• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آیفون 4s سفید!

narij

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام.یه عدد آیفون 4s سفید میخوام بخرم.لطفا فقط کار کرده ها جنسشون رو با قیمت متعادل بگن.ترجیحا 32 یا 64 باشه.اما 16 هم شد روش فکر میکنم...
ضمنا خود من تو همین کار هستم و یوزرم رو در انجمن های دیگه دوستان اپل باز میشناسن.پس لطفا قیمت فضایی ندید...
با تشکر...

narij

Registered User
لایک‌ها
3
4s داران عزیز کسی مایل به فروش نیست یعنی؟!ای بابا

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
در روز بیشتر از 1 بار آپ نکنید
در صورت تکرار تاپیکتون حذف میشه .

narij

Registered User
لایک‌ها
3
در روز بیشتر از 1 بار آپ نکنید
در صورت تکرار تاپیکتون حذف میشه .

همکار محترم انجمن تاپیک فروش نیست که تهدید میکنی.حذف کن یکی دیگه میسازم یوزر رو بن کم یه یوزر دیگه.آیپی رو بن کن با یه آیپی دیگه میام.پس انقدر بیمورد تهدید نکنید الکی.قوانین انجمن داری رو هم مطالعه کنی بد نیست
اول آدم تذکر میده بعد اخطار به حذف تاپیک.نه اینکه بار اول تهدید کنه.امیدورام مفهوم بوده باشه...

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
همکار محترم انجمن تاپیک فروش نیست که تهدید میکنی.حذف کن یکی دیگه میسازم یوزر رو بن کم یه یوزر دیگه.آیپی رو بن کن با یه آیپی دیگه میام.پس انقدر بیمورد تهدید نکنید الکی.قوانین انجمن داری رو هم مطالعه کنی بد نیست
اول آدم تذکر میده بعد اخطار به حذف تاپیک.نه اینکه بار اول تهدید کنه.امیدورام مفهوم بوده باشه...

انگار واسه شما مفهوم نیست .
مقصود این کار ، اینه که تاپیک شما در روز بیشتر از 1 بار آپ نشه .
شما با 10 تا یوزر دیگه هم بیای آپ کنی ، من به جز آخری ، همه رو حذف میکنم .
اصلا هم مهم نیست که چه شخصی آپ میکنه .
اگه هم تکرار بشه ، برخورد جدی از طرف مدیریت انجام میشه .

narij

Registered User
لایک‌ها
3
انگار واسه شما مفهوم نیست .
مقصود این کار ، اینه که تاپیک شما در روز بیشتر از 1 بار آپ نشه .
شما با 10 تا یوزر دیگه هم بیای آپ کنی ، من به جز آخری ، همه رو حذف میکنم .
اصلا هم مهم نیست که چه شخصی آپ میکنه .
اگه هم تکرار بشه ، برخورد جدی از طرف مدیریت انجام میشه .
شما متوجه نمیشه دوست من.من نگفتم با یه یوزر دیگه میام تاپیک رو آپ میکنم من گفتم تهش اینه که یوزر رو بن میکنی من یه یوزر دیگه میسازم و با اون تاپیک میزنم.پبعدشم باید به مدیر کل صحبت کرد که با شما صحبت کنن طرز برخوردتون با کار برها درست بشه چون برخورد شما اصلا در شان اکثر کاربر ها نیست.اگر میبینید که اینجا شده پرشین تولز واسه همین کار بر ها بوده و بس.پس بهتره بیمورد کار بر ها رو فراری ندین.فقط این مشکل من نیست
چندین و چند نفر رو میشناسم که از همین برخورد شما گله داشتندوامیدوارم در آینده نه چندان دور کمی در برخوردتون فکر و تجدید نظر کنید...
یا حق...

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
شما متوجه نمیشه دوست من.من نگفتم با یه یوزر دیگه میام تاپیک رو آپ میکنم من گفتم تهش اینه که یوزر رو بن میکنی من یه یوزر دیگه میسازم و با اون تاپیک میزنم.پبعدشم باید به مدیر کل صحبت کرد که با شما صحبت کنن طرز برخوردتون با کار برها درست بشه چون برخورد شما اصلا در شان اکثر کاربر ها نیست.اگر میبینید که اینجا شده پرشین تولز واسه همین کار بر ها بوده و بس.پس بهتره بیمورد کار بر ها رو فراری ندین.فقط این مشکل من نیست
چندین و چند نفر رو میشناسم که از همین برخورد شما گله داشتندوامیدوارم در آینده نه چندان دور کمی در برخوردتون فکر و تجدید نظر کنید...
یا حق...

مهم نیست شما با چه اکانتی بیای .
اینجا هرکس قوانین رو نقض کنه باهاش برخورد میشه .
در ضمن ، شما خودتو قاطی بقیه نکن .
اینجا فروشنده ها و کاربرایی داره که شما آرزوی شخصیتشون رو داری .
اون چندین نفر هم که میگی ، اشخاصی مثل شما هستن که فقط واسه افزایش پست آپ میکنن .
برخورد من با هرکسی ، دقیقا به شخصیت خودش بر میگرده .
اگه در این مورد هم شکایتی دارین اینجا میتونید مطرح کنید :
http://forum.persiantools.com/t199732.html

narij

Registered User
لایک‌ها
3
مهم نیست شما با چه اکانتی بیای .
اینجا هرکس قوانین رو نقض کنه باهاش برخورد میشه .
در ضمن ، شما خودتو قاطی بقیه نکن .
اینجا فروشنده ها و کاربرایی داره که شما آرزوی شخصیتشون رو داری .
اون چندین نفر هم که میگی ، اشخاصی مثل شما هستن که فقط واسه افزایش پست آپ میکنن .
برخورد من با هرکسی ، دقیقا به شخصیت خودش بر میگرده .
اگه در این مورد هم شکایتی دارین اینجا میتونید مطرح کنید :
http://forum.persiantools.com/t199732.html
اگر من آرزوی شخصیت اون ها رو دارم تو آرزو داری هر چی داری بدی بتونی یه مین جای من باشی...من خودم تو تیم مدیریت بزرگترین انجمن اپل ایران هستم.خدارو شکر همه من رو این جا و اونجا میشناسن همه شما رو هم میشناسن پس میزارم پای کسایی که این رو میخونن.بتهره دیگه تاپیک من رو هم خراب نکنی با پست های بی مورد.ضمنا قوانین رو هم بخون اگر آیفون 4S داری اینجا پست بده نه بزار ما ما به کارمون برسیم...

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
یه سفید 64 GB با گارانتی پارس کامتل دارم چند میخری؟

narij

Registered User
لایک‌ها
3
یه سفید 64 GB با گارانتی پارس کامتل دارم چند میخری؟

گارانتی برام زیاد مهم نیست دوست من.شما اگر یه قیمت معقول بدید صد درصد میخوام...قیمت پیشنهادی تون رو برای من پ.خ بدید تا ببینیم برای من می صرفه که با هم معامله کنیم یا خیر...ممنون منتظرتونم

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
شما قیمتی که برات میصرفه پ.خ کن

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
دوست من جنس برای شماست من ندیدم که کار کرده هست چقدر تمیزه و...آکبنده یا کار کرده؟ و چقدر تمیزه؟

کارکرده.خیلی تمیز با آکبند مو نمیزنه.

قیمتی که شما روش میذاری چقدره

15619

Registered User
لایک‌ها
31
اگر من آرزوی شخصیت اون ها رو دارم تو آرزو داری هر چی داری بدی بتونی یه مین جای من باشی...من خودم تو تیم مدیریت بزرگترین انجمن اپل ایران هستم.خدارو شکر همه من رو این جا و اونجا میشناسن همه شما رو هم میشناسن پس میزارم پای کسایی که این رو میخونن.بتهره دیگه تاپیک من رو هم خراب نکنی با پست های بی مورد.ضمنا قوانین رو هم بخون اگر آیفون 4S داری اینجا پست بده نه بزار ما ما به کارمون برسیم...
:blink:
انجمن تخصصی آیفون - نمایش مشخصات: narij

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

شما مدیر هرجایی که باشی ، اینجا یه کاربر معمولی هستی مثل بقیه کاربرا .
پس موظف به رعایت قوانین هستی و رعایت نکنی باهات برخورد میشه .
بی نظمی هم ایجاد کنی اخطار میگیری و بقیه موارد با مدیران .

در ضمن ، جالبه که مدیر بزرگترین انجمن اپل ایران ، تو انجمن دیگه ، گوشی اپل کار کرده میخره !!!

narij

Registered User
لایک‌ها
3
شما مدیر هرجایی که باشی ، اینجا یه کاربر معمولی هستی مثل بقیه کاربرا .
پس موظف به رعایت قوانین هستی و رعایت نکنی باهات برخورد میشه .
بی نظمی هم ایجاد کنی اخطار میگیری و بقیه موارد با مدیران .

در ضمن ، جالبه که مدیر بزرگترین انجمن اپل ایران ، تو انجمن دیگه ، گوشی اپل کار کرده میخره !!!

نه تنها من بلکه هیچ کس نمیتونه این رو انکار کنه که پرشین تولز بزرگترین انجمن ایران است

من نه تنها اینجا بلکه تو تمام انجمن های ایران دنبال آیفون 4s iهستم عیبی هم توش نمیبینم

حد اقل دنبال آیفون هستم دنبال گوشی Sensation تمیز و کم کارکرد نیستم خدارو شکر...

بعدشم من به کاربر بودن افتخار میکنم و مشکلی باهاش ندارم

ضمنا فکر نمیکنم شما آِیفون 4s کارکرده داشته باشید؟دارید؟من هم که قوانین رو رعایت می کنم پس نیاز نیست شما مرتب برای افزایش پست هاتون تاپیک من رو خراب کنید جناب همکار انجمن!!!

بالا