سلام دوست عزیز برا باند ده سانتی هزینه نکنید چون حجم صدای خیلی پایینی دارن من خودم e4x دارم بعد یه مدت کوتاه استفاده رفتم کامپوننت گرفتم بستم جلو الانم e4x افتاده گوشه خونه داره خاک میخوره
با اجازه استارتر عزیز و با احترام به دوست گرامی
با نظراین دوستمون مخالف هستم .... موضوع فقط حجم صدا نیست ..کمپانی هلیکس محصولات با کیفیتی تولید میکنه و البته در کنارش کمپانی های بسیار قدرتمند و صاحب نامی که از برترین های دنیا هستن مثل آلپاین و فوکال هم دارن باند کواکسیال 10سانتی تولید میکنن و بسیار پر فروش هست ...
اولا باندهای مذکور در حد 40 وات rms صدا تولید میکنن و برای دستیابی به این حجم صدا بایستی روی آمپلی نصب بشه (در حالت بدون آمپلی معمولا پخش ها نهایتا 18وات rms صدا تولید میکنن)
در ثانی کیفیت صدای باندهای خوب اصلا باباند فابریکی قابل قیاس نیست بطوری که اگه پخش خوبی داشته باشید توی مزیک هایی که گوش میدین میتونید نت های جدیدی کشف کنید که تا قبل از این با باند فابریک نمی شنیدین ... علتش هم اینه که پوشش فرکانسی و توانایی اجرای فرکانس های صوتی در این باندهای باکیفیت بسیار بالا هست . اگرهم از کواکسیال های 10 سانتی که دارای کراس اور هستن استفاده بشه که چه بهتر ...
خیلی از دوستان هم بعنوان مکمل صدا ازش استفاده میکنن و مثلا با پخش هایی که کراس اور اکتیو دارن میتونن بعنوان یک (مید تیوتر) ازش استفاده کنن
در مجموع میخوام بگم نسبت به باند فابریک تفاوت عجیب زیاده مخصوصا توی کیفیت صدا... پس اینکه بگیم ارزش خرید نداره به نظرم صحیح نیست . باید بدونیم برای چی میخریم !!!
و درنهایت خواستم بگم من شاگرد همه هستم اما اظهارات بنده مورد تایید اساتید و اهل فن این رشته هست