرح کردن شکایت ها نیست
اگه از کسی شاکی هستین ، با سند و مدرک تو قسمت روابط عمومی بازارچه میتونید تاپیک ایجاد کنید
که از طرف مدیریت رسیدگی بشه
وگرنه بی دلیل به کسی تهمت نزنید
ممنون میشم

بالا