• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار بلوری پلیر بین ۴۵۰ تا ۸۰۰ فوری

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
سلام دوستان ترجیحا مدل
Blu-ray Player pioneer bdp-450
یا هر مدل دیگه ای که قابلیت DVD-Audio Playback رو داشته باشه.

porya7847

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان ترجیحا مدل
Blu-ray Player pioneer bdp-450
یا هر مدل دیگه ای که قابلیت DVD-Audio Playback رو داشته باشه.
ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﭘﺎﯾﻮﻧﯿﺮ ﺭﻭﺵ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ۵۴۵ ﺗﻮﻣﻦ ...ﺍﻻﻥ ﯾﮑﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ....ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺪﻟﻬﺎﯼ ﺑﻠﻮﺭﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ...ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﻧﺎﻟﻮﮒ ﻧﺪﺍﺭﻩ

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﭘﺎﯾﻮﻧﯿﺮ ﺭﻭﺵ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ۵۴۵ ﺗﻮﻣﻦ ...ﺍﻻﻥ ﯾﮑﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ....ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺪﻟﻬﺎﯼ ﺑﻠﻮﺭﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ...ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﻧﺎﻟﻮﮒ ﻧﺪﺍﺭﻩ
لطف میکنید بگید کدوم مدل آنالوگ هم داره؟
مثل چه مدلایی من شهرستانم نه توی شهرمون پیدا کردم با این قابلیت نه توی اینترنت؟

porya7847

Registered User
لایک‌ها
21
لطف میکنید بگید کدوم مدل آنالوگ هم داره؟
مثل چه مدلایی من شهرستانم نه توی شهرمون پیدا کردم با این قابلیت نه توی اینترنت؟

از پایونر مدا 150 یا 160 خروجی انالوگ داره...فقط حواستون به این موضوع باشه که پایونیر کلا زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه...در قسمت مشخصات دستگاه RCA یا analouge output ذکر میشه که نشون دهنده داشتن خروجی آنالوگ هست

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
از پایونر مدا 150 یا 160 خروجی انالوگ داره...فقط حواستون به این موضوع باشه که پایونیر کلا زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه...در قسمت مشخصات دستگاه RCA یا analouge output ذکر میشه که نشون دهنده داشتن خروجی آنالوگ هست
قربان ابن مدلایی که شما گفتین DVD-Audio رو ساپورت نمیکنه منم دنبال آنالوگ نیستم چون سیستمم رو میخوام به coxial وصل کنم زیرنویس فارسی که اهمیت نداره ممنون از راهنماییت.
مطمئن باش شما که من مشخصاته ۴۵۰ رو بررسی کردم برای دستگاهم که میخوامش.
منم تماس گرفتم ۱۵۰ - ۱۶۰ - lx ۵۵ رو داشتن اما نمیدونم شما کجا ۴۵۰ رو موجود پیدا کردین؟
جواب پ.خ رو ندادی.

porya7847

Registered User
لایک‌ها
21
قربان ابن مدلایی که شما گفتین DVD-Audio رو ساپورت نمیکنه منم دنبال آنالوگ نیستم چون سیستمم رو میخوام به coxial وصل کنم زیرنویس فارسی که اهمیت نداره ممنون از راهنماییت.
مطمئن باش شما که من مشخصاته ۴۵۰ رو بررسی کردم برای دستگاهم که میخوامش.
منم تماس گرفتم ۱۵۰ - ۱۶۰ - lx ۵۵ رو داشتن اما نمیدونم شما کجا ۴۵۰ رو موجود پیدا کردین؟
جواب پ.خ رو ندادی.
چندتا پست بالاتر شما دنبال سیستمی بودین که آنالوگ رو ساپورت کنه ...اطلاعات من در همین حد بود

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
چندتا پست بالاتر شما دنبال سیستمی بودین که آنالوگ رو ساپورت کنه ...اطلاعات من در همین حد بود
لطفا پ.خ رو یه نگاه بندازید و منم فقط در مورد انالوگ سوال کردم!

eimin

Registered User
لایک‌ها
354
سلام داداش
خوبي؟
خبري نشد از دستگاه مد نظرت؟!

بچه ها اين دوستمون به شدت تاييد ميشه و اگر كمكي از دستتون بر مياد يا جايي دستگاه مد نظر دوستمونو ديدين لطفا دريغ نكنيد
با تشكر

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
سلام قربونت
شما خوبی؟
آقای پوریا مثل اینکه یه هفته پیش یه مکانی توی جمهوری دیدن که موجودی داشته هنوز شخصا پیگیری نکردم.
خیلی ممنون آقا امین هم که احتیاجی به تایید ندارن از کاربراهای شناخته شده و با اعتبار بازارچه هستن.

porya7847

Registered User
لایک‌ها
21
ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻫﺎ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺑﯽ ﺻﺎﺣﺐ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﻮﺩﺟﻮﯾﯽ ﺍﺯ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﺸﻮﻥ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺘﻬﺎ ﮐﻤﻪ ....ﯾﻪ ﺟﺎ ﯾﻪ ﺟﻨﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺖ ۴۵۰ ﻗﯿﻤﺖ ﻣﯿﺪﻥ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻓﺘﺮ ﺑﺎ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﯿﮕﻪ ۴۰۰ ﺗﺎﺯﻩ ﮐﻠﯽ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﯿﮑﻨﯽ ....ﺧﺮﯾﺪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﮐﺎﻻﻫﺎ ﻣﻨﺎﺳﺒﻪ

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
سلام
پایونیر روی جعبش نوشته
bd421w
سه بعدی هم پخش میکنه سینما خانواده است با بلند گو یا بدون بلنگو هم میتوانم تحویل دهم
ممنون خریداری شد به راهنمایی دوست عزیز امین.
ختم تاپیک.

بالا