• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار خانه در کرج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
با سلام خریدار خانه در کرچ هستم
قیمت 160
در جای خوب و رو به بالا کرج باشه وام هم داشته باشه بد نیست
از 95 تا 115 متر زیر بنا داشته باشه
اپارتمان با تعداد واحد کم و ویلا
این شمارمه برای سریع تر شدن کار تماس بگیرید 09116159477 مهدی تاجمیری

Last edited:

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
سمتای فاز4 یه پرسجو کن-جای خوفیه با توجه به بودجتون

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
درود..
استارتر اون چیه تو آواتارت نوشتی؟

این متراژی که گفت ...با توجه به متراژش و بودجه شون بعید میدونم با این قیمت ها بتونن تو فاز 4بخرن....

داداش من دقیقا اطلاعی ندارم یکم کمتر شد متراژش ایراد نداره
اسم خودمه مهدی تاجمیری نوکر شما

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
قربونت برم ؛ امضاتم دیدم ؛ هیشکدوم به کارم نمیاد وگرنه میدونی که اهل تاق زدن هم هستم :blush:

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
آینده دار اگه بخای برو سمتای بیمارستان البرز-زیر همت
خیلی جاها میتونی بری مثلا پشت مترو از فاز خیلی ارزونتره جای بدیم نیس
یا............

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
با 120تومن شهرک بعثت میشه خرید.90متر

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون از نظرات ولی من جای خوب میخوام

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
ممنون از نظرات ولی من جای خوب میخوام

به نظرتون با این بودجه وسط شهر یا جای خوب و روبه بالا میشه 95 متر خرید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما همین یه هفته پیش بعد از کلی گشتن مجبور شدیم بعثت بخریم.داخل شهر قیمتا افتضاح بالاس.
مگه اینکه متراژتون رو کمتر کنین مثلا 60 متر که بتونین جای خوب داخل شهر بخرین

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
به نظرتون با این بودجه وسط شهر یا جای خوب و روبه بالا میشه 95 متر خرید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما همین یه هفته پیش بعد از کلی گشتن مجبور شدیم بعثت بخریم.داخل شهر قیمتا افتضاح بالاس.
مگه اینکه متراژتون رو کمتر کنین مثلا 60 متر که بتونین جای خوب داخل شهر بخرین
شهرک یعثت کجا میشه دقیقا؟ سمت بلوار بعثت و مهستان و...اینا میشه؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------
استارتر هم با این بودجه ای که داره فقط میتونه بره زورآباد----یا آخ تپه---یا مالک----

Ali PareKhat

Registered User
لایک‌ها
50
دادا اگه با این بودجه انتظار داری عظیمیه،جهانشهر یا مهرشهر خونه بخری باید بگم اصلا امکان نداره.
الان رو به رو خونه من خیابان صداقت طرف داره متری 2/700 رو خاک پیشفروش میکنه.
یا بودجه رو ببر بالا یا توقع رو بیار پایین.

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
شهرک یعثت کجا میشه دقیقا؟ سمت بلوار بعثت و مهستان و...اینا میشه؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------
استارتر هم با این بودجه ای که داره فقط میتونه بره زورآباد----یا آخ تپه---یا مالک----

اونطرف اتوبانه کنار جاده ماهدشت تو همین ردیفای اندیشه و ........

دادا اگه با این بودجه انتظار داری عظیمیه،جهانشهر یا مهرشهر خونه بخری باید بگم اصلا امکان نداره.
الان رو به رو خونه من خیابان صداقت طرف داره متری 2/700 رو خاک پیشفروش میکنه.
یا بودجه رو ببر بالا یا توقع رو بیار پایین.

تایید میشه.استارتر احتمالا قیمتای کرج رو مثل 4 سال پیش در نظر دارن.الان داخل شهر شما روی متری بالای سه تومن حساب کن.با این بودجه یا متراژ پایین مثلا 50 متر داخل شهر بخر یا برو یکی از شهرکهای اطراف 70 تا 100متر بخر الان همین شهرک ها هم متری 1.300 پایینترین قیمتشونه
تازه اینی که ما متری 1.300خریدیم شهرک بعثت پیش فروش بوده و پکیج و کابینتم نداره!!!اگه اینا رو داشت و اماده بود که خیلی بیشتر قیمت گذاری میشد.

