• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار باکس هارد 2.5 و 3.5 Usb3

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
نیست عزیز من چند ماهه این تاپیکو دارم میارم بالا...

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
باکس برای استفاده های خاص مناسبه مثل تعمیرکارها و... نه اینکه هارد اینترنال داری بذاری توش چون داشتم میگم دردسرهای خودشو داره
بازم هرطور مایلید ایشالا پیدا بشه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
باکس برای استفاده های خاص مناسبه مثل تعمیرکارها و... نه اینکه هارد اینترنال داری بذاری توش چون داشتم میگم دردسرهای خودشو داره
بازم هرطور مایلید ایشالا پیدا بشه

میشه بگید چه مشکلاتی داره؟
چون منم یکی میخواستم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
میشه بگید چه مشکلاتی داره؟
چون منم یکی میخواستم
از باز و بسته کردنش بگیر تا بعد، اکثرا پیچ ندارند بجاش خار دارند که شکسته میشه روشونم معمولا خط و خش زیاده
و یکسری مشکلات دیگه که تو کار بهشون برمیخورید مثلا باکسهای وسترن که رمزگذاری میکنند، ممکنه بعضی حجمها رو کم یا اصلا تشخیص نده
هارد حتما باید 5400 باشه که داغ نکنه وگرنه تهویه خوب میخواد خلاصه بگم فقط برای مصارف خاص سعی کنید بخرید

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام ممنون دوست عزیز-فقط می خواسنم ببینم اون قاب هارد وسترن اگه بگیرم و هارد بزارم هارد رو فرمت نمیکنه؟ جون از یکی شنیدم وقتی هارد وصل میشه بایذ فرمت شه و اینکه هارد 2 ترا ساپورت میکنه؟
با سپاس

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوست عزیز باکس های western digital mybook essential usb 3 3.5 1TB رو روی 3تا هارد 1ترابایت سیگیت تست کردم.همشون رو 465گیگ نشون داد. از یک نفر دیگه هم که خریداری کرده بود پرسیدم ، ایشون هم همون رو تائید کردند که حجم بالای 465 گیگ رو نشون نمیده.البته هارد وسترن استفاده کنید مشکلی ندارند. ضمنا بار اول که هارد رو به باکس وصل می کنید شروع به فرمت میکنه.پس کلیه اطلاعاتتون از بین میره.

من خودم برای ریکاوری لازم داشتم که خریدم ولی هنوز که هنوزه نتونستم هاردم رو ریکاوری کنم.یدونه باید سیگیتش رو پیدا کنم

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
دوست عزیز باکس های western digital mybook essential usb 3 3.5 1TB رو روی 3تا هارد 1ترابایت سیگیت تست کردم.همشون رو 465گیگ نشون داد. از یک نفر دیگه هم که خریداری کرده بود پرسیدم ، ایشون هم همون رو تائید کردند که حجم بالای 465 گیگ رو نشون نمیده.البته هارد وسترن استفاده کنید مشکلی ندارند. ضمنا بار اول که هارد رو به باکس وصل می کنید شروع به فرمت میکنه.پس کلیه اطلاعاتتون از بین میره.

من خودم برای ریکاوری لازم داشتم که خریدم ولی هنوز که هنوزه نتونستم هاردم رو ریکاوری کنم.یدونه باید سیگیتش رو پیدا کنم

حق با شماست ... جالب اینجاست اگر هارد رو از داخل باکس خارج کنید و به سیستم وصل کنید بازم همین مشکل را خواهید داشت ..

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

مشکل داره خودم تست کردم
+ باکسهای وسترن کدگذاری میکنند اگه زمانی باکس خراب بشه هاردت هم میپره

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
چه جالب اینطوری که خیلی بد هست اصلا فایده نداره
من هارد اکسترنال مکستور 500 داشتم خراب شد هاردش یک هارد دو ترا گذاشتم روش نه فرمت خواست نه چیزی خیلی هم خوب کار میکنه مشکل اینه usb2 هست دنبال usb3 میگردم
اگه کسی چنین چیزی داره لطف کنه معرفی کنه ممنون میشم
با سپاس

mersad76

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان بنده هم یه دونه قاب هارد ای دی ای 3.5 نیاز دارم.............
مارکش مهم نیست کارکردشم مهم نیست.فقط سالم باشه که کار راه بدازه......
هرکی داشت بهم بگه

بالا