• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدارمین وسی پی یو 1150 فقط ASUS H81M-C +هاسول core i 3 4130

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
سلام دوستان خریدار مین و سی پی یو 1150 هستم با مشخصات زیر _______
ASUS H81M-C +هاسول core i 3 4130
دست دوم یا نو فرقی نمیکنه ________________
قیمتاتون رو هم اعلام کنید تو همین تاپیک پ خ بازی نکنید تورو خدا _________

saleh8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه بود به من پ خ کنید فقط مادربورد

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
مادربورد: 296
سی پی یو: 355

m.miladalikhani

Registered User
لایک‌ها
3
میلاد جان ببخشید جسارتا یه سوال میپرسم.چون منم قصد تهیه چنین باندلی رو دارم.
ولی خواستم دلیل انتخاب asus رو بپرسم ازت.
آخه من میخوام گیگا همین مدلی رو بر دارم. که اونم سایت لیون زده 215 خواستم بپرسم به نظرت بورد خوبیه؟یا هم رده های اسوس انتخاب عاقلانه تری میتونن باشن؟از همه نظر میپرسم.
یکی از فاکتورهای من برای گیگا گارانتی آواژنگ اونه.
حالا از خدمات گارانتی اسوس اطلاع ندارم مثل اینکه فقط توی تهران خدمات میدن.ولی آواژنگ توی شهر ما دفتر هم داره!و همونجا تعویض میکنن!
سی پی یو هم G3220 میخوام بگیرم.نمیدونم سری پنتیوم بالا تر از این توی بازار هست این سوکت یا فقط همینه!آخه سایت لیون و ... فقط همین مدل رو زدن!
ببخشید وقتتم گرفتم.

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
میلاد جان ببخشید جسارتا یه سوال میپرسم.چون منم قصد تهیه چنین باندلی رو دارم.
ولی خواستم دلیل انتخاب asus رو بپرسم ازت.
آخه من میخوام گیگا همین مدلی رو بر دارم. که اونم سایت لیون زده 215 خواستم بپرسم به نظرت بورد خوبیه؟یا هم رده های اسوس انتخاب عاقلانه تری میتونن باشن؟از همه نظر میپرسم.
یکی از فاکتورهای من برای گیگا گارانتی آواژنگ اونه.
حالا از خدمات گارانتی اسوس اطلاع ندارم مثل اینکه فقط توی تهران خدمات میدن.ولی آواژنگ توی شهر ما دفتر هم داره!و همونجا تعویض میکنن!
سی پی یو هم G3220 میخوام بگیرم.نمیدونم سری پنتیوم بالا تر از این توی بازار هست این سوکت یا فقط همینه!آخه سایت لیون و ... فقط همین مدل رو زدن!
ببخشید وقتتم گرفتم.
سلام میلاد جان _____ والا انتخاب مادربورد یه چیز سلیقه ای هست
تا جایی که من اطلاع دارم این مدل دقیقا همون h61 تو سوکت 1155 هست با مزیت اینکه مشکلات سری قبل رفع شده ___ بورد فوق العاده بصرفه از لحاظ اقتصادی هستن و هزینه ____مزیت اصلیش داشتن usb3 هست ______ ایسوس و گیگاش با هم فرقی ندارن این مدل
گارانتی آواژنگ هم عالیه توش شکی نیست ____
همین مین ایسوسی که من میخوام بردارم گارانتی ویستاست و فکر کنم تو شهر خودمون ( قزوین ) هم نمایندگی داره _
گذشته از اینا باید بگم خودم هم دلم برای ایسوس تنگ شده :D
بنظرم 3220 نگیر _____ بیا یدونه 4130 core i 3 بردار شنیدم که محشره و باندل خوبی میشه ____
باز درهر صورت انتخاب با خودته ____
راستی مین گیگایی که میخوای برداری گارانتیش یه ساله هست ؟

m.miladalikhani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام میلاد جان _____ والا انتخاب مادربورد یه چیز سلیقه ای هست
تا جایی که من اطلاع دارم این مدل دقیقا همون h61 تو سوکت 1155 هست با مزیت اینکه مشکلات سری قبل رفع شده ___ بورد فوق العاده بصرفه از لحاظ اقتصادی هستن و هزینه ____مزیت اصلیش داشتن usb3 هست ______ ایسوس و گیگاش با هم فرقی ندارن این مدل
گارانتی آواژنگ هم عالیه توش شکی نیست ____
همین مین ایسوسی که من میخوام بردارم گارانتی ویستاست و فکر کنم تو شهر خودمون ( قزوین ) هم نمایندگی داره _
گذشته از اینا باید بگم خودم هم دلم برای ایسوس تنگ شده :D
بنظرم 3220 نگیر _____ بیا یدونه 4130 core i 3 بردار شنیدم که محشره و باندل خوبی میشه ____
باز درهر صورت انتخاب با خودته ____
راستی مین گیگایی که میخوای برداری گارانتیش یه ساله هست ؟
مرسی از پاسخت.
والا اهواز نمایندگی های آواژنگ اصلا چنین بورد گیگایی نیاوردن.اگر تا چند روز دیگه نیارن منم مجبورم از فروم یا از لیون تهیه کنم.هنوز نمیدونم گارانتیش چطوریه.فقط روی این حساب که گیگا همیشه 3 ساله آواژنگ بوده دارم اینو بر میدارم.
در مورد 4130 هم باید بگم که بودجم نمیرسه.مجبورم سری پنتیوم بر دارم.
بازم مرسی :)

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
مرسی از پاسخت.
والا اهواز نمایندگی های آواژنگ اصلا چنین بورد گیگایی نیاوردن.اگر تا چند روز دیگه نیارن منم مجبورم از فروم یا از لیون تهیه کنم.هنوز نمیدونم گارانتیش چطوریه.فقط روی این حساب که گیگا همیشه 3 ساله آواژنگ بوده دارم اینو بر میدارم.
در مورد 4130 هم باید بگم که بودجم نمیرسه.مجبورم سری پنتیوم بر دارم.
بازم مرسی :)
ازجناب برزویی بگیرایشون دارن این مینوقیمتشم ازلیون پایینتربود،

m.miladalikhani

Registered User
لایک‌ها
3
ازجناب برزویی بگیرایشون دارن این مینوقیمتشم ازلیون پایینتربود،
میشه نام کاربریشون یا لینک یکی از تایپیکاشو بهم بدی؟آخه دقیق نمیشناسم.اکثر نام کاربری ها آشناس ولی به فامیل کسیو نمیشناسم اینجا.

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
مادربورد آکبند گارانتی سازگار بهتون 260 میدم.
سی پی یو آکبند باکس 365 .

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
اون قیمتی که دادم به شما اشتباه از طرف همکارم بود که قیمت رو به من اشتباه گفتید وقتی فرمودی این قیمت هست تعجب کردم خودم چک کردم دیدم بله حق با شماست.
قیمت بورد 217 هست و سی پی یو 350
ولی اینکه می فرمایید 210 و 340 قیمت دارید باید بگم قیمتتون خیلی عالی هست. بعید می بینم زیر قیمت خودتون گیر بیارید.

بالا