به هرحال ما که نتونستیم بخریم و شهرک نشین شدیم امیدوارم شما بتونین داخل شهر پیدا کنین اونم جای خوب که بعیده!!!

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
اونطرف اتوبانه کنار جاده ماهدشت تو همین ردیفای اندیشه و ........

تایید میشه.استارتر احتمالا قیمتای کرج رو مثل 4 سال پیش در نظر دارن.الان داخل شهر شما روی متری بالای سه تومن حساب کن.با این بودجه یا متراژ پایین مثلا 50 متر داخل شهر بخر یا برو یکی از شهرکهای اطراف 70 تا 100متر بخر الان همین شهرک ها هم متری 1.300 پایینترین قیمتشونه
تازه اینی که ما متری 1.300خریدیم شهرک بعثت پیش فروش بوده و پکیج و کابینتم نداره!!!اگه اینا رو داشت و اماده بود که خیلی بیشتر قیمت گذاری میشد.

به هرحال ما که نتونستیم بخریم و شهرک نشین شدیم امیدوارم شما بتونین داخل شهر پیدا کنین اونم جای خوب که بعیده!!!

ممنون از توضیحاتت ولی من نمیخوام بالاشهر با شه زیاد زیاد میخوام نزدیک عظیمیه باشه
گلشهر یا مهرویلا چطوره
شما خونه سراغ نداری؟

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
ممنون از توضیحاتت ولی من نمیخوام بالاشهر با شه زیاد زیاد میخوام نزدیک عظیمیه باشه
گلشهر یا مهرویلا چطوره
شما خونه سراغ نداری؟

عظیمیه که نمیشه عمرا! ویلا و ...احتمالا 50 تا 60 متر بشه خرید البته به شرطی که نوسازم نباشه.شما پاشو یه سر برو کرج یه چند تا بنگاه بگرد تا قبل از عید هم کارو تموم کن بعد عید بازم گرون شدن هست و توان خرید میاد پایین.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
عظیمیه که نمیشه عمرا! ویلا و ...احتمالا 50 تا 60 متر بشه خرید البته به شرطی که نوسازم نباشه.شما پاشو یه سر برو کرج یه چند تا بنگاه بگرد تا قبل از عید هم کارو تموم کن بعد عید بازم گرون شدن هست و توان خرید میاد پایین.

ممنون از زاهنماییات

Ali PareKhat

Registered User
لایک‌ها
50
آقا من بچه عظیمیه هستم.پدرم از کسبه قدیمیه اینجاست 16 سالم هست که خودم عظیمیه زندگی میکنم.اگه خواستی مطرح کن چه چیزی میخوای من شاید بتونم کمکی کنم.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
آقا من بچه عظیمیه هستم.پدرم از کسبه قدیمیه اینجاست 16 سالم هست که خودم عظیمیه زندگی میکنم.اگه خواستی مطرح کن چه چیزی میخوای من شاید بتونم کمکی کنم.

بالا مطرح کردم چ چیزی میخوام

Ali PareKhat

Registered User
لایک‌ها
50
رفیق شما میگی نمیخوام زیاد بالا شهر باشه سمت عظیمیه باشه خوبه.ببخشید ولی عظیمیه دقیقا بالا محسوب میشه.شما سمت مهرویلا میتونی بخری 60-70 متری 3-4 سال ساخت.
سمت شهرک اندیشه و فردیس هم امکانش هست.
طرفای بیمارستان البرز هم تقریبا جای پرتی هستش الان ولی به شدت آینده خوبی داره چون زمین های خالی و آماده به ساخت زیاده.
در کل با این بودجه سمت عظیمیه،جهانشهر،مهرشهر و گوهردشت عملا هیچ گزینه ای برای خرید وجود نداره.
شاید بشه با 250 میلیون کاری کرد.
یاعلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا