• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار جاسویچی دوربین دار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
دوستان همونطور که از اسم تاپیک پیداست خریدار ۱ عدد جاسویچی دوربین دار هستم .
دوستانی که این مورد رو دارند با ذکر مشخصات و قیمت اعلام امادگی کنند.
نکته : خواهشا قیمت فضایی ندید .
موفق و موید باشید
یا حق

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
منم دارم یه دونه مارک TOSY مثل جاسوییچیه بنزه !! حافظه میکرو اس دی میخوره یه 4 گیگ روش داره با کیفیت دی وی دی 720*480 فیلم میگیره با کیفیت hd عکس میگیره ... اینم لینکش Tosy QF-707 mersedes kamera | Ufuk Elektronik
خواستی بگر قیمت120 ... ساعتش هم دارم که بدنش استیله و خیلی هم شیکه اینم 4 گیگ حافظه داخلی داره مثل جاسوییچیه عکس و فیلم میگیره اینم لینکش http://www.ufukelektronik.com/tosy-qf-704-kol-saatli-kamera/قیمت : 250 هر کدوم رو خواستی بگو هر دو در حد آکن ... از ترکیه خریداری شده

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام اقا مهرداد
چند وقت پیش یه تعداد ماله یکی از همکارا بود که برا فروش گذاشته بودم اینجا ولی به خاطر اخطار تاپیک پاک شد
قیمتش حدود 130 بود
اگه خواستی بگو امار بگیرم ببینم داره هنوز یا نه

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
کاربر sam_k داشت یه دونه چن وخ پیش

بش پخ بده

درود

به به به دوست قدیمی.
مرسی از راهنماییتون.

یا حق

منم دارم یه دونه مارک TOSY مثل جاسوییچیه بنزه !! حافظه میکرو اس دی میخوره یه 4 گیگ روش داره با کیفیت دی وی دی 720*480 فیلم میگیره با کیفیت hd عکس میگیره ... اینم لینکش Tosy QF-707 mersedes kamera | Ufuk Elektronik
خواستی بگر قیمت120 ... ساعتش هم دارم که بدنش استیله و خیلی هم شیکه اینم 4 گیگ حافظه داخلی داره مثل جاسوییچیه عکس و فیلم میگیره اینم لینکش Tosy QF-704 kol saatli kamera | Ufuk Elektronikقیمت : 250 هر کدوم رو خواستی بگو هر دو در حد آکن ... از ترکیه خریداری شده

درود
دوست خوبم اولی به کارم میاد ولی روی قیمت تجدید نظر کنید بر می دارم.
چون توی سایت ها دارن آک رو 110 تا 120 میدند.
موفق و موید باشید

یا حق

سلام اقا مهرداد
چند وقت پیش یه تعداد ماله یکی از همکارا بود که برا فروش گذاشته بودم اینجا ولی به خاطر اخطار تاپیک پاک شد
قیمتش حدود 130 بود
اگه خواستی بگو امار بگیرم ببینم داره هنوز یا نه

درود

به به به حاج سعید گل. خوبی عزیز. چه عجب از این ورا.
حاجی قیمت بگیر + آمار بهم بگو

یا حق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا