داره دوست گرامیسلام فکر نمیکنم 1 داشته باشه همشون 512 هستند-up
عزیز قیمت رو همین جا اعلام کنید ممنون میشم دوست گلماز برند xfx من یک عدد کارکرده دارم و مدتهاست که ازش استفاده نکردم در صورت تمایل پی ام بزنید.ضمنا فن کارخانه ای خودش را داره و کلا کارت گرمی است تا انجا که من میدانم!
قیمت رو نمیدونم شما بفرمایید چقدر میخواستید هزینه کنید اگر معقول بود به همان قیمت میدهم .منظورم از گرم بودن کارت یک سری از کارتهای قدیمی بودند که دمای اونها بالا بود مثل 4870 -4850 -یا همین 9800 البته مشکلی ایجاد نمیکنه اما انتظار کولینگ کارتهای جدید را نباید داشته باشید-اگر تهران هستید میتونید تشریف بیارید محل کارم کارت رو ببرید تست کنید و اگر اوکی بود پول را واریز کنید.عزیز قیمت رو همین جا اعلام کنید ممنون میشم دوست گلم
در مورد گرمی منظورتون رو متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟؟
یعنی خیلی گرم میشه ؟
آقا این صداقتت منو کشته............از برند xfx من یک عدد کارکرده دارم و مدتهاست که ازش استفاده نکردم در صورت تمایل پی ام بزنید.ضمنا فن کارخانه ای خودش را داره و کلا کارت گرمی است تا انجا که من میدانم!
پیشتر خدمتتان عارض شدم که فرصت و دسترسی به پست ندارم،و اگر دوستی یا اشنایی دارید در تهران بفرستید،من کارت رو تقدیم ایشان میکنم،و تا امروز هم به خاطر مسئله اخلاقی منتظر شما بودم و الا از همان روز اول مشتری دست به نقد در تهران داشتم،به هر حال این شرایط منه در غیر این صورت شرمنده شما هستم و پوزش من رو بپذیرید.آقایون من بندرعباس هستم هر کی میتونه پست کنه پیشنهاد بده مثل این آقا (odesa) نشه بعد از کلی صحبت حالا یادش اومده نمیتونه پست کنهی