• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکولایزر وینتِیج دو کانال

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
سلام عزیزان:wub:
اگه کسی اکولایزر وینتیج (از این قدیمی ها , پنل آلومینیومی) دوکانال داره قیمت بده عکس بذاره معامله کنیم . تمیز و سالم سالم باشه برای استفاده میخوام:D

اینوجوری باشه
images

images

technics_sh8020.jpg

بالاااااااااااااااااااا

Last edited:

arya_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بادرود خدمت دوست گرامی این نوع ستهای که شما میگید خیلی سخت گیر میادیادش بخیر سال 71 توجمهوری یکشو بامارک پایونر که تمام استیل بود با قامت بیش از یک متر ودوتا باند بسیار شیک وبزرگ دیدم امتحانش کردم محشر بود تا به امروز صدایی به اون صافی وزلالی نشنیدم اون موقع قیمتش یک میلون وپانصد هزار تومن بود بنظر من صدبرابر اشغالهای امروز ارزش داره.

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
بادرود خدمت دوست گرامی این نوع ستهای که شما میگید خیلی سخت گیر میادیادش بخیر سال 71 توجمهوری یکشو بامارک پایونر که تمام استیل بود با قامت بیش از یک متر ودوتا باند بسیار شیک وبزرگ دیدم امتحانش کردم محشر بود تا به امروز صدایی به اون صافی وزلالی نشنیدم اون موقع قیمتش یک میلون وپانصد هزار تومن بود بنظر من صدبرابر اشغالهای امروز ارزش داره.

من هم یه دونه از همین پنل آلومینیومی ها دارم ... سه تیکه هستش ! یه طبقه کاست دک آلومینیومی به صورت آپشنال خودم اضافه کردم شده 4 تیکه
مارکش هم پایونیره :D خیلی هم خوشگل و جیگره .کیفیت خوبی هم داره و با یه جفت باند پایونیر قدرت عالی ارائه میده

الان هم دنبال اکولایزر مخصوص خودش میگردم تا ست بشه !

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
خوشم میاد که عاشق هر چی کلاسیک هستی
این هارو چه جوری پیدا میکنی ؟

وقتی دنبال چیزی باشی ... حتماً پیداش میکنی

به قول معروف : جوینده یابنده هست :rolleyes:
الان یه اکولایزر وینتیج میخوام ! 10 کانال به بالا ... یکی دوتا سرغ دارم ولی خب ناقص هستن و کلید ملید ندارن :eek:
اگه هم گیر نیاوردم مجبورم به دونه بهرینگر بخرم و خودم دست به کار یه پروژه طراحی پنل آلومینیومی و برش cnc و چاپ پلی کربنات بشم :lol:

4daneshjo

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی دنبال چیزی باشی ... حتماً پیداش میکنی

به قول معروف : جوینده یابنده هست :rolleyes:
الان یه اکولایزر وینتیج میخوام ! 10 کانال به بالا ... یکی دوتا سرغ دارم ولی خب ناقص هستن و کلید ملید ندارن :eek:
اگه هم گیر نیاوردم مجبورم به دونه بهرینگر بخرم و خودم دست به کار یه پروژه طراحی پنل آلومینیومی و برش cnc و چاپ پلی کربنات بشم :lol:
عشق کلاسیک ادم به چه کار هایی وادار که نمیکنه

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اگه کسی اکولایزر داره با اسپیکر هم معاوضه میکنم

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
hala che kariye hatman alminyom bashe dada????kenwood ba panele pelastiki EQ haye khali monaseb va sedaye mahshar dare

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
hala che kariye hatman alminyom bashe dada????kenwood ba panele pelastiki EQ haye khali monaseb va sedaye mahshar dare

مرسی دوست من
مشکل اینجاست که میخوام سیستمم ست بشه ! نمیخوام ترکیبی باشه چون نمای جالبی نداره .

ا

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
dada khob set kenwood begir.7i ya 7J sedaye alii dare ya pioneer 760v.bande pioneer hamin axe profilame.man daram azash har kodom ye sub hesab mishe

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
دوست عزیز یه سنسویی دارم اکو لایزرش دیجیتاله spectrum analyzer هم داره به کارتون میاد؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
داداش موسیقی رو فلت گوش کن! اکولایزر میخوای چکار. یه چیز بلا استفاده س. صدا هرچی دست نخورده تر و بکرتر، بهتر!

