• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار دوربین آنالوگ canon eos 3000v

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام به همگی
این دوربینو اگه سالم و تمیزشو دارید قیمت بدید.برای عکس گرفتن میخوامش.اگه پیشنهاد بهتری هم دارین بدین بررسی کنم ببینم چی میشه
قیمتم پایین بگین لطفا گناه دارم
ممنون :rolleyes:

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام به همگی
این دوربینو اگه سالم و تمیزشو دارید قیمت بدید.برای عکس گرفتن میخوامش.اگه پیشنهاد بهتری هم دارین بدین بررسی کنم ببینم چی میشه
قیمتم پایین بگین لطفا گناه دارم
ممنون :rolleyes:
یه تایپیک میخوام فردا بزنم فروش دوربینهای آنالوگ که بدنه(فقط بدنه دوربین) canon eos 500n بینشون است Canon EOS 500N - Wikipedia, the free encyclopedia این دوربین با اون دوربین 3000 هر دو در یک رده هستند دوربین فو.ق لاعاده تمیز دقیقا عین آکبنده اگه بکارت میاد قیمت پیشنهادیت رو اعلام کن .یه باتری بنداز بعد لنزت رو داخلش بنداز استفاده کن .اگه نه که دوربینهای بسیار عالی کوشینا با لنز 35-70 دوربین براون آلمانی با لتز 28-80 دوربین chinon با لنز 35-70 زنیت با لنزهای مختلف پنتاکس حرفه ای k1000 با لنز نرمال حرفه ای هم بخواهی هست

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه تایپیک میخوام فردا بزنم فروش دوربینهای آنالوگ که بدنه(فقط بدنه دوربین) canon eos 500n بینشون است Canon EOS 500N - Wikipedia, the free encyclopedia این دوربین با اون دوربین 3000 هر دو در یک رده هستند دوربین فو.ق لاعاده تمیز دقیقا عین آکبنده اگه بکارت میاد قیمت پیشنهادیت رو اعلام کن .یه باتری بنداز بعد لنزت رو داخلش بنداز استفاده کن .اگه نه که دوربینهای بسیار عالی کوشینا با لنز 35-70 دوربین براون آلمانی با لتز 28-80 دوربین chinon با لنز 35-70 زنیت با لنزهای مختلف پنتاکس حرفه ای k1000 با لنز نرمال حرفه ای هم بخواهی هست

مرسی پیشنهاد خوبیه ولی میخوام لنز هم داشته باشه.واسه این دوربینcanon eos انتخاب کردم چون دیدم لنزش رو دیجیتالم بسته میشه و بالعکس.اگه چنین موردی داشتی خبرم کن

charli

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
کانن eos 3000N همراه با لنز 80-28 و جعبه و بند و دفترچه فارسی تمیز در حد اک اگه خواستی من یک عدد دارم.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
مرسی پیشنهاد خوبیه ولی میخوام لنز هم داشته باشه.واسه این دوربینcanon eos انتخاب کردم چون دیدم لنزش رو دیجیتالم بسته میشه و بالعکس.اگه چنین موردی داشتی خبرم کن

سلام
این استدلال شما روی روی کاغد درسته.ولی در عمل لنزنهایی که روی بدنه های EOS آنالوگ توی بازار هستن فقط چند مدل محدود مثل 80-28 ،90-28 و بعضیا هم 28-105 هستن و همشون هم لنزهای کیت هستن و کیفیت چندان خوبی ندارن.و در بهترین حالت کیفیتشون به پای لنز 55-18 هم نمیرسه.تازه 55-18 لرزشگیر و سرعت فکوس بالاتری داره که اینا ندارن.

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
این استدلال شما روی روی کاغد درسته.ولی در عمل لنزنهایی که روی بدنه های EOS آنالوگ توی بازار هستن فقط چند مدل محدود مثل 80-28 ،90-28 و بعضیا هم 28-105 هستن و همشون هم لنزهای کیت هستن و کیفیت چندان خوبی ندارن.و در بهترین حالت کیفیتشون به پای لنز 55-18 هم نمیرسه.تازه 55-18 لرزشگیر و سرعت فکوس بالاتری داره که اینا ندارن.

