raskho99
Registered User
سلام دوستان ترجیحا مدل
Blu-ray Player pioneer bdp-450
یا هر مدل دیگه ای که قابلیت DVD-Audio Playback رو داشته باشه.
ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﭘﺎﯾﻮﻧﯿﺮ ﺭﻭﺵ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ۵۴۵ ﺗﻮﻣﻦ ...ﺍﻻﻥ ﯾﮑﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ....ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺪﻟﻬﺎﯼ ﺑﻠﻮﺭﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ...ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﻧﺎﻟﻮﮒ ﻧﺪﺍﺭﻩسلام دوستان ترجیحا مدل
لطف میکنید بگید کدوم مدل آنالوگ هم داره؟ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﭘﺎﯾﻮﻧﯿﺮ ﺭﻭﺵ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ۵۴۵ ﺗﻮﻣﻦ ...ﺍﻻﻥ ﯾﮑﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ....ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺪﻟﻬﺎﯼ ﺑﻠﻮﺭﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ...ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﻧﺎﻟﻮﮒ ﻧﺪﺍﺭﻩ
لطف میکنید بگید کدوم مدل آنالوگ هم داره؟
مثل چه مدلایی من شهرستانم نه توی شهرمون پیدا کردم با این قابلیت نه توی اینترنت؟
قربان ابن مدلایی که شما گفتین DVD-Audio رو ساپورت نمیکنه منم دنبال آنالوگ نیستم چون سیستمم رو میخوام به coxial وصل کنم زیرنویس فارسی که اهمیت نداره ممنون از راهنماییت.از پایونر مدا 150 یا 160 خروجی انالوگ داره...فقط حواستون به این موضوع باشه که پایونیر کلا زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه...در قسمت مشخصات دستگاه RCA یا analouge output ذکر میشه که نشون دهنده داشتن خروجی آنالوگ هست
چندتا پست بالاتر شما دنبال سیستمی بودین که آنالوگ رو ساپورت کنه ...اطلاعات من در همین حد بودقربان ابن مدلایی که شما گفتین DVD-Audio رو ساپورت نمیکنه منم دنبال آنالوگ نیستم چون سیستمم رو میخوام به coxial وصل کنم زیرنویس فارسی که اهمیت نداره ممنون از راهنماییت.
مطمئن باش شما که من مشخصاته ۴۵۰ رو بررسی کردم برای دستگاهم که میخوامش.
منم تماس گرفتم ۱۵۰ - ۱۶۰ - lx ۵۵ رو داشتن اما نمیدونم شما کجا ۴۵۰ رو موجود پیدا کردین؟
جواب پ.خ رو ندادی.
لطفا پ.خ رو یه نگاه بندازید و منم فقط در مورد انالوگ سوال کردم!چندتا پست بالاتر شما دنبال سیستمی بودین که آنالوگ رو ساپورت کنه ...اطلاعات من در همین حد بود
چي هستم مدلش؟سلام 421 نمیخوای
سلامچي هستم مدلش؟
پ.خ بديد.
ممنون خریداری شد به راهنمایی دوست عزیز امین.سلام
پایونیر روی جعبش نوشته
bd421w
سه بعدی هم پخش میکنه سینما خانواده است با بلند گو یا بدون بلنگو هم میتوانم تحویل دهم