دوست عزیز شما از بین "اشغالهای امروز" کدومارو شنیدی که اینجوری قاطعانه اظهار نظر میکنی؟ منظورت اسپیکر؟ شما Avantgarde Trio صد هزار دلاری رو شنیدی؟ Wilson Audio Watt Puppy رو چطور؟! یا شایدم acapella Sphaeron Excalibur؟ از آمپلیفایرهای "اشغال امروز" کدومارو شنیدی؟ Audio Note Gaku-on رو شنیدی؟ یا Vitus؟ یا ASR Emitter؟
پس چطور میتونید به زرس قاطع بگی که تولیدات جدید همه اشغال هستن؟! شما صدا نشنیدی، نمیدونی صدای Hi-End چیه. شما یکبار صدای یه سیستم واقعی رو بشنوی اونوقت گرفتار اون صدا میشی.

این اظهار نظرهای غیرفنی و آبکی آفت جامعه های-فای ایرانه! هندی ها از ما جلوتر هستن! برزیلی و شیلی هم همینطور! حتی ویتنام!

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
داداش موسیقی رو فلت گوش کن! اکولایزر میخوای چکار. یه چیز بلا استفاده س. صدا هرچی دست نخورده تر و بکرتر، بهتر!

دوست عزیز شما از بین "اشغالهای امروز" کدومارو شنیدی که اینجوری قاطعانه اظهار نظر میکنی؟ منظورت اسپیکر؟ شما Avantgarde Trio صد هزار دلاری رو شنیدی؟ Wilson Audio Watt Puppy رو چطور؟! یا شایدم acapella Sphaeron Excalibur؟ از آمپلیفایرهای "اشغال امروز" کدومارو شنیدی؟ Audio Note Gaku-on رو شنیدی؟ یا Vitus؟ یا ASR Emitter؟
پس چطور میتونید به زرس قاطع بگی که تولیدات جدید همه اشغال هستن؟! شما صدا نشنیدی، نمیدونی صدای Hi-End چیه. شما یکبار صدای یه سیستم واقعی رو بشنوی اونوقت گرفتار اون صدا میشی.

این اظهار نظرهای غیرفنی و آبکی آفت جامعه های-فای ایرانه! هندی ها از ما جلوتر هستن! برزیلی و شیلی هم همینطور! حتی ویتنام!

مسلماً منظور این دوست گلمون سیستمها مینی های فای خونگی کلاس D رایج تو بازار هستن که صرفاً کالاهای تجاری هستن و تخصصی نیستن ! نمیشه به این دوستمون خرده ای گرفت :rolleyes:

وگرنه به هیچ وجه نمیشه تکنولوژی و دقت و تخصص برتر امروز رو با 30 سال پیش مقایسه کرد !
بنده هم یه جورایی گرفتار عتیقه بازی شدم و دوست دارم یه سیستم وینتیج کامل داشته باشم ! صرفاً هم جهت دکوراسیون
تا الان هم چند تیکه رو تهیه کردم و دنبال یه اکولایزر میگردم تا یه ساختار کامل از یه ست صوتی وینتیج داشته باشم !

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اگه خیلی اصرار داری حداقل یه چیز درست و حسابی بخر. اگه بخوای من Behringer میتونم برات ردیف کنم. اکولایزرهای خوبی داره
یه چیزایی تو مایه های این، بهرینگر محصولات استودیویی میسازه، من از کراس اورهای دیجیتالش استفاده میکن، فــــــــــــوق العادس:

DV020_Jpg_Jumbo_182493_3d.jpg

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اگه خیلی اصرار داری حداقل یه چیز درست و حسابی بخر. اگه بخوای من Behringer میتونم برات ردیف کنم. اکولایزرهای خوبی داره
یه چیزایی تو مایه های این، بهرینگر محصولات استودیویی میسازه، من از کراس اورهای دیجیتالش استفاده میکن، فــــــــــــوق العادس:

اکولایزرهای بهرینگر تو چه رنج قیمتهایی هستن ؟
آیا کارکرده قیمت مناسب هم سراغ دای ؟
این الان قیمتش چنده ؟:p عرضش چند سانتی متره ؟

یه چیزی باشه 10 - 12 باند هم بده خوبه

بالا