باکس برای استفاده های خاص مناسبه مثل تعمیرکارها و... نه اینکه هارد اینترنال داری بذاری توش چون داشتم میگم دردسرهای خودشو داره
بازم هرطور مایلید ایشالا پیدا بشه
از باز و بسته کردنش بگیر تا بعد، اکثرا پیچ ندارند بجاش خار دارند که شکسته میشه روشونم معمولا خط و خش زیادهمیشه بگید چه مشکلاتی داره؟
چون منم یکی میخواستم
دوست عزیز باکس های western digital mybook essential usb 3 3.5 1TB رو روی 3تا هارد 1ترابایت سیگیت تست کردم.همشون رو 465گیگ نشون داد. از یک نفر دیگه هم که خریداری کرده بود پرسیدم ، ایشون هم همون رو تائید کردند که حجم بالای 465 گیگ رو نشون نمیده.البته هارد وسترن استفاده کنید مشکلی ندارند. ضمنا بار اول که هارد رو به باکس وصل می کنید شروع به فرمت میکنه.پس کلیه اطلاعاتتون از بین میره.
من خودم برای ریکاوری لازم داشتم که خریدم ولی هنوز که هنوزه نتونستم هاردم رو ریکاوری کنم.یدونه باید سیگیتش رو پیدا کنم
مشکل داره خودم تست کردمدوست عزیز باکس های western digital mybook essential usb 3 3.5 1TB رو روی 3تا هارد 1ترابایت سیگیت تست کردم.همشون رو 465گیگ نشون داد. از یک نفر دیگه هم که خریداری کرده بود پرسیدم ، ایشون هم همون رو تائید کردند که حجم بالای 465 گیگ رو نشون نمیده.البته هارد وسترن استفاده کنید مشکلی ندارند. ضمنا بار اول که هارد رو به باکس وصل می کنید شروع به فرمت میکنه.پس کلیه اطلاعاتتون از بین میره.
من خودم برای ریکاوری لازم داشتم که خریدم ولی هنوز که هنوزه نتونستم هاردم رو ریکاوری کنم.یدونه باید سیگیتش رو پیدا کنم