• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار تاج اپل 3gs

sharifi55

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
دوستان دیشب گوشیم از دستم افتاد شیشه روش پودر شد کسی از دوستان داره واسه فروش خریدارم و اینکه تاچ و ال سی دی با هم هستن یا نه؟.ممنون

reza.yaghobi

Registered User
لایک‌ها
149
تاچ و ال سی دی 4که باهمه هر رنگی که بخوای البته چون جنس فرعی زیاد شده دقت کن که از لحاظ کیفیت نور و رنگ و زاویه دیدش سیاه نباشه

من واسه 4 دوتا دارم ارجینال البته

Last edited:

omidatomic

Registered User
لایک‌ها
82
کی گفته تاچو ال سی دی باهمه برا 3gs ؟؟؟
من دوبار گوشیم از فاصله یه متری افتاد همین بلا سرش اومد انصافا خیلی گوشی مضخرفیه..
تاچ و ال سی دی جدا از هم هستش و قطعه فروشی ها هم اکثرا دارن ولی شما که میگی شیشش پودر شده 99 در صد ال سی دیشم ترک برداشته چون خیلی نازکه البته اگه کار کنه روشن باشه فقط تاچ میخای که تو 2 دقیقه میشه عوضش کرد... اونز مان دوبار برا فابریکی 90 تومن پیاده شدم تاچش ارزونه ال سیدی گرونه..

sharifi55

Registered User
لایک‌ها
27
کی گفته تاچو ال سی دی باهمه برا 3gs ؟؟؟
من دوبار گوشیم از فاصله یه متری افتاد همین بلا سرش اومد انصافا خیلی گوشی مضخرفیه..
تاچ و ال سی دی جدا از هم هستش و قطعه فروشی ها هم اکثرا دارن ولی شما که میگی شیشش پودر شده 99 در صد ال سی دیشم ترک برداشته چون خیلی نازکه البته اگه کار کنه روشن باشه فقط تاچ میخای که تو 2 دقیقه میشه عوضش کرد... اونز مان دوبار برا فابریکی 90 تومن پیاده شدم تاچش ارزونه ال سیدی گرونه..

ممنون داداشم اره ال سی دیش روشن میشه خش هم اصلا نیوفتاده روش پس خرج زیادی نداره؟

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
دوست من اصلا هم باهم نیستن،تاچ جدا و ال سی دی جدا،تاچ اصلیشو دارم 50تومن،مشکیه،سفیدشو تموم کردم،های کپی درحه 1 هم هست 35تومن،خواستی درخدمتم

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
دوست من اصلا هم باهم نیستن،تاچ جدا و ال سی دی جدا،تاچ اصلیشو دارم 50تومن،مشکیه،سفیدشو تموم کردم،های کپی درحه 1 هم هست 35تومن،خواستی درخدمتم
عرض ادب
موجود دارم اصلی خواستین پ.خ بدید
موفق باشید

بالا