داداش سعید خودم فهمیدم دقیقا منظورت منمسلام خدمت دوستان عزیز .
به یک بورد آیفون 5 این حوالی نیاز مندیم.
کسانی که آیفون 5 خراب میخوان به ما بندازن وقوله 100% تعمیر شدنو بدن وارد این تاپیک بشن و مارا یاری بدهن...
با تشکراز همه
عجب!اقا وحید شما سر معامله اسمی از درست نشدن نیووردی یعنی همون 50 50 این گوشی انقدر باز شده بود بسته شده بود که لای درز پیچ هاش ساویدگی ایجاد شده بود یعنی انقدر دادن تعمیرکار باز کردن بسته جواب رد گرفتن!(پس 1بار باز نشده بود)داداش سعید خودم فهمیدم دقیقا منظورت منم
حق با تو شرمندت شدم ولی به مرگ جفتمون این وسط فقط شرمندگی موند برای من
البته داداش من بهت گفتم حتی اسم ارینم اوردم که ارین گفته درست شدنش 50 50 هست قبلش به احمدم گفته بودم همینو دقیقا..سر معامله هم بهت گفتم داداش هیچ اجباری نیست که برش داری میخوای بردار نمیخوای من ببرم بدم بهش...به ارینم نشون میدادی
در مورد قول صد در صدم من قول ندادم بهت گفتم طرف برده نشون داده گفته با 150 ردیف میشه حالا تو میگی یارو اینجوری نگفته من حرف تو رو قبول دارم...
بازم شرمنده به خدا تجربه میشه برای من که واسطه نباشم برای کسی بخواد گوشی بفروشه اونم گوشی خراب...
شرمنده
شرمنده
شرمنده
داداش من هم تو تایپیک هم پای تلفن بهت گفتم گوشی برای من نیست از هیچیش سر در نمیارم گفتم اون یارو میگه بعضی وقتها انتن میاد بعضی وقتها میره اصلا نمیاد طبق گفته اون طرف..به خودتم چند بار گفتم داداش گفتم من گوشیو هنوز ندیدم تازه دارم میرم ببینمعجب!اقا وحید شما سر معامله اسمی از درست نشدن نیووردی یعنی همون 50 50 این گوشی انقدر باز شده بود بسته شده بود که لای درز پیچ هاش ساویدگی ایجاد شده بود یعنی انقدر دادن تعمیرکار باز کردن بسته جواب رد گرفتن!(پس 1بار باز نشده بود)
خیلی کم لطفی کردین تو تاپیک نگفته بودین هیچ جا آنتن نمیده در صورتی که گفته بودین بعضی اوقات آنتنش میاد میره ولی اصلا هیچی خونه ما که بفله دکه ایرانسل همراه اولیم و اون زدگی هایی که تو ال سی دی ایجاد شده بود خیلی خیلی نظره منو عوض کرد به خرید که سر معامله گفتید.این خیلی بده منو تو رویدرواسی بزارین.جز شرمنده شدن چیزی ندارین بگین داداش.من روت حساب رفاقت باز کرده بودم .ولی حیف عزیز.....خیلی سخت شده اعتماد.
گوشیو ازم 600 هم نمیخرن حالا هیچی
بازم دمدگرم ما که چیزی نگفتیم هرکسه دیگه ای بود الان تاپیک شکایتش تا 10تا صفحه رفته بود(سادگی از خودمه)
موفق باشی
عزیز جسارتا قصد توهین ندارم ولی اقا سعید با شما معامله کرده حرف شمارو قبول داشته نه اون آشناتون که ازش گوشی گرفتین!به نظره من حق با اقا سعید عزیزه باز قضاوت نکردمداداش من هم تو تایپیک هم پای تلفن بهت گفتم گوشی برای من نیست از هیچیش سر در نمیارم گفتم اون یارو میگه بعضی وقتها انتن میاد بعضی وقتها میره اصلا نمیاد طبق گفته اون طرف..به خودتم چند بار گفتم داداش گفتم من گوشیو هنوز ندیدم تازه دارم میرم ببینم
در مورد باز شدنم من به شما نگفتم 1 بار باز شده گفتم خودش میگه یه جا نشون داده گفته 150 خرجشه یارو...حتی گفتم به ارینم زنگ زدم گفته 50 50 درست شدنش شاید بشه شاید نشه
داداش نمیدونم سر معامله یادت هست 2 بار بهت گفتم میخوای بردار نمیخوای من میدم بهش هیچ اتفاقی نیوفتاده من اینجا کار داشتم اومدم...
داداش یشتر از این نمیخوام خودمو توجیح کنم دقیقا حق با تو تقصیر من بود که اصلا قبول کردم بفروشم این گوشیو حالا هیچی که برامون نداشت باعث شرمندگی هم شد برام...
من با شما معامله انجام دادم یا دامادتون؟داداش من هم تو تایپیک هم پای تلفن بهت گفتم گوشی برای من نیست از هیچیش سر در نمیارم گفتم اون یارو میگه بعضی وقتها انتن میاد بعضی وقتها میره اصلا نمیاد طبق گفته اون طرف..به خودتم چند بار گفتم داداش گفتم من گوشیو هنوز ندیدم تازه دارم میرم ببینم
در مورد باز شدنم من به شما نگفتم 1 بار باز شده گفتم خودش میگه یه جا نشون داده گفته 150 خرجشه یارو...حتی گفتم به ارینم زنگ زدم گفته 50 50 درست شدنش شاید بشه شاید نشه
داداش نمیدونم سر معامله یادت هست 2 بار بهت گفتم میخوای بردار نمیخوای من میدم بهش هیچ اتفاقی نیوفتاده من اینجا کار داشتم اومدم...
داداش یشتر از این نمیخوام خودمو توجیح کنم دقیقا حق با تو تقصیر من بود که اصلا قبول کردم بفروشم این گوشیو حالا هیچی که برامون نداشت باعث شرمندگی هم شد برام...
داداش مگه من جز شرمندگی چی میگم بهت؟؟؟؟؟؟؟؟من با شما معامله انجام دادم یا دامادتون؟
پس خودتم تایید کردی که حق با منه پس اینجوری که نمیشه حق من ضایع بشه وحید عزیز میشه؟داداش مگه من جز شرمندگی چی میگم بهت؟؟؟؟؟؟؟؟
حق با تو کاملا.......
دادا کاشکی منم یه گوشی مینداختم به یکی بعد میومدم بهش میگفتم خیلی خیلی شرمندتم رفیق گوشی همینه دیگهداداش مگه من جز شرمندگی چی میگم بهت؟؟؟؟؟؟؟؟
حق با تو کاملا.......
تویی که اصلا تو جریان نیستی بی خود میکنی دخالت میکنی....دادا کاشکی منم یه گوشی مینداختم به یکی بعد میومدم بهش میگفتم خیلی خیلی شرمندتم رفیق گوشی همینه دیگه![]()
اولنش حرف دهنتو بفهم قصد توهین نداشتم خواستم عدالت بدونم کجاس؟؟؟دومن وحید بچه محلمه خوش نمیبینم کسی سرش کلاه بزاره .سومن من درسته امتیاز یا سابقه ندارم ولی اندازه موهای سرت هواداز دارم که اندازه 100برابر امتیاز های شما باشه میتونی اسممو سرچ بزنی تو گوگل!تویی که اصلا تو جریان نیستی بی خود میکنی دخالت میکنی....
انداختن کدومه که از خودت در میکنی من گوشی خراب بهش فروختم هر چی هم ایراد داشت گفتم بهش چند بارم گفتم که میخوای بردار گوشیو نمیخوای من میدم به صاحبش شرمندگیمم به اون خاطر نیست به خاطر واسطه گریمه...
بعدشم اینجا تایپیک شکایت نیست که خودتو میندازی وسط وقتی تایپیک شکایت زد برو هر چی دوست داری بگو اونجا
اینجا دنبال برد میگرده داری بده نداری به سلامت...یه مشکلی بین منو استارتر به تو چه اصلا...استارتر اندازه موهای سرت امتیاز داره و سابقه لازم نیست تو دخالت کنی و بهش چیز یاد بدی
من جای بهزاد ازت معذرت شاید زیاد خبر دار نیست از ماجرا.عدالت موقعی باید بدونی کجاست که کامل تو جریان باشی عزیز....
شما برگشتی گفتی من گوشیو انداختم بهش
خدا سر شاهده فقط اصرار زیاد خود سعید بود که من رفتم گوشیو گرفتم ازش حتی 150 تومان هم از قیمتی که من بهش داده بودم اول خودش گفت بالاتر میده وگرنه من اصلا دلم نبود گوشیو بدم به اون چون قبل گوشی هم با هم یه صنمی داشتیم...2 تاشاهدم دارم همون روز هم به احمد هم به ارین گفتم سعید میخواد ولی دلم نمیاد گوشی خراب بدم بهش که جفتشونم گفتن تو داری خراب میدی بهش دیگه مسعولیتی نداری....
حرف شما موقعی درسته که من گوشیو به اسم سالم داده باشم بهش ولی خودش تو جریان بود چند بار هم تکرار کردم که ارین گفته درست شدنش 50 50 ...تو معامله حضوری هم بهش 2 بار گفتم میخوای بردار نمیخوای میدم به خودش
اینکه میای میگی گوشیو انداختم بهش درست نیست
منم یکی از هوادارات ولی دلیل نمیشه چون هوادار داری بیای تهمت بزنی اونم تهمتی که اصلا نمیدونی جریان چیه
اینم یادم رفت بگم که خیلی دیده منو نسبت به خرید گوشی منصرف کرد ..ولی باز رو حساب اینکه آنتنش میاد میره خریدمش.
اینکه اون دونه دونه هایی که رو ال سی دی ایجاد شده خیلی تو ذوق میزنه که شما تو تاپیک اعلام نکردی سر قرار گفتین و منم بخاطر اینکه سرقرار گفتین اگه ناراضی هستین گوشی پس میگیرم ولی باز من رو حساب اینکه تعمير بشه ازتون خریدم .ولی باز خیلی بهتر بود که قبل خرید من مشکل ال سی دی تو تاپیک میگفتین چون من 100% از خرید منصرف میشدم وحید عزیز درست گوشی ندیده بودین دست دامادتون بوده ولی اول باید گوشی میدیدین بعد تاپیک میزدین.چطوری پس بوردین تعمیرکار دیده اگه ندیدین؟
بعد اعلام کردین بعد مدتی کار کنم با گوشی میره ولی الان 13روز شده هنوز نرفته ..........و اینکه قابل تعمیر نیست باید ال سی دی تعویض بشه...خداوکیلی این شد انصاف اقا وحید حالا شما اگه مقصر نیستی لااقل به اون دامادتون بگو من که با اون معامله نکردم با شما معامله کردم نه اونو دیدم نه میشناسم .
اینم عکسش
![]()
مرسی عزیز انشاالله که مشکل سریع تر حل بشهببخشيد دوستان كه دخالت ميكنم
اينطور كه معلومه حق كاملا با اقا وحيد ام سي هست
وحيد جان بهتره گوشي رو پس بگيري وقائله رو ختم به خيرش كنيد
ممنونم عزیز بله همینطور بوده دقیقا انشاالله اقا وحید زودتر بیان پاسخگو باشن (گره ای که با دست باز میشه چرا با دندون بازش کنیم) و گوشی پس بگیرن چون من اینطوری حداقل 500 تومنو ضرر میدم.تاپیکو کامل خوندم
کاملا مشخصه که کاربر valid200 توی معامله قی کرده!و واقعیت رو نگفته!
طبق گفته فقط گفته بعضی وقتا انتن نداره اما مشخصه:
1- گوشی کلا انتن نداره نه بعضی وقتا
2-گوشی قرار بوده ظاهری کاملا آک داشته باشه اما خط و خش داره
3- گوشی باید فقط 150 خرجش باشه که اگه مشکل از برد باشه 800تومن خرج داره
4- گوشی فقط باید همون ایراد رو داشته باشه اما ال سی دی هم نابوده!
با این تفاسیر بهتره آقا وحید گوشیشو پس بگیره و پول آقا سعید رو بهش بده
در غیر این صورت مشخص میشه که وحید200 با اطلاع کامل ازین مشکلات گوشی رو نفروخته بلکه به معنای واقعی چاپونده
آقا وحید اینم در نظر بگیر که این پول در ازای گوشی فقط با ایراد گفته شده هست
اگه سعید از نظر قانونی عمل کنه شما محکومید!