• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آمپ Rockford T600-4

grizli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام:

از بین اساتید عزیز اگر کسی آمپ T600-4 راکفورد در حد داره و قصد فروش کرده به بنده یه خبری بدید لطفاً.
ممنون

Last edited:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
تا موقعی که بود همه ناز میکردن حالا که فروختم همه دنبالشن خیلی جالبه برام این قضیه:general206: الان اگه کارکرده بتونی گیر بیاری باید به قیمتی که برای اکبندش گذاشته بودم بخری
دو تا کامپوننت اکبند T1652s دارم یکیشو یکی از دوستان قراره فردا بیانه بده براش کنار بذارم یدونه دیگه میمونه اگه خواستید

grizli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا اولاً قسمت نبوده، در ثانی من 2 هفته است اوفتادم دنبالش، قبلاً تو فکرش نبودم. کامپ هم T1652s یه جفت دارم. ممنون

آمپ مناسب چی میتونم بگیرم برای یه جفت T1652s و T1693 ؟

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
قيمت کامپ راکفورد چنده امير خان؟؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
قيمت کامپ راکفورد چنده امير خان؟؟
فقط اکبندش دارم اونم ۷۰۰ تقدیمتون میکنم
والا اولاً قسمت نبوده، در ثانی من 2 هفته است اوفتادم دنبالش، قبلاً تو فکرش نبودم. کامپ هم T1652s یه جفت دارم. ممنون

آمپ مناسب چی میتونم بگیرم برای یه جفت T1652s و T1693 ؟
شما رو منظورم نبود کلی گفتم
امپ همون راکفورد خوبه براشون الان ۴ کانال فکر کنم یدونه t400-4 باشه اونم ۹۳۰ میتونم تقدیم کنم اکبند

grizli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیر خان انشااله فرصت بشه ما اولاً وسعمون برسه از شما خرید کنیم چون من تاپیک هاتون رو که دنبال میکنم اجناس خووب و با کیفیتی ارائه میدید. بعد هم اینکه من ترجیحا دنبال یه آمپ خووب با توان خروجی 4 تا 100 وات هستم. شما چیزی پیشنهاد میدید؟ مثلاً از برند آلپاین یا یه برند خووب! من واقعاً برای خرید و انتخاب آمپ مستعصل موندم!

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امیر خان انشااله فرصت بشه ما اولاً وسعمون برسه از شما خرید کنیم چون من تاپیک هاتون رو که دنبال میکنم اجناس خووب و با کیفیتی ارائه میدید. بعد هم اینکه من ترجیحا دنبال یه آمپ خووب با توان خروجی 4 تا 100 وات هستم. شما چیزی پیشنهاد میدید؟ مثلاً از برند آلپاین یا یه برند خووب! من واقعاً برای خرید و انتخاب آمپ مستعصل موندم!
همون T400-4 براتون کفایت میکنه http://www.rockfordfosgate.com/products/details/t400-4 خروجی واقعیش 4 تا 90 تاست t600-4 بهتون 4 تا 130 وات واقعی میده که زیاده براتون
امپای راکفورد تو هر کدومشون شناسنامه داره که مشخص میکنه خروجی واقعیشون که تو ازمایشگاه اندازه گیری چه مقدار و تو سریای پاور همیشه یه مقدار خروجیشون بیشتر

بالا