• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار انگشتر عقیق زرد با نقش دعای شرف الشمس (19 فروردین)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
دوستان بنده تهران هستم و میخوام یه انگشتر عقیق بخرم که دعای شرف الشمس حکاکی شده باشه بر روی اون و تا جایی که امکان داشته باشه شخصی که داره برای فروش یا میدونه کجا میشه خرید آگاهی به معتر بودن اون نویسنده یا حکاک یا اون شخص داشته باشه،برام رکاب مهم نیست ( نمیخوام رکاب کار دست استاد خاصی باشه که گرون در بیاد)
بیشتر تمایل دارم که عقیق زرد خوب باشه و مهمتر دعای اون برای مهم هست،البته 19 فروردین هم نزدیکه اگه دوستان بدونن کجا مینویسن به اسم شخص دعارو و معرفی کنن شخص معتبری رو ممنون میشم
تشکر از دوستان

Iphone1387

Registered User
لایک‌ها
162
من ديروز توي شيراز همين زرد كه ميگي ، فقط نگين رو دونه اي ٥٠٠٠ تؤمان خريدم

بازار وكيل

iPhone5 using Tapatalk   

p.t

Registered User
لایک‌ها
180
بازار تهران و شهرری سمت حرم زیاده.

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
بازار تهران و شهرری سمت حرم زیاده.

سلام
ممنون از دوستان و شما
به نظر دوستان از کجا میشه سنگ عقیق زرد رو با شیشه یا غیره تشخیص داد
اگه امکان دارین معرفی کنید برای خرید به فروشگاه یا شخص معتبر در تهران ممنون میشم

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
تهران - بازار - مسجد امام ( مسجد شاه سابق ) پاتوق سنگ فروشاس.

Moskapa

Registered User
لایک‌ها
11
اینا همش سنگ عقیق هستن ولی نه یمنی بلکه چینی ، برای همین نگران سنگ و شیشه بودنش نباش ولی اگه سنگ عقیق یمن معمولی بخوای باید 200 300 تومنی پیاده شی ، حالا اگه خط بخوای و سنگ خوب برو رو یه تومن به بالا ، همینطور که دوستان گفتن باید بری بازار ، مسجد شاه ، اونجا پره این مغازه ها هستش

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
اینا همش سنگ عقیق هستن ولی نه یمنی بلکه چینی ، برای همین نگران سنگ و شیشه بودنش نباش ولی اگه سنگ عقیق یمن معمولی بخوای باید 200 300 تومنی پیاده شی ، حالا اگه خط بخوای و سنگ خوب برو رو یه تومن به بالا ، همینطور که دوستان گفتن باید بری بازار ، مسجد شاه ، اونجا پره این مغازه ها هستش

سلام ممنون از راهنمایی
در کل میخوام بدونم که چینی که فرمودین همون خاصیتهارو داره یا نه!
اصلا داشتن این سنگها خاصیت داره یا همش ذهن هست که به خودش میقبولونه که خاصیت داره

3245

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ممنون از راهنمایی
در کل میخوام بدونم که چینی که فرمودین همون خاصیتهارو داره یا نه!
اصلا داشتن این سنگها خاصیت داره یا همش ذهن هست که به خودش میقبولونه که خاصیت داره
از نظر واقعیت داشتن خاصیت بله خاصیت داره (البته اونایی که اصل هستش، نه انایی که چینی یا .. هست)
امواجی تولید میکنند که بسته به نوع سنگ، خواص خودش رو داره.

ارادت

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
تشکر از شما
پس بهتره که سنگ اصلش رو پیدا کنم

kian_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من کوچیک شما هستم ، اما یه نصیحت بهت میکنم که اصلا نرو دنبال اینجور چیزا ، چون من ضررشو دیدم میگم

اگه مشکلی داری اگه کارهات گره خورده فقط به خدا توکل ، هرقدر ساده باشی و هرقدر مسیرتو کوتاه کنی به خدا نزدیکتر میشی

این دعایی رو که شما می فرمایید باید در روز خاص و زمان خواص نوشته بشه ،پشت این انگشتر عکس ستاره و نردبون و... هست و نوشتنش کار هرکسی نیست ،به زبان ساده میگم با این دعا یه موکل سوار نگین میکنن که میگن باعث میشه شانس بیاری ، بختت باز بشه و.... و واقعا هم یه مدتی همین کارو میکنه ولی بعده یه مدت پدر آدمو درمیاره ،فرقی نمیکنه انگشتر دستت باشه یا درش بیاری به هر حال آلوده شدی ، چون به جای اینکه به خدا توکل کنی دست به دامانه یه انگشتر و موکلش شدی که از جنس جن هست ، حتی در قرآن هم نوشته که انسانها نباید با جنیان هیچ گونه رابطه ای داشته باشن

اینجور دعا هارو به امامان هم نسبت میدن اما اگه اینجوریه پس چرا حضرت علی در نهج البلاغه گفته : خداوند بین شما و خودش هیچ حایلی قرار نداده پس شما هم بین خودتان و خدایتان هیچ حایلی قرار ندهید

برادر من یه کاری نکن که بعدا نتونی جبرانش کنی ، فقط خدا میتونه همه مشکلات و گره ها رو باز کنه.

ببخشید سرتون رو درد آوردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا