با توجه به قیمت های جدید و سیر نزولی قیمت عا بودجه ایشون به نظر من کاملا مناسبه.شما یکم بودجت رو بیشتر کن حتما یکی تمیزش گیرت میاد.اینهمه نوت داره تو این بازارچه معامله میشه.
با توجه به قیمت های جدید و سیر نزولی قیمت عا بودجه ایشون به نظر من کاملا مناسبه.
شما یکم بودجت رو بیشتر کن حتما یکی تمیزش گیرت میاد.اینهمه نوت داره تو این بازارچه معامله میشه.
با توجه به قیمت های جدید و سیر نزولی قیمت عا بودجه ایشون به نظر من کاملا مناسبه.
این همه که نیس
چن تاس
یادش بخیر ، چند ماه پیش بازارچه پر از نوت بود...
بله من خودم 1400 نوش رو تو شهرستان خودمون قیمت دارم.تا 1380 هم همینجا پیدا میشه.
ه نظر شما من چیکار کنم با این بودجه
چون می خوام حتما نوت رو بخرم!
نهایتش 1100
گر صبر کنی ز یک تومن گالکسی نوت سازی![]()
گر صبر کنی ز یک تومن گالکسی نوت سازی![]()
دادا 1100 ؟؟
شما عجله نکن صبر کن... 4 روز دیگه 900 تومن هم فروشنده ها التماس میکنن...
وقتی که نوت ه 2 یی در کار نبود هنوز. نوت رو به هرکی میگفتی 800_900 می گورخید...
الان که نوت ه 2 هم اومده شما یکم صبر کن قیمتا ثابت شه همون 800_900 تومن راحت گیر میاری...
علی جان من فکر کنم مادر ه گلگسی نوت باشم سنگین تره... چون چند شکم زاییدیم دیگه کشیدیم کنار از این مورد... :دی ماشالا تو خودت الان هرچی نوت تو این انجمن من تاپیک شو باز کردم دیدم داری یکی در میون میخری...وقتی پدر نوت پی تی بگه تا چند وقت دیگه تا 800-900 هم گیر مییاد یعنی شک نکن که گیر مییاد.خیلی مخلصیم دادا احسان
یه خبر نوتی:قیمت آک گالکسی نوت امروز در بیرجند 1230 بود![]()
علی جان من فکر کنم مادر ه گلگسی نوت باشم سنگین تره... چون چند شکم زاییدیم دیگه کشیدیم کنار از این مورد... :دی ماشالا تو خودت الان هرچی نوت تو این انجمن من تاپیک شو باز کردم دیدم داری یکی در میون میخری...
ولی در کل پرچم بالاست...
خیلی اسپم شد...
من که گفتم 1230 میتونم تقدیمت کنم شما جنس در حد میخوای بعدشم میخوای 1 تومن قیمتش باشه خوب معلومه کسی نمیده عزیز
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2