آقا گیج شدم من.یعنی پس این خوب نیست؟به نظر شما چه دوربینی بگیرم که دیگه لازم نباشه براش دنبال لنز هم برم؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
آقا گیج شدم من.یعنی پس این خوب نیست؟به نظر شما چه دوربینی بگیرم که دیگه لازم نباشه براش دنبال لنز هم برم؟

داداش دوربینهایی که براتون نام بردم همگی لنزهاشون ماونت پنتاکس هستند و همگی مولتی کوتد هستند که این روند کوتد دار باعث میشه امواج اضافی رو وارد لنز نکنه و عکسها بسیار صاف و شفاف بشه در ضمن مارکهایی که نام بردم از بهترنیها در بازار هستند میتونید برید اینو از هر کس که خواستین استعلام کنین در ضمن النزها همگی حالت ماکرو دارند و در فاصله 20 سانتی میتونید جزییات رو عکس بگیرید این عکس رو ببنید با همین لنز 35-70 با تبدیل به دوربین 450 دی بستم و عکس گرفتم اونم در شرایط کاملا عادی نور اتاق
اینم یه لینک از عکسهای بیشتر http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=b7bd5787cc3ebbbb8e633d48f860b79d

فایل های ضمیمه

• IMG_85471.jpg
    IMG_85471.jpg
    306.4 KB · نمایش ها: 15

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من یه دوربین eos300 دارم که لنزش رو با eos500D میزدم و استفاده میکردم ولی لنز رو دوربین دیجیتاله به آنالوگ نمیخورد . لنزهم 28 90 هست .

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من یه دوربین eos300 دارم که لنزش رو با eos500D میزدم و استفاده میکردم ولی لنز رو دوربین دیجیتاله به آنالوگ نمیخورد . لنزهم 28 90 هست .

خوب شما که از این دوربین استفاده میکنی به نظرت چجوریاست؟لنز دیجیتالت چی بود که به این نمیخورد؟اگه نخواد لنز دیگه ای بهش بخوره و به قول دوستمون لنزش مثل18-55ه که دیگه فایده ای نداره

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جناب درویشی گزینه هایی که شما دادین زیادن منم اطلاعاتم پایینه برم یکم بررسی کنم ببینم چی میشه

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
همون لنز کیت 500D رو آنالوگه نمیخورد . البته از 28 90 آنالوگم فقط چند بار تستش کردم وگرنه چون واید نبود همون 18 55 خود دوربین رو استفاده میکردم .

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
خوب شما که از این دوربین استفاده میکنی به نظرت چجوریاست؟لنز دیجیتالت چی بود که به این نمیخورد؟اگه نخواد لنز دیگه ای بهش بخوره و به قول دوستمون لنزش مثل18-55ه که دیگه فایده ای نداره

ببین بزار ساده برات توضیح بدم. دوربینها و لنزهای EOS کنن دو نوع هستند.EF که سری قدیم هستند و کل آنالوگ ها و چند تا از دیجیتال ها رو شامل میشن.و EF-S که سری های جدید هستند. قانونش اینطوریه که لنزهای EF روی بدنه های EF-S کار میکنن.ولی لنزهای EF-S روی بدنه های EF کار نمیکنن. البته هنوز لنزهای EF با کیفیت خوب تولید میشن.

در کل توصیه من به شما اینه که سراغ عکاسی آنالوگ نری چون به جز صرف هزینه و طولانی کردن یادگیری چیزی برات به همراه نداره.اگه همین الان برای شروع یه دوربین دیجیتال قدیمی مثل 350D یا 400D بگیری هم از نظر زمان و هم از نظر هزینه بیشتر براتون به صرفه هست.

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واقعا ممنون از راهنمایی ها و توضیح خوبتون.پس مطمئن باشم لنز EF بگیرم به این میخوره دیگه؟راستشو بخواید دوربین دیجیتال دارم ولی یک بار اول شروع عکاسیم، دوربین آنالوگ زنیت کرایه کردم و با اون عکس گرفتم هم لذت بیشتری داشت هم اینکه اون عکسامو که نگاه میکنم میبینم توشون خوب زیاد داره ولی تو عکسای الانم،انگشت شمار عکس خوب میبینم
یک سوال دیگه: از این دوربین بدون باطری هم میشه استفاده کرد؟

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نظرم عوض شد.حالا دنبال دوربین Canon eos 30v یا 33v میگردم.اگه کسی داشت خبرم کنه :)

rahmannnn

Registered User
لایک‌ها
116
لذت عکاسی آنالوگ در استفاده کردن از دوربینهای کلاسیک منوال با تنظیمات دستی هست که با تنظیمات دستی عکس بگیرید.لااقل ایده من این هست.شخصا با آنالوگهای مدلهای اخیر مثل تولید شده های دهه 90 به بعد اصلا حال نمیکنم.دوربینهایی که تنظیمات اتوماتیک، بدنه های پلاستیکی و ظاهری شبیه به دیجیتالهای امروزی دارند.بازار این دوربینهای جدید در حال حاضر هم نسبت به قدیمی تر ها خیلی کسادتر هست

بالا