• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار====== بهترین گوشی غیر لمسی و کیبورد دار با قابلیت فارسی نویسی

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
درود

خریدار====== بهترین گوشی غیر لمسی و کیبورد دار با قابلیت فارسی نویسی

تا یکشنبه باید بخرم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بلک بری کلا نداشتم ولی نوکیا ای 6 داشتم و دارم فارسی مینویسه دشواری نداره منتها کم یابه و معمولا گرون میفروشن البته روی کیبرد گوشی من حروف فارسی درج نشده ولی فارسی مینویسه منم جاهاشو حفظ هستم ولی ای 6 داریم که کیبردشم فارسی باشه مشکلی نیس فقط دکمه هاش درشت نیست

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
فکر کنم این بدردت بخوره.من داشتم هر دکمش اندازه یه گوشی نوکیا۱۱۰۰ ئه.فارسی هم فابریک داره خودش
http://m.gsmarena.com/alcatel_2001-5960.php

Sent from my H30-U10

اینو دیده بودم دوربینش ضعیفه یه مقدار ولی اگه گوشی بهتری پیدا نکردم همین آلکاتل مدنظرم هست

بلک بری کلا نداشتم ولی نوکیا ای 6 داشتم و دارم فارسی مینویسه دشواری نداره منتها کم یابه و معمولا گرون میفروشن البته روی کیبرد گوشی من حروف فارسی درج نشده ولی فارسی مینویسه منم جاهاشو حفظ هستم ولی ای 6 داریم که کیبردشم فارسی باشه مشکلی نیس فقط دکمه هاش درشت نیست
داداش مرسی بابت راهنماییت. این مدلی ها فکر نکنم به کارم بیاد. دکمه هاش کوچیکه.
بلک بری پاسپورت خوبه ب نظرت؟ فارسی مینویسه اون؟

Sent from my XP-iT009 using Tapatalk

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اینو دیده بودم دوربینش ضعیفه یه مقدار ولی اگه گوشی بهتری پیدا نکردم همین آلکاتل مدنظرم هست

داداش مرسی بابت راهنماییت. این مدلی ها فکر نکنم به کارم بیاد. دکمه هاش کوچیکه.
بلک بری پاسپورت خوبه ب نظرت؟ فارسی مینویسه اون؟

اره بابا اون که خداست فک نمیکردم اونقدر بخوای هزینه کنی پاسپرت دکمه هاش لمسی هم هست لازم نیس فشار بدی ... منتها توش ایراد یکم زیاده به پواش نمی ارزه

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
اره بابا اون که خداست فک نمیکردم اونقدر بخوای هزینه کنی پاسپرت دکمه هاش لمسی هم هست لازم نیس فشار بدی ... منتها توش ایراد یکم زیاده به پواش نمی ارزه
با این حساب یا باید فکر مدل های خاص سامسونگ باشم از اینا ک دوتا صفحه دارن و تاشو هستن که خیلی سخت پیدا میشه.یا مدل های قدیمی نوکیا مثل n95 یا هم از این آلکاتل ها.
دوستان چیز دیگه ای ب ذهنشون نمیرسه؟ هم دوربین خوب داشته باشه هم نرم افزار های رایج روش نصب بشه هم کیبورد فیزیکی بزرگ داشته باشه.
قیمتشم مهم نیست

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
با این حساب یا باید فکر مدل های خاص سامسونگ باشم از اینا ک دوتا صفحه دارن و تاشو هستن که خیلی سخت پیدا میشه.یا مدل های قدیمی نوکیا مثل n95 یا هم از این آلکاتل ها.
دوستان چیز دیگه ای ب ذهنشون نمیرسه؟ هم دوربین خوب داشته باشه هم نرم افزار های رایج روش نصب بشه هم کیبورد فیزیکی بزرگ داشته باشه.
قیمتشم مهم نیست

http://www.digikala.com/Product/DKP-3230/Huawei-U8300/گوشي-موبايل-هوآوي-يو-8300

بالا