اولش رو آرم ال جی گیر میکرد بعد یمدت میرفت رو یه صفحه سبز رنگ که توش یسری نوشته میومدمشکلش چیه بوت لوپ شده
اینجا یه اموزش هست واسه بوت لوپ ببین به کارت میاد خیلی ها هم جواب گرفتن تو یوتوب هم یسری فیلمش هستاولش رو آرم ال جی گیر میکرد بعد یمدت میرفت رو یه صفحه سبز رنگ که توش یسری نوشته میومد
از امروز دیگه روشنم نمیشه حالا نمیدونم دقیقا مشکل از کجاشه ولی یه تعمیرکار بردم گفت بردش باید عوض شه خودش هم نداشت
سلام اون فایل tot که میگید رو نصب کردم اما بازم یکم کار میکنم باهاش خاموش میشه!دوست عزيز باطريش رو در بيار دوباره جا بزن دكمه صدا بلند رو بگير وصل كن به كامپيوتر ببين اگر دانلود مود مياد برام بفرست درستش كنم
پس فکرکنم باید دنبال برد باشید اونم با این وضع برد فکر نکنم کمتر از یک تومان گیرتون بیادسلام اون فایل tot که میگید رو نصب کردم اما بازم یکم کار میکنم باهاش خاموش میشه!
حتی با سشوارم رو بردش حرارت گرفتم راه افتاد ولی بعد دو روز دوباره خاموش شد!
گوشی خوبیه ولی اگه بدون تعصب بخوایم بگیم ال جی ها کلا این ضعف رو دارن متاسفانه چون من G2 هم داشتم همین مشکل براش پیش اومد
با 5 امتحان کردم الان میاد بالا ولی چند دقیقه بعد خاموش میشه!پس فکرکنم باید دنبال برد باشید اونم با این وضع برد فکر نکنم کمتر از یک تومان گیرتون بیاد
اندروید 5 نصب کردیبد یا 6؟
قبل از نصب فایل تات سشوار گرفتم.بالا میومد تا چند روز پیش اما رفته رفته هی ضعیفتر شدشما برد گوشی رو سشوار یا هیتر نگرفتی؟
اینم لنگه گوشی خودم خرابه رفیقبیا یک جی 4 خوب گذاشتم بخرید مفت
https://forum.persiantools.com/threads/فروش-lg-g4-iphone-5s.923890/unread