• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دستگاه های تقلب-ماشین حساب-گوشی ساعتی-iWatch-هنذفری نامرئی

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
سلام
مخصوص ریاضی نیست
هر درسی میخوام باشه
ماشین حساب تاچ هم نباشه که پرتمون کنن راحت بیرون
کلا یه مقدار ترسو هم میزنم توی موقعیت،ولی هیچکی کاری باهام نداره(مظلوم:)-ترم اول همش دستمال کاغذی عوض میکردم و کسی گیر هم نداد(تقلب نبود،داشتم زمینه سازی میکردم!!))
همین دیگه
iWatch چند هست حالا؟

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
سلام
مخصوص ریاضی نیست
هر درسی میخوام باشه
ماشین حساب تاچ هم نباشه که پرتمون کنن راحت بیرون
کلا یه مقدار ترسو هم میزنم توی موقعیت،ولی هیچکی کاری باهام نداره(مظلوم:)-ترم اول همش دستمال کاغذی عوض میکردم و کسی گیر هم نداد(تقلب نبود،داشتم زمینه سازی میکردم!!))
همین دیگه
iWatch چند هست حالا؟
کاسیو 5800 بگیرید
اندیشه اسلامی رو هم میشه باهاش تقلب کرد!!!

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
تو سایت چینی علی اکسپرس سرچ کن یه چیزایی هست از این هنزفری بلوتوث نامعلوم خیلی ریز داره مخصوص تقلبه

moty

Registered User
لایک‌ها
217
o_Oاین است خودروی ملی-دکتر مهندسای آینده ایران:)
شما که میخای اینقد هزینه کنی بده به مدیر مرستون خودش برات نمره میکاره

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
هزینه لازم نیست.یه شانسی سک سک بگیر.یه خودکار توشه که بدنه ش یه حالتیه که یه کاغذ دور خودکار پیچیده و لول خورده و با یه حرکت در میاد و ولش کنی مثل سیم جاروبرقی کاغذه لول میخوره و میره میپیچه دور میله خودکار و چیزی هم مشخص نیست.فقط اون کاغذ فابریک خودش پرچم ایرانه. شوما زحمت میکشی هر امتحانی داری. موارد مورد نیازتو تو يه کاغذ به اندازه ی کاغذ داخل خودکار میبری و کاغذ خودکار رو در میاری و اینو جاش میذاری. حالا هروقت بخوای سر کاغذ رو میکشی بیرون و چیزاتو مینویسی.هروقت احساس خطر کردی کاغذو ول میکنی فرتی لول میخوره تو جلد خودکار و میره تو

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
مدرسه نسبتا مقرراتی هست(هاشمی نژاد2)
هزینه لازم نیست.یه شانسی سک سک بگیر.یه خودکار توشه که بدنه ش یه حالتیه که یه کاغذ دور خودکار پیچیده و لول خورده و با یه حرکت در میاد و ولش کنی مثل سیم جاروبرقی کاغذه لول میخوره و میره میپیچه دور میله خودکار و چیزی هم مشخص نیست.فقط اون کاغذ فابریک خودش پرچم ایرانه. شوما زحمت میکشی هر امتحانی داری. موارد مورد نیازتو تو يه کاغذ به اندازه ی کاغذ داخل خودکار میبری و کاغذ خودکار رو در میاری و اینو جاش میذاری. حالا هروقت بخوای سر کاغذ رو میکشی بیرون و چیزاتو مینویسی.هروقت احساس خطر کردی کاغذو ول میکنی فرتی لول میخوره تو جلد خودکار و میره تو
متاسفانه خیلی قدیمی شده این روش :( ناظم از 50 کیلومتری متوجه میشه
آخه سر امتحانای بدون محاسبات ماشین حساب بردن یه مقدار مشکوکه!

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2
مسئله همینه
بعد مثلا کار کردن باهاش و نگاه کردنش هم خیلی تابلو هست

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
مدرسه نسبتا مقرراتی هست(هاشمی نژاد2)
متاسفانه خیلی قدیمی شده این روش :( ناظم از 50 کیلومتری متوجه میشه
آخه سر امتحانای بدون محاسبات ماشین حساب بردن یه مقدار مشکوکه!

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2
مسئله همینه
بعد مثلا کار کردن باهاش و نگاه کردنش هم خیلی تابلو هست

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
بنده به عنوان پدر تقلب ایران بهت توصیه اشد میکنم که برای هر جا و مکانی نوع تقلب فرق داره ولی بهترین راه استفاده از همین هندزفری های نامرئی است که تا به حال هیچ موقع لو نفرفته است.مخصوصا واسه خانوما!!! به هر حال توصیه من را جدی بگیر.خیلی آروم میشینی گوشه ای و یه شال گردن مثلا سرما خوردی میندازی دور گردنت آروم با بیرون مکالمه میکنی.تنها سئوال را میخونی اونی که بیرونه جواب را برات میخونه.یا این که بروی یه پلیر یا گوشیت جواب ها را ظبط میکنی بعد اول جلسه دکمه پلی را فشار میدی همه جوابها پخش میشن اونایی که جوابه را مینویسی.

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
بنده به عنوان پدر تقلب ایران بهت توصیه اشد میکنم که برای هر جا و مکانی نوع تقلب فرق داره ولی بهترین راه استفاده از همین هندزفری های نامرئی است که تا به حال هیچ موقع لو نفرفته است.مخصوصا واسه خانوما!!! به هر حال توصیه من را جدی بگیر.خیلی آروم میشینی گوشه ای و یه شال گردن مثلا سرما خوردی میندازی دور گردنت آروم با بیرون مکالمه میکنی.تنها سئوال را میخونی اونی که بیرونه جواب را برات میخونه.یا این که بروی یه پلیر یا گوشیت جواب ها را ظبط میکنی بعد اول جلسه دکمه پلی را فشار میدی همه جوابها پخش میشن اونایی که جوابه را مینویسی.
ممنون
این هنذفری های نامرئی منظورتونه؟http://www.epathchina.com/invisible-wireless-hidden-earpiece-mini-spy-earphone-p-319.html
دیده نمیشن بصورت عادی(بدون شال گردن،با پالتو یقه بالا زده شده مثلا)و یه انحراف جزئی که کمتر توی دید باشه؟

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
آره دقیقا همینها.کلا دیده نمیشن چون میرن توی ته گوش و با یه بند نایلونی نامریی میکشیش بیرون.ولی یه چیزم بگم .باید محیط ساکت و آروم باشه که خوب بشنوی .چون من یه بار توی سالن بودم سروصدا زیاد بود اصلا متوجه نمیشدم.ولی درکل مطمئن ترین و بهترین روش تقلب توی ایران هست.صد در صد تضمین میکنم/

panda2

Registered User
لایک‌ها
332

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
آره دقیقا همینها.کلا دیده نمیشن چون میرن توی ته گوش و با یه بند نایلونی نامریی میکشیش بیرون.ولی یه چیزم بگم .باید محیط ساکت و آروم باشه که خوب بشنوی .چون من یه بار توی سالن بودم سروصدا زیاد بود اصلا متوجه نمیشدم.ولی درکل مطمئن ترین و بهترین روش تقلب توی ایران هست.صد در صد تضمین میکنم/
قیمت اینی که میگید چنده؟
برای گوش ضرر نداره؟
توی ایران هم میفروشن؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
قیمت اینی که میگید چنده؟
برای گوش ضرر نداره؟
توی ایران هم میفروشن؟
این چیزا رو توی وب های ایران زیاد نمیفروشن(مقررات هست)،باید بری این جاهایی یکه وسایل باحال دارن،شاید پیدا شد
توی سایتای خرید چینی هم که ریخته :)
اون هنذفری ریزا رو توی علی بابا پیدا کردم،بزودی میخرمشون:)

بالا