• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اسپیکر 2.1 با کیفیت

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
خریدار یک دستگاه اسپیکر 2.1 با کیفیت بالا ترجیحا برند لاجیتک با قیمت مناسب میباشم...
قیمت ها و مشخصات رو واسم پ.خ بفرمایید لطفا.

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
قیمت و عکس اسپیکرتون؟
جعبه داره؟ سالمه؟

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
قیمت و عکس اسپیکرتون؟
جعبه داره؟ سالمه؟

سلام
عکس فعلا نمیتونم بزارم جعبه وسایل همراش کامله سالم بدون مشکله از دوتا بلند گو اصلا استفاده نکردم فقط ساب و ولوم استاده شده بدون زرگی و رنگ رفته گی اگه به تفاهم رسیدیم عکس کامل میزارم ولی فعلا دوربین دم دست نیست
قیمت مد نظرتو پ.خ کن چون قیمت ندارم

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
عکس فعلا نمیتونم بزارم جعبه وسایل همراش کامله سالم بدون مشکله از دوتا بلند گو اصلا استفاده نکردم فقط ساب و ولوم استاده شده بدون زرگی و رنگ رفته گی اگه به تفاهم رسیدیم عکس کامل میزارم ولی فعلا دوربین دم دست نیست
قیمت مد نظرتو پ.خ کن چون قیمت ندارم

من قیمت ندارم این سایته ولی سرچ کردم قیمت زده:
Speaker Edifier C11 اسپیکر ادیفایر
کارکرد ساب چقدر هست و با چه ولومی بیشتر باهاش کار شده ؟ چون ساب یک قطعه ی مکانیکی هستش و کارکردش مهمه عرض کردم...
لطفا عکس بگذارید قیمت رو هم بقرمایید.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
من قیمت ندارم این سایته ولی سرچ کردم قیمت زده:
Speaker Edifier C11 اسپیکر ادیفایر
کارکرد ساب چقدر هست و با چه ولومی بیشتر باهاش کار شده ؟ چون ساب یک قطعه ی مکانیکی هستش و کارکردش مهمه عرض کردم...
لطفا عکس بگذارید قیمت رو هم بقرمایید.
ساب ولوم پائین بوده و بالا نبردم حدود یک سال کار کرده البته زیاد از کار نکشیدم و تغییر صدا تشخیص ندادم لینکیم که گزاشتی قیمت قدیمه و موجود نداره و شکل اسپیکرا فرق داره شما قیمت مد نظرته بگو سرش بحث میکنم
عکسم چشم فردا میزارم

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
ساب ولوم پائین بوده و بالا نبردم حدود یک سال کار کرده البته زیاد از کار نکشیدم و تغییر صدا تشخیص ندادم لینکیم که گزاشتی قیمت قدیمه و موجود نداره و شکل اسپیکرا فرق داره شما قیمت مد نظرته بگو سرش بحث میکنم
عکسم چشم فردا میزارم

قیمت جدیدش چقدر هست؟ 30 درصد کم کنید قیمت بدید من خریدار هستم. اگر هم واریز بعد از تست رو باهاش مشکل ندارید هم عکس نمیخواد.

mat.sport65

Registered User
لایک‌ها
0
من یه اسپیکر کریتیو M2600 و یه هدست جبرا BT620s دارم که ۴ماه پیش خریدم ۴۵ و ۸۰ تومان اگر یه قیمت خوب بدی می‌‌ فروشم هر دوتا شو

بالا