• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار خمیر سیلیکون قدرتمند برای ps3

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
دوستان تصمیم دادم ps3 خودمرو سرویس کنم اخه 5 تا 6 ساله باز نشده یعنی پلمپه هنوز
واسه همین نیاز به خمیر سیلیکونی تو مایه های تونیک تی ایکس 4 یا سیلور5 دارم
هرکی داره ندا بده
ممنون

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
چطوری پژمان؟
حیف من ندارم وگرن هبهت میدادم اینایی ک همیخوای خودمم دنبالش گشتم پیدا نکردم .یه مدل ساده داشتم زدم رو کنسول خودم الانم انصافا داره خوب جواب میده منتها من کولینگش کردم.

SILENCER

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
دوستان تصمیم دادم ps3 خودمرو سرویس کنم اخه 5 تا 6 ساله باز نشده یعنی پلمپه هنوز
واسه همین نیاز به خمیر سیلیکونی تو مایه های تونیک تی ایکس 4 یا سیلور5 دارم
هرکی داره ندا بده
ممنون

سلام

داداش این خمیر سیلیکونی رو که میخواین نمایندگی های گرین دارن (نمایندگی کیس گرین) اگه هم تهران هستین میتونین برین ولی عصر بالاتر از چهار راه طالقانی پاساژ ایران طبق سوم نمایندگی گرین هست طبقه آخر هم یه چند نمونه خمیر سیلیکون دیگه دارن اسمشون یادم نیست ولی عالی هستن
اگه هم تهران نیستین از این سایت میتونین پیگیر بشین Green Fan قیمت هم فکر کنم 20 تومن باشه

موفق باشین.

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
چطوری پژمان؟
حیف من ندارم وگرن هبهت میدادم اینایی ک همیخوای خودمم دنبالش گشتم پیدا نکردم .یه مدل ساده داشتم زدم رو کنسول خودم الانم انصافا داره خوب جواب میده منتها من کولینگش کردم.
سلام داش علیرضا
خوبم شما چطورید؟
منظورت از کولینگ سعنی فنو یکسره کردی؟
اگه خوبه اموزششو برام پیام خصوصی کن اگه زحمتی نیست دادا یا اگه تاپیک داره واسم بفرستش

سلام

داداش این خمیر سیلیکونی رو که میخواین نمایندگی های گرین دارن (نمایندگی کیس گرین) اگه هم تهران هستین میتونین برین ولی عصر بالاتر از چهار راه طالقانی پاساژ ایران طبق سوم نمایندگی گرین هست طبقه آخر هم یه چند نمونه خمیر سیلیکون دیگه دارن اسمشون یادم نیست ولی عالی هستن
اگه هم تهران نیستین از این سایت میتونین پیگیر بشین Green Fan قیمت هم فکر کنم 20 تومن باشه

موفق باشین.
دم شما هم گرم لطف کردید
نه متاسفانه تهران نیستم

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
uppppppppppppppppppppp

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
اصلا نیازی به خمیر سیلیکون گرون نداری . همین 1000 تومنی ها که همه جا هست به خوبی کار می کنه. من خودم امتحان کردم

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
اصلا نیازی به خمیر سیلیکون گرون نداری . همین 1000 تومنی ها که همه جا هست به خوبی کار می کنه. من خودم امتحان کردم

.................:D:D:D:D

اگر خواستی Nuctia دارم بهترین خمیر سیلیکون تو pc هستش رو اونم عالی جواب میده وقتی میزنی دیگه خیلی خیلی سخت هدسینگ ار رو cpu تکون میخوره.....

قیمت 50

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
.................:D:D:D:D

اگر خواستی Nuctia دارم بهترین خمیر سیلیکون تو pc هستش رو اونم عالی جواب میده وقتی میزنی دیگه خیلی خیلی سخت هدسینگ ار رو cpu تکون میخوره.....

قیمت 50
تهیه شد دوستان تونیک تی ایکس 4 به مبلغ 30 تومن خارج از تاپیک
ختم تاپیک

